B.S.M.

NV


Dénomination : B.S.M.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 441.346.139

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.08.2013 13419-0131-014
14/06/2013
ÿþeken

na neerlegging ter griffie va de lUERGELEGD

In de bijlagen bij het Belgisc

Ma[ Word 1 1.1

....

. ' FI . . I

kopie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- 5 JUNI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

130 37

Ondernemingsnr : 0441346139

Benaming

(voluit) : B.S.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Legen Heirweg 57 9890 - Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders

Bij algemene vergadering dd. 01/03/2013 werd met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als gedelegeerd bestuurder van mevrouw Boel Sonja, Zeedijk 96/436 te 8400 - Oostende. Er werd haar kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat gedurende de afgelopen periode.

Als gedelegeerd bestuurder wordt benoemd de heer Mersseman Stein, Vanderborghtstraat 130 M/H te 1090 - Brussel 9. Tevens wordt het mandaat als bestuurder van de heer Mersseman Sam, Beertegemstraat 73 te 9750 - Zingem, verlengd voor een termijn van zes jaar. Beiden aanvaarden hun functie.

Mersseman Stein

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.08.2012 12431-0285-014
22/12/2011
ÿþMai 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIIII

'11192189*

V beh aa Bel Staa

NEER D ;

1 2 DEC. 2011

RECHT iffi

KOOPHAr~~..~~º%_

BTj[agen bij liét liélgiscli StaatsbTad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0441.346.139

Benaming

(voluit) : B.S.M.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9890 Gavere, Legen Heirweg 57

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 29 november 2011

waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffe van de Rechtbank van Koophandel dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap B.S.M. die heeft beslist hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om alle aandelen van de vennootschap om te zetten van aandelen aan toonder in aandelen op naam, of gedematerialiseerde aandelen, op heden, ingevolge de Wet van veertien december tweeduizend en vijf houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

De gedematerialiseerde effecten worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

TWEEDE BESLUIT

- De vergadering beslist om artikel vijf te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD EENENDERTIGUDIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 331.250,00).

Het wordt vertegenwoordigd door dertienduizend tweehonderd vijftig (13.250) aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/dertienduizend tweehonderd vijftigste (1/13.250de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering beslist om artikel negen van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

De gedematerialiseerde effecten worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

-De vergadering beslist om artikel zevenentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda .

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit."

De vergadering beslist om in de statuten telkens de woorden die verwijzen naar de artikelen van de vennootschappenwet te vervangen door de woorden die verwijzen naar de artikelen van het wetboek van

vennootschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen ingevolge voormelde beslissing, en

aanpassing aan de huidige wetgeving, en een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, die luidt als volgt:

A. Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "B.S.M.".

Artikel 2 - Zetel

De zetel wordt gevestigd te 9890 Gavere, Legen Heirweg 57.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricage, de invoer en uitvoer van- en het verhandelen van alle kunstvoorwerpen en antiekvoorwerpen, zoals: wand- en vloertapijten, meubelen, textielwaren, beeldjes van aile aard en andere kleine voorwerpen; deze opsomming is aanduidend en niet-beperkend.

Zij zal het doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekeniung van derden, op de wijze die aar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerend handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen; toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in een woord alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag warden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

B. Kapitaal - aandelen

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD EENENDERTIGUDIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 331.250,00).

Het wordt vertegenwoordigd door dertienduizend tweehonderd vijftig (13.250) aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/dertienduizend tweehonderd vijftigste (1/13.250de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 - Aard van de aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

De gedematerialiseerde effecten worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 6bis

Aandelen die niet volgestort zijn, kunnen niet worden overgedragen dan door een bijzonder besluit, van de Raad van Bestuur voor elke overdracht genomen, en in het voordeel van een door het bestuur erkende overnemer.

De Raad van Bestuur beslist souverein over het opvragen van stortingen op niet volgestorte aandelen.

De stemrechten verbonden aan de aandelen waarop de rechtsgeldig opgevraagde stortingen niet werden verricht, worden geschorst totdat die toestand is geregulariseerd.

De Raad van Bestuur kan, na een ingebrekestelling per aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap. in diit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het nettoactief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 7 - Wijziging kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12 - Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuurders, samengesterd uit tenminste drie leden, die niet noodzakelijk aandeelhouder van de vennootschap hoeven te zijn, voor ten hoogste zes jaren.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 16 - Bevoegdheid van de raad van bestuur

A. Intern bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging wat dit

bestuur aangaat opdragen:

- hetzij aan één of meerdere bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen binnen de

raad;

- hetzij aan één of meer personen, alsdan directeurs genoemd, gekozen buiten de raad.

- aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders, en steeds collegiaal optredend.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht

worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De Raad en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen eveneens bijzondere machten, in het raam

van dat bestuur, verlenen aan één of meerdere personen.

De Raad van bestuur regelt de benoemingen, het ontslag en de bezoldigingen en maakt de volmachten

bekend in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zodanige verdeling van taken is niet tegenstelbaar aan derden.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de Raad van Bestuur zijn

bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

B. Extern bestuur

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte hetzij door de voltallige Raad van

Bestuur, hetzij door de gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend wordt

benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De (rechts)personen bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden van de

vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

C. Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 17 - Bekendmaking van benoeming of ontslag van bestuurders

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te worden gemaakt.

Artikel 18 - Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 527, 528 en 530 van het Wetboek van vennootschappen en volgens het gemeen recht.

Artikel 19 - Verbintenissen van de vennootschap

De vennootschap is gehouden door de rechtshandelingen gesteld door de raad van bestuur, door de bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen of door de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur, zelfs indien deze handelingen de grenzen van haar doel overschrijden, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn, met dien verstande nochtans dat de bekendmaking der statuten alleen onvoldoende is om dit bewijs te leveren.

Artikel 20 - Bezoldigingen

De Raad van Bestuur mag aan de bestuurders of directeuren die met bijzonder opdrachten worden gelast vergoedingen toekennen die van de bedrijfskosten zullen afgenomen worden.

De jaarvergadering mag bij de winstverdeling aan de bestuurders of directeuren een vaste of proportionele vergoeding toekennen ten laste van de bedrijfskosten.

De vergoedingen toegekend aan de commissarissen bestaan uit een vaste som, door de jaarvergadering in het begin en voor de duur van een mandaat vastgesteld.

D. Toezicht

Artikel 21 - Toezicht op de vennootschap

De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen-revisoren zoals bepaald in artikel 130 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht slechts om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zo er geen verplichting tot benoeming is van een commissaris-revisor heeft iedere aandeelhouder individueel de controle- en onderzoeksbevoegdheden. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. De opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap.

E. Algemene vergadering

Artikel 22 - Samenstelling

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle aandeelhouders die het recht hebben in persoon of bij volmacht te stemmen. De Raad van Bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat de volmacht op de aangeduide plaats wordt neergelegd, vijf volle dagen voor de algemene vergadering. De beslissingen genomen door de vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, ook de afwezigen.

Artikel 23 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel of de plaats in de oproeping te bepalen.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De raad van bestuur en commissarissen zijn verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

F. Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling

Artikel 32 - Boekjaar - Jaarrekening

Na verloop van het eerste boekjaar loopt elk boekjaar vanaf een januari tot eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden, voor zover dit wettelijk wordt vereist.

Artikel 33 - Bestemming van de winst - Reserve

Van het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van alle onkosten, wordt vijf procent bestemd tot aanleg van de wettelijke reserve tot het wettelijk minimum van tien percent van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt zijn.

Het overige wordt verdeeld bij beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan eveneens beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

Overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen mag geen uitkering geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in

$ijlagenbij het Belgisch Staatsblad_ 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

hun voordeel in strijd was met de voorschriften, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden'.

zijn.

Artikel 34 - Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

zich te schikken naar de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

G. Ontbinding - vereffening

Artikel 35 - Ontbinding

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimum bedrag bepaald in artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Wanneer bij vereniging van alle aandelen in één hand, binnen het jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen, of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36 - Vereffening

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten alle tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Indien er geen vereffenaars worden benoemd, zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd om alle verrichtingen te stellen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het nette-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle maatschappelijke schulden, wordt verdeeld onder alle aandelen.

H. Keuze van woonplaats

Artikel 37

De aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland

hebben, worden geacht hun woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende zaken van de

vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om aan de raad van bestuur de bevoegdheid te verlenen om, binnen de beperkingen

opgelegd door de wet en voormelde beslissingen, de modaliteiten vast te legen voor de omwisseling van de

vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam.

---Voor ontledend uittreksel---

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.08.2011 11419-0107-014
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10437-0265-014
07/09/2009 : DE059036
27/08/2009 : DE059036
18/11/2008 : DE059036
31/08/2007 : DE059036
08/12/2006 : DE059036
03/08/2006 : DE059036
28/03/2006 : DE059036
20/07/2005 : AA059036
26/07/2004 : AA059036
29/07/2003 : AA059036
21/10/2002 : AA059036
26/07/2002 : AA059036
30/01/2002 : AA059036
23/04/1993 : AA59036

Coordonnées
B.S.M.

Adresse
LEGEN HEIRWEG 57 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande