B & P HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B & P HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.116.902

Publication

29/07/2014
ÿþMal 2.0

: .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1\

*14145651*

Ondernemingsnr 0883116902

Benaming

(voluit) : I34111) HOLDING

Rechtsvorm: NV

Zetel: te 9890 Gavere, Kerkstraat 69

Onderwerp akte: REGIME ARTIKEL 537 WIB  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 2/6/2014.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de NV "B&P HOLDING", te 9890 Gavere, Kerkstraat

69.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld,

B, dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, E 709.668,41 bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, E 709.668,41 bedraagt.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend, voor een bruto-bedrag van ¬ 709.600.,

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap, ieder voor wat betreft het hem toekomende deel van het tussentijds dividend.

Vervolgens verklaren elk der vennoten afzonderlijk hun schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting (hierna WIB genoemd) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de, vennootschap, mits inhouding en doorstorting van roerende voorheffing, zijnde een bedrag van 10% van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLUIT

a)Verslaggeving

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het" '

bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura, opgesteld, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, en de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, opgesteld overeenkomstig . artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing, een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door ELSWINDE DE DEYNE BV ow BVBA, . vertegenwoordigd door Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, te Lovendegem, op 8 mei 2014 een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, en een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan, zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk ais volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.LB. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- ln derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in nature van de schuldvordering van 638.640,00 EUR ontstaan uit de netto

uitkering in het kader van art, 537 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art, 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 02,06,2014 van in totaal 709.600,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 638.640,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 637 W.I.B 1992, Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faimess opinion" uitmaakt."

b)Beslissing tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde een netto-verhoging van 638.640 om het van 62.000 te brengen op E 700.640, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLUIT

a) Tussenkomst

Zijn alhier tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de vennootschap, dewelke uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

b)inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten, 90% van deze schuldvordering ten belope van E 638.640 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

c)Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd, aangezien deze kapitaalverhoging is gebeurd zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast, en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van E 638.640 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 700.640, vertegenwoordigd door 6.200 aandelen, zonder nominale waarde, die iedere 1/6.200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot kapitaalverhoging,

beslist de vergadering de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd duizend zeshonderd veertig euro (700.640,00 EUR)." ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, en in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van hoger vermeld tussentijds dividend.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, door VERHOEYE Jan en/of DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte

b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde tekst der statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.12.2013 13679-0274-013
17/04/2013
ÿþ«in LtOd 20

In de bijlagen bij het Belg scbe! ._nr en kopie

ma

na neerlegging ter griffie an sal~cf-~





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883116902

Benaming

(voluit) : B&P HOLDING

Rechtsvorm : NV

Zetel : te 9890 Gavere, Kerkstraat 69

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 7/1/2013.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de NV B&P HOLDING te 9890 Gavere, Kerkstraat

69.

1, dat de vergadering geldig was samengesteld ;

2. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de zevende alinea van artikel 10 betreffende het voorkooprecht, als volgt te wijzigen:

"De eigendom van de overgedragen aandelen gaat over op de datum van verzending van voormeld

aangetekend schrijven aan de "begunstigden van het voorkooprecht" en aan de voorzitter van de raad van

bestuur, op voorwaarde dat uit dit aangetekend schrijven blijkt dat de "begunstigden van het voorkooprecht" alle

door de "kandidaat-overdrager" te koop aangeboden aandelen hebben overgenomen. Bedongen wordt dat

behoudens andersluidende overeenkomst deze prijs zal moeten betaald zijn binnen een periode van minimum

één jaar tot maximum vijf jaar. De betaling kan ook in schijven geschieden?

TWEEDE BESLISSING.

Een gecoördineerde tekst zal door ondergetekende notaris worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel.

DERDE BESLISSING.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten

(zowel bij het aanvragen, het wijzigen ais het schrappen) Inzake het rechtspersonenregister bij de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, door Jan Verhoeye en of Sven De Wit, beiden kantoor houdende te 9920

Lovendegem, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten

- gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.10.2012, NGL 15.10.2012 12609-0429-012
27/03/2012
ÿþMol word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 5 Ur 2812

lZ EC HTreret::\N

-.\ D CL TE GENT

111111111 111111110 I I il IVI

*12063624*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : B&P HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9890 GAVERE, Kerkstraat 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering d.d. 10.11.2011 heeft vastgesteld dat het mandaat van volgende bestuurders is vervallen:

- Bart GOEMINNE, wonende te 9130 KIELDRECHT, Molenstraat 101;

- Petra GOEMINNE, wonende te 9630 ZWALM, Bareelstraat,48.

De algemene vergadering d.d. 10.11.2011 heeft beslist om volgende bestuurders te herbenoemen:

- Bart GOEMINNE, voormeld;

- Petra GOEMINNE, voormeld.

De mandaten lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 30.06.2017.

De Raad van Bestuur d.d. 10.11.2011 heeft vastgesteld dat het mandaat van Bart GOEMINNE, voormeld en Petra GOEMINNE, voormeld, als gedelegeerd bestuurder is vervallen en herbenoemt Bart GOEMINNE,voormeld en Petra GOEMINNE, voormeld, als gedelegeerd bestuurder.

De mandaten lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 30.06.2017.

Bart GOEMINNE,

gedelegeerd bestuurder.

Petra GOEMINNE,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

0883.1 1 6.902

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.11.2011, NGL 29.11.2011 11623-0160-013
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.10.2010, NGL 19.10.2010 10583-0481-013
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 22.01.2010 10020-0368-013
13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.10.2008, NGL 31.10.2008 08809-0125-014
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 07.12.2015 15683-0468-013

Coordonnées
B & P HOLDING

Adresse
KERKSTRAAT 69 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande