B & T CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & T CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.705.260

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.09.2014, NGL 05.09.2014 14580-0490-012
25/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE" GELEGD

14 -02- 2:12

RECHTBANK VAAN

KOOPHANDeiffg GENT

11*119,911,11o* i

bel ai

BE

Sta

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : B&T Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ruilare 89/B - 9080 Lochristi

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE-Zonnebeke, op VIER SEPTEMBER TWEE DUIZEND TWAALF "Geboekt zes bladen twee verzendingen te IEPER de 6 september 2012 boek 180 blad 11 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro. Vr de EIA Inspecteur, (getekend) Picqueur Chr., Fin. Deskundige", dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

- BENAMING: "B&T CONSULTANCY"

- ZETEL: 9080 Lochristi, Ruilare 89B

- VENNOTEN : 1) de heer HOCHEPIED Tom Benoit André, geboren te Izegem op 20 juli 1971, nationaal nummer 710720.053-14, van Belgische nationaliteit, wonende te 9080 Lochristi, Ruilare 89B EN 2) mevrouw VAN EECKHOUTTE Barbara Marijke Lutgart, geboren te Groningen (Nederland) op 10 juni 1973, nationaal nummer 730610.184-24, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Hochepied Tom, wonende te 9080 Lochristi, Ruilare 89B;

- DOEL : De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen:

- Leveren van management-aktiviteiten in de ruimste zin.

- Organiseren en coordineren van de aanvraag van bouwvergunningen betreffende bouwprojecten in de telecommunicatiesector en andere sectoren.

- De studie, organisatie en de coördinatie van bouwprojecten ín de ruimste zin.

- Het verstrekken van advies en het verlenen van diensten inzake het uitbouwen van netwerken.

- Het leveren van diensten aan derden.

- Het kopen-verhuren-verkopen van onroerende goederen in elke vorm.

- Het verstrekken van adviezen en het verlenen van diensten in elke vorm, en aan iedere onderneming. - De studie, organisatie en de coördinatie van management-diensten.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de .ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren,

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR : onbeperkte duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste alle verbintenissen aangegaan voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 juli 2012.

- KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

-BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen, De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de bestuurders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders warden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aa it#iet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werden de heer Hochepied Tom, voornoemd en mevrouw Van Eeckhoutte Barbara, voornoemd, tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd. De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur. Hun statuut is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ALGEMENE VERGADERING : de tweede zaterdag van de maand mei om vijftien uur en voor de eerste maal in twee duizend en veertien;

- BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf één juli tweeduizend twaalf tot éénendertig december tweeduizend dertien.

WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, naar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer DE MEYER Sven, Accountant en de eventuele bedienden, Ledebeekweg 128 te 9080 Lochristi; om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting



07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.08.2015, NGL 02.09.2015 15563-0565-011
09/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.08.2015, NGL 02.10.2015 15631-0584-011

Coordonnées
B & T CONSULTANCY

Adresse
RUILARE 89B 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande