BAKER TILLY BELGIUM BEDRIJFSREVISOREN

BV CVBA


Dénomination : BAKER TILLY BELGIUM BEDRIJFSREVISOREN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 449.065.260

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 25.07.2013 13345-0316-017
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0120-018
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0579-018
06/01/2011
ÿþMod 2.1

ilu)i l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.065.260

Benaming

(voluit) : Baker Tilly JWB Bedrijfsrevisoren

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Collegebaan 2D, 9090 Melle

Onderwerp akte : Omzetting - naamswijziging - doelswijziging - wijziging bestuursorgaan

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid BAKER TILLY JWB BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D opgericht bij akte, verleden voor notaris Willy Van Belle te Gent op dertig december negentienhonderd; tweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig januari' negentienhonderd drieënnegentig, onder nummer 1993-01-22/247, waarvan de statuten laatst gewijzigd zijn bij! proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, opgesteld door notaris Christian; Van Belle, op zesentwintig september tweeduizend en vijf, bekend gemaakt als voormeld op zeven oktober; tweeduizend en vijf, onder nummer 2005-10-07/0140309, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met; ondememingsnummer 0449.065.260, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel; te Gent, beslist heeft met algemene stemmen:

1-2. Ontslag voorlezing verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het! Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een cooperatieve: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, niet; meer dan drie maanden op voorhand vastgesteld, alsook van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap "BVBA DANNY PRAET- BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 9260 Schellebelle (Wichelen), Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door haar vennoot, de heer Daniël Praet, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van; activa en passiva.

3. Omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en burgerlijk karakter, met behoud van duur en zetel,; evenals van alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, boeken en de boekhouding en ondernemingsnummer.

4. Wijziging van de naam van de vennootschap in "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren".

5. Wijziging van het doel van de vennootschap, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van! Vennootschappen, zodat het doel voortaan luidt zoals hierna vermeld onder agendapunt 8.

6. Splitsing van elk bestaand aandeel in honderd (100) nieuwe aandelen.

7. Wijziging van de statutaire datum van de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten: de jaarlijkse; i algemene vergadering dient voortaan gehouden te worden in de derde donderdag van de maand juni om veertien (14) uur.

8. Goedkeuring van de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,. rekening houdend met voormelde beslissingen.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij krijgt de naam: "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Collegebaan 2D.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de' gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten: bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn! met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of: onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking: ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P NEF RGELEG.D

2 a CEC, 2010

idJc li i i" i.Pfitfi~a~~~

-r~

+ " rr -Fr r.r.~." -r

un.--om

11111

" iioososa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in één miljoen achthonderd zestigduizend (1.860.000) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door de algemene vergadering van de vennoten beslissend conform artikel 28 van de statuten. De bestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor. Indien auditkantoren tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer gedelegeerd bestuurder(s) binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor. De meerderheid van de gedelegeerd bestuurders moet de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor. Indien een erkende rechtspersoon tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die niet de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor.

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van bedrijfsrevisor, zoals voorzien door de wet van 22 juli 1953.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Zonder afbreuk aan artikel 21 en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door: twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Ieder aandeel klasse A geeft recht op twee stemmen.

Iedere houder van één of meerdere aandelen klasse B, en dus iedere vennoot klasse B, heeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

9. Indeling van de bestaande aandelen in klassen A en B.

10. Akteren van het ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde de heren Aelbrecht Jos, Van De Walle Wim, Waeterloos Willem en Weyers Peter.

11. Benoeming van de raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap:

-de heer Aelbrecht Jos, wonend te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102, bus 11;

-de heer Van De Walle Wim, wonend te 9270 Kalken, Nerenweg 43;

-de heer Waeterloos Willem, wonend te 9050 Gentbrugge, Charles de Costerstraat 4;

-de heer Weyers Peter, wonend te 9070 Destelbergen, Dendermondsesteenweg 355.

12.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

13. Volmacht aan mevrouw Anne Roucourt, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Roggeveld 11 om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met

deze akte gepaard gaan.

Vervolgens heeft de raad van bestuur volgende beslissing genomen:

Benoeming tot gedelegeerd bestuurder:

-de heer Aelbrecht Jos, voornoemd;

-de heer Weyers Peter, voornoemd;

-de heer Van De Walle Wim.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag bestuursorgaan met staat van activa en passiva.

3. Verslag bedrijfsrevisor.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 30.06.2010 10254-0114-018
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 07.07.2008 08376-0221-018
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 27.06.2007 07308-0225-018
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.06.2006, NGL 20.07.2006 06520-2345-015
01/07/2015
ÿþ"

f

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 JUNI 2015

RECH~~ VAN

KOOPHA E GENT

Ondernemingsnr : 0449.065.260

Benaming

(volgt): Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Collegebaan 2D te 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten van 18 juni 2015.

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing:

De vergadering beslist om volgende personen te benoemen tot bestuurder van de vennootschap:

- De heer Steven Meyvaert, wonende te Stoktevijver 461B000, 9930 Zomergem

- De heer Jan Smits, wonende te Kanaalstraat 95, 8550 Zwevegem.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

Alle nieuwe bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Jos Aeibrecht

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LuIK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2005 : GET000616
03/08/2005 : GET000616
28/07/2005 : GET000616
19/07/2004 : GET000616
07/08/2003 : GET000616
08/08/2002 : GET000616
08/08/2002 : GET000616
17/07/2002 : GET000616
25/07/2000 : GET000616
05/01/1996 : GET616
12/07/1995 : GET616
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 22.06.2016 16203-0282-017

Coordonnées
BAKER TILLY BELGIUM BEDRIJFSREVISOREN

Adresse
COLLEGEBAAN 2D 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande