B.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.157.976

Publication

15/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

behc

aar

Bell

Staa

*iaoavssa*

io

Oudenaarde

03MEI2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.157.976

Benaming

(voluit) : B.F.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WARANDE 68 - 9660 BRAKEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING

Tekst: Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf door, Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8 ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F.", met maat-schappelijke zetel te 9660 Brakel, Warande, 68, volgende beslissingen heeft genomen

1° Gelet op de eenvoud van de vereffeningverrichtingen, heeft de vennoot verklaard ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningrekeningen en de daarbij horende stavingstukken,

2° De vergadering heeft beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningverslag, de vereffeningrekeningen en de daarbij horende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering heeft beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3° De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningverslag en de vereffeningrekeningen goed te keuren.

4° De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningopdracht.

5° De vergadering heeft de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap beslist.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F. " definitief opgehouden heeft te bestaan.

6° De vergadering heeft beslist dat de boeken en be-ischeiden van de vennootschap zullen worden: neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer DENTHIE Willy, NN 600817427-88, wonende te 9660 Brakel, Warande, 68,

7° De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de heer DENTHIE Willy, met mogelijkheid tot in; de plaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via dei vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de; kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

ONROERENDE GOEDEREN

De vergadering heeft ten slotte verklaard dat de vennootschap eigenares is van een onroerend goed. Afgifte

I. De vergadering heeft verklaard dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige' vennootschap afgifte wordt gedaan van de voormelde onroerende goederen aan de enige vennoot van de vennootschap, de heer DENTHIE Willy voornoemd voor de geheelheid in voile eigendom.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder verschillende lasten en. voorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 % - Voor-

behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

IL Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoot toebedeeld aile overige activa en passiva bestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het verslag van de vereffenaar, VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van het proces-verbaal dd 27.4.2012

- vereffeningverslag

akkoordvonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2011
ÿþ M°tl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,11111

*11067678

Oudenaarde

19 APR, 2011

Griffie

Ondernemingsnr 0452.157.976

Benaming

(voluit) : B.F.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9660 BRAKEL, WARANDE; 68

Onderwerp akte : ONTBINDING

Tekst :Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op eenendertig maart tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964. dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F.", met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Warande, 68, heeft beslist :

VERSLAG.

het controleverslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°, bedrijfsrevisoren, met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer SCHEFFER Aimé, bedrijfsrevisor, hebbende zijn kantoor op zelfde adres, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de, toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven en gedateerd van vier: maart tweeduizend en elf, besluit ais volgt :

" BESLUIT.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F." te 9660 Brakel, Warande, 68, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 64.318,10 EUR en een, netto-passief van 120.482,16 EUR.

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig,: ' getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met success gerealiseerd zullen: worden door de vereffenaar en rekening houdend met hiernavermelde voorbehouden.

" Wij maken voorbehoud :

" - voor de mogelijke latent schulden die zouden kunnen bestaan inzake directe en indirect belastingen, BTW; en sociale lasten met betrekking tot de boekjaren waarvoor de diverse administraties nog een controle- en

navorderingsrecht hebben. "

- voor het niet tot uitdrukking brengen van de latent meerwaarden op het onroerend goed in bezit van d& vennootschap die het eigen vermogen van de vennootschap in belangrijke mate gunstig zal beïnvloeden.".

De vergadering heeft nadien de ontbinding van de vennootschap beslist en heeft haar in vereffening: gesteld, te rekenen vanaf heden (31.3.2011)

De algemene vergadering heeft vervolgens beslist als vereffenaar aan te stellen, onder de opschortende' voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de Rechtbank van Koophandel : de heer DENTHIE. Willy Richard, NN 600817-427-88, wonende te 9660 Brakel, Warande, 68, en heeft hem alle machten verleend: tot het ondertekenen en indienen van het verzoekschrift hieraangaande.

" Die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Bevestigt of homologeert de Rechtbank de benoemde vereffenaar niet, dan zal zij toch ambtshalve in. dezelfde beschikking overgaan tot het benoemen van een (advocaat-) vereffenaar en komt bijgevolg de' beslissing van de ontbinding nooit in gevaar.

De algemene vergadering heeft daarna beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien door artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag alle handelingen stellen voorzien in het artikel 186 en volgende van voormelde wet, ' zonder machtiging te moeten verkrij-+gen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien zijn', in de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke macht toekennen, die naar' zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Hij wordt er van vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

 vervanging van artikel .1 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "B.F.".

 vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang van eenendertig maart tweeduizend en elf, enkel nog voor haar vereffening.».

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer DENTHIE Willy voornoemd te rekenen vanaf heden (31-3-2011) Kwijting wordt verleend.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(getekend) notaris Van Oudenhove Edgard

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 31.3.2011

- verslag zaakvoerder en bedrijdsrevisor

- homologatie vereffenaar

- coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.01.2011, NGL 18.02.2011 11038-0211-009
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 24.06.2009 09286-0084-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 20.06.2008 08263-0153-012
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 22.06.2007 07271-0025-012
13/02/2007 : OUA006739
21/04/2006 : OUA006739
07/04/2005 : OUA006739
07/04/2004 : OUA006739
04/07/2003 : OUA006739
02/05/2003 : NI085618
20/11/2002 : NI085618
26/09/2002 : NI085618
02/09/2002 : NI085618
02/09/2002 : NI085618
02/09/2002 : NI085618
02/04/1996 : OU39022

Coordonnées
B.F.

Adresse
WARANDE 68 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande