B-VISABLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-VISABLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.096.523

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14232-0003-009
09/01/2014
ÿþ Modwasd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14010870*

" JUdenaarde

2 7 DEC, 2013 Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) 0871.096.523

(verkort) : "B-VISABLE"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres): Nieuwe Pontstraat 19 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 19 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-VISABLE" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 17 december 2013 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & c°", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt;

"Ondergetekende, BVBA J, Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA B-VISABLE

De bijzondere algemene vergadering d.d. 5 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 460.000, 00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering. Het netto-dividend bedraagt 414.000,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt

Voor- Luik B - Vervnln

bahv tien

aat~et

Belgisch

Staatsblad





dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden ïn de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 280 nieuwe aandelen van de vennootschap B-VISABLE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 414.000,00 euro worden uitgegeven. De nieuw uit té geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

140 nieuwe aandelen aan de heer Benjamin De Witte, voornoemd;

- 140 nieuwe aandelen aan de heer Jan De Keyser voornoemd.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 414.000, 00 euro teneinde het te brengen van 18.600, 00 euro op 432.600, 00 euro;

De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren, Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 3.13 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is."

b) het verslag opgesteld in het kader van de inbreng in natura, op 18 december 2013, door de zaakvoerders, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De aandeelhouders, alhier aanwezig, verklaren de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaren te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Tweede besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met vierhonderdveertienduizend euro (¬ 414.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op vierhonderdtweeëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 432.600,00), door middel van inbreng in natura door de heer Benjamin De Witte en de heer Jan De Keyser, beiden voornoemd, van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die zij bezitten op de onderhavige vennootschap door de voorafgaande netto-dividenduitkering, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging hetzij tot beloop van vierhonderdveertienduizend euro (E 414.000, 00).

De vergadering beslist dat deze verhoging gepaard gaat met de uitgifte van tweehonderd tachtig (280) aandelen op naam, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

Derde besluit

Vervolgens hebben de vennoten, de heer Jan De Keyser en de heer Benjamin De Witte, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en hebben zij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot





B)Tagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r, 0

Luik ia - Varvnln

r

-------------------

inbreng in natura als voormeld, ieder ten belope van tweehonderd en zevenduizend euro (¬ 207.000,00).

Vierde besluit

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, waarvan zij verklaart volledige kennis te hebben, aan de heer Benjamin De Witte en de heer Jan De Keyser voornoemd, tweehonderd tachtig (280) nieuwe aandelen toe te kennen in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, hetzij aan de heer Benjamin De Witte: honderd veertig aandelen (140) aandelen en aan de heer Jan De Keyser; honderd veertig aandelen (140) aandelen, volledig volstort, en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans vierhonderdtweeëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 432.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5, eerste alinea vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd tweeëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 432.600,00) vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

Zevende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de naamloze vennootschap "Fiscovan", met ondernemingsnummer 0449.881,446, met zetel te Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- gecoördineerde statuten

- uitgifte van de akte

- verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Voor-beliquden ar het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc aar Belo

Staal

Oudenaarde

9 NOV, 2013

Griffie

~~.

III 1II1 1Ili III l~lfll~lll

" 13179999*

Ondernemingsnr : 0871.096.623

Benaming (voluit) : B-VISABLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Nieuwe Pontstraat 19, 9600 Ronse -

Onderwerp(en) akte : Omzetting vennootschap - kapitaalvermindering  ontslagen en benoemingen- aanname

nieuwe statuten

Het proces-verbaal verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op veertien november

tweeduizenddertien, neergelegd ter registratie, luidt als volgt:

Voor mij Floris GHYS, geassocieerd notaris te KLUISBERGEN, werd gehouden:

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B-VISABLE",

met zetel te 9600 Ronse, Nieuwe Pontstraat 19, BTW BE 0871.096.523 RPR Oudenaarde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te KIuisbergenn op vijfjanuari tweeduizend en vijf,

gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van negentien januari tweeduizend en vijf, onder nummer 11942,

waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om negen uur dertig onder voorzitterschap van de heer Jan De Keyser,

nagenoemd.

Gezien het gering aantal aandelen wordt niet over gegaan tot de aanstelling van een secretaris en een stemopener.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

A/ AANDEELHOUDERS

Zijn aanwezig de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van een nagenoemd aantal aandelen:

1. De heer DE KEYSER, Jan Marc Marcel, bestuurder, geboren te Oudenaarde op dertien augustus

negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.08.13-413-73, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Sint-

Pietersaalststraat 31,

eigenaar van vijftig aandelen 50

2, De heer DE WITTE, Benjamin Maurice, bestuurder, geboren te Gent op dertien juli negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.07.13-253.32, ongehuwd, wonende te 9050 Gent, Jan Van Ryswyckstraat 2,

eigenaar van vijftig aandelen 50

Totaal: honderd aandelen 100

BI BESTUURDERS

Alle bestuurders zijn aanwezig:

- de heer De Keyser Jan, voornoemd, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- de heer De Witte Benjamin, voornoemd, bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Alle bestuurders werden in hun hoedanigheid (her)benoemd bij de gewone algemene vergadering en

daaropvolgende raad van bestuur van zeventien juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad van negenentwintig augustus daarna, onder nummer 11131633. De comparanten verklaren dat geen commissaris

werd benoemd in de vennootschap.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter verzoekt mij notaris te acteren wat volgt:

A. Dat de vergadering de volgende agenda heeft:

1. Lezing van de verslagen opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende toelichting van het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, niet ouder dan drie maanden, afgesloten per 30 september 20I3;

b) het verslag opgesteld op 30 oktober 2013 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de voormelde staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 ~ ~ 2, Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge 3. Ontslag van de bestuurders.

4. Benoeming van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5, Besluit tot reële vermindering van het (werkelijk gestort) maatschappelijk kapitaal met een bedrag van honderd éénentwintigduizend vierhonderd euro (E 121.400,00) om het te brengen van honderdveertigduizend euro (E 140.000,00), naar achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Motivatie kapitaalvermindering: door het einde van de financieringen van de vennootschap zijn de hoge financiele middelen niet langer noodzakelijk.

6. Vaststelling dat de kapitaalvermindering is verwezenlijkt.

7. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

9. Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

10. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

B. Dat het maatschappelijk kapitaal honderdveertigduizend euro (E 140.00,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen.

Dat uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat de vergadering, geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beslissen; dientengevolge dienen de oproepingen niet te worden verantwoord en verzaken de comparanten aan de oproepingsformaliteiten.

C. Dat om aangenomen te worden, de voorstellen vermeld in de agenda, de door de wet vereiste meerderheid van

het aantal stemmen dient te bekomen, elk aandeel recht gevend op één stem.

De uiteenzettingen van de voorzitter worden door de algemene vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze

geldig is samengesteld, en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beslissen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de punten op de dagorde geplaatst rechtvaardigen.

BERAADSLAGING

De vergadering bespreekt de agenda en na beraadslaagd te hebben neemt zij met eenparigheid van stemmen

volgende beslissingen:

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot

omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Mooitel & Co, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, over de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

De comparanten erkennen een afschrift van de beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben

genomen.

Voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de

rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad

van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond

voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder

diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het

verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, ís niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-

actief heeft plaatsgehad

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 728.889, 71 euro, dit is 588.889, 71 euro hoger dan het

maatschappelijk kapitaal dat 140.000,00 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18550,00 euro.

In dezelfde notariële akte zal het kapitaal verminderd worden met 121.400,00 euro om het te brengen op

18.600, 00 erv."

Tweede besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0871.096.523.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30

september 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld

verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de

maatschappelijke rekeningen betreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge 1 Derde besluit

De vergadering besluit tot het ontslag van alle voornoemde bestuurders binnen de omgezette NV, te weten de heer De Keyser Jan en de heer Benjamin De Witte, met ingang vanaf heden.

Vierde besluit

De vergadering besluit de heer De Keyser Jan en de heer De Witte Benjamin, beiden voornoemd, te benoemen tot zaakvoerders, met ingang van heden en voor onbeperkte duur, Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De heer De Witte Benjamin en de heer De Keyser Jan verklaren alhier uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden.

Vijfde besluit

De vergadering beslist het (werkelijk gestort) maatschappelijk kapitaal te verminderen via een reële kapitaalvermindering, niet een bedrag van honderd éénentwintigduizend vierhonderd euro (E 121.400,00), om het te brengen van honderdveertigduizend euro (E 140.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze reële kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling via boeking op de rekening courant van de aandeelhouders van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering, aan de huidige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Zesde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderd éénentwintigduizend vierhonderd euro (E 121.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van het artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen, De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Zevende besluit

De vergadering besluit een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de beslissingen die voorafgaan, doch waarbij het doel ongewijzigd blijft, en waarvan de tekst luidt als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "B VJSABLE"

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ranse, Nieuwe Pontstraat 19, en kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel actief te worden als holdingvennootschap.

Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

Dit alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge J De vennootschap kan overgaan tot alle handels-verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van onvermogen van één der vennoten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

Artikel 6.

Het maatschappelijk kapitaal mag noch vermeerderd noch verminderd worden dan bij besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagend onder de voorwaarden gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop bij kapitaalverhoging in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie de overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op de aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de split-sing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vrucht-gebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeur-recht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden alsook het doel van de vermindering. Artikel 7.

Wanneer het netto-actief van de vennootschap als gevolg van geleden verlies gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de zaakvoerder of zaakvoerdersraad de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; in deze vergadering, die door hem moet worden samengeroepen binnen de twee maand na vaststelling van het geleden verlies, zal worden beraadslaagd en beslist volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 8.

De aandelen zijn steeds op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt onder meer een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

-de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen,

-de gedane stortingen.

-de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerders) en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Artikel 9.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen aandeel mag op straffe van nietigheid onder levenden worden afgestaan noch overdragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten die samen in het bezit zijn van minstens drie/ vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze goedkeuring is ook vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan 1) een andere vennoot, 2) de echtgenoot van de overdrager/overlater of 3) aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager/overlater.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdracht als overgang in volle eigendom, als in blote eigendom en vruchtgebruik.

Zij is eveneens toepasselijk in geval van overdracht die het gevolg zou zijn van een openbare toewijzing in uitvoering van een gerechtelijke beslissing of wegens om het even welke oorzaak.

Artikel 10.

Ingeval van weigering van toestemming tot overdracht onder levenden, of indien erfgenamen of legatarissen van aandelen niet als vennoot worden toegelaten, dan wordt de afkoopwaarde van deze aandelen bepaald volgens hun werkelijke waarde op de dag van de vaststelling van de weigering. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal deze waarde vastgesteld worden door twee deskundigen, de eerste aangesteld door de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen en de tweede door de vennoot of rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vraagt. De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, bescheiden en goederen van de vennootschap. Zij zullen hun gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap binnen de twee maanden te rekenen vanaf het bericht van aanstelling hen door de meest gerede partij toegestuurd. De kosten van beide deskundigen zullen door beide partijen, ieder voor de helft gedragen worden. Indien de twee voornoemde deskundigen binnen de gestelde termijn niet tot een akkoord komen nopens de vast te stellen afkoopwaarde, dan zal de meest gerede partij aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de aanstelling kunnen vragen van een derde deskundige die binnen de kortst mogelijke tijdspanne de definitieve afkoopwaarde zal vaststellen. De door deze deskundige gedane waardebepaling is bindend voor alle partijen en niet vatbaar voor enig verhaal of beroep.

Artikel 11.

Telkenmale wanneer de overdracht of overgang aan een goedkeuring of toestemming onderworpen is, genieten de bestaande vennoten van een recht van voorkoop,

De medevennoten beschikken over een termijn van één maand te rekenen vanaf ontvangst van het schriftelijk bericht tot overdracht of overlating, om zich tegen deze overdracht of overlating te verzetten en zelf hun voorkoop recht te laten gelden. De vennoten die het voorkooprecht uitoefenen zullen onder hen de aan te kopen aandelen verdelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten,

Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd, zal deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alléén alle handelingen te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zowel wat betreft het (dagelijks) bestuur als de vertegenwoordiging van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien aan het mandaat van zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien. Iedere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 13.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hem verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsings- en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Artikel 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

Artikel 15.

De zaakvoerders moeten al hun zorg besteden aan de belangen van de vennootschap. Het is hen uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan of beiangen te hebben in ondernemingen die met de vennootschap concurreren, of het verwezenlijken van het vennootschapsdoel bemoeilijken. Het is hen eveneens verboden, behoudens speciale machtiging van de algemene vergadering, voor eigen rekening handelingen te verrichten die binnen het kader vallen van de maatschappelijke bedrijvigheid.

Wanneer een zaakvoerder, of een lid van een college van zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, dan dient er gehandeld te worden zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

D. TOEZICHT EN ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 16.

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de normen die haar verplichten tot de benoeming van cen commissaris heeft elke vennoot, niettegenstaande elk andersluidend beding, een individueel recht van toezicht, onderzoek en controle van alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, en kan zich bovendien door een accountant laten bijstaan.

Artikel 17.

Elk jaar, de derde vrijdag van de maand juni om 17 uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 18.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een voorzitter, gebeurlijk de zaakvoerder zelf, aangeduid door de vergadering. Deze voorzitter duidt eventueel een secretaris en een stemopnemer aan, en vormt samen met hen het bureau,.

Artikel 19.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en de door de aanwezige leden-vennoten die erom verzoeken, Afschriften of uittreksels dienen slechts ondertekend te worden door de of één zaakvoerder.

Artikel 20.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en beslissen over de punten die niet in de dagorde zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om bij voltallige vergadering de agenda in unaniem akkoord te wijzigen.

Artikel 21.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in

artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-

mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de

algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 22.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht

dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan

verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 23.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks ééntwintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 24.

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 25.

Ingeval van ontbinding zai het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26.

In geen geval en onder geen voorwendsel mogen de vennoten noch de schuldeisers, erfgenamen en rechthebbenden van een vennoot, de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS  WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Artikel 31.

Alle zaakvoerders en vereffenaars worden geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun alle betekeningen en kennisgevingen betreffende de zaken van de vennootschap, rechtsgeldig kunnen gedaan worden. Artikel 32.

Voor al hetgeen in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Achtste besluit

Luik B - VPNcie

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorafgaande beslissingen uit te voeren.

Negende besluit

De vergadering geeft opdracht en mandaat aan de werkende notaris om over te gaan tot de volledige coordinatie van de statuten en de neerlegging ervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Tiende besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de naamloze vennootschap "Fiscovan", met ondernemingsnummer 0449.881.446, met zetel te Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 14 november 2013, bevattende de statuten;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot omzetting, met bijhorende staat van activa

en passiva per 30 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aah Het Belgisch Staatsblad

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 21.06.2012 12197-0117-011
29/08/2011
ÿþ Mae 2.1

jer,<`} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111111!I II d

*11131633*



Oudenaarde

1 7 AUG, 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.096.523

Benaming

(voluit) : B-VISABLE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwe Pontstraat 19 te 9600 Ronse

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerde bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 17/06/2011, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om te herbenoemen als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

- de heer De Keyser Jan, wonende te 9000 Gent, Sint-Pietersaalststraat 31;

- de heer De Witte Benjamin, wonende te 9050 Gentbrugge, Jan Van Ryswyckstraat 2.

Die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Volgend op de algemene vergadering, komt de voltallige raad van bestuur bijeen, en beslist om te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een termijn van zes jaar:

- de heer De Keyser Jan, wonende te 9000 Gent, Sint-Pietersaalststraat 31;

- de heer De Witte Benjamin, wonende te 9050 Gentbrugge, Jan Van Ryswyckstraat 2.

Die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Aldus opgesteld te Ronse op 17/06/2011.

De Keyser Jan, De Witte Benjamin,

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 23.06.2011 11201-0503-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.06.2010 10215-0173-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 25.06.2009 09302-0060-011
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0193-011
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 21.06.2007 07262-0247-010
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 24.07.2006 06502-3900-012
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0419-009

Coordonnées
B-VISABLE

Adresse
NIEUWE PONTSTRAAT 19 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande