B-TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.015.338

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 20.03.2014 14069-0381-010
17/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306672*

Neergelegd

14-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841015338

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): B-TRADE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9660 Brakel, Meerbeekstraat 106

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel OLEMANS, met standplaats te Brakel op tien november

tweeduizend en elf dat

De Heer VAN CAUWENBERGHE Bjorn, geboren te Zottegem op zes juli negentienhonderd vierenzeventig,

wettelijke samenwonend, wonende te 9660 Brakel, Meerbeekstraat 106

Nationaal nummer 74.07.06-161.01

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

NAAM

B-TRADE

ZETEL

Meerbeekstraat 106 te 9660 Brakel

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd

door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een

fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De comparant verklaart dat hij op het kapitaal in zijn geheel ingeschreven heeft.

Alle aandelen zijn volstort voor twee derden en de som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) is

thans ter vrije beschikking van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting bij Argenta Spaarbank op vijfentwintig oktober tweeduizend en elf onder rekeningnummer BE45

9730 3999 8639.

Een bewijs van deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende Notaris

bewaard worden.

Bijgevolg worden alle honderd zesentachtig aandelen aan de comparant toegekend.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het beheren van vennootschappen.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

4. Verlenen van leiding, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

5. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en alle andere mogelijke roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk

statuut.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verplichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en

verhuur, de ruil, de verkaveling, het verwerven, beheren en verstrekken van persoonlijke en zakelijke rechten op onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

8. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

9. Het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan al dan niet verbonden ondernemingen.

10. De verhuur van uitrusting en materieel.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen  vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand februari, om twintig uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar neemt een aanvang op één oktober van een jaar en eindigt op dertig september van het volgend kalenderjaar.

Op dertig september van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten.

WINSTVERDELING.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering meer geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

b. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen, aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap : de heer Bjorn Van Cauwenberghe, die zijn mandaat aanvaardt

2. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting om te eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

De verrichtingen door de oprichter in naam van de vennootschap in oprichting gedaan en aangegaan sedert één oktober tweeduizend en elf, zullen aanzien worden als gedaan zijnde in naam en voor rekening van de vennootschap. De oprichter verklaart bij deze die verrichtingen te bekrachtigen.

3. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

4. Volmacht

De oprichter geeft bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BAKER TILLY BELGIUM Accountants & Belastingconsulenten , met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 10/11/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-TRADE

Adresse
MEERBEEKSTRAAT 106 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande