BAKERMAT

BV CVBA


Dénomination : BAKERMAT
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 632.882.636

Publication

09/07/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





lHlll GRIFFIE RECH I BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 JUNI 2015



iu



50 8391*

AFDELING DENDERMONDE

Criffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 639, î3ó 636

Benaming

(voluit) : Bakermat

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Kareelstraat 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de' burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888.130.317, op zesentwintig juni tweeduizend vijftien, blijkt dat 1/ de heer AELBRECHT Jos Eugeen Josephine, geboren te Asse op achttien januari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102 bus 11, 2/ de heer AMERIJCKX Ives Marie, geboren te Sint-Agatha-Berchem op vier januari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Vroonbaan 65, 3/ de heer DE DECKER Dany François Jeanne, geboren te Dendermonde op elf mei negentien honderd achtenzestig, wonende te 9290 Berlare, Turfputstraat 39A, 4/ mevrouw DORTHU Anne Blanche, geboren te Verviers op twaalf oktober negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 4633 Melen, Rue Haute 32, 5/ de heer MEYVAERT Steven Evarist Irena, geboren te Gent op vijfentwintig september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9930 Zomergem, Stoktevijvers 46/B000, 6/ mevrouw ROUCOURT Anne Angèle Wilhelmina, geboren te Diest op negenentwintig januari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9111 Belsele, Roggeveld 11, 7/ de heer SCHOLLAERT Guy Danny Henri, geboren te Aalst op achttien juni negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9420 Erpe-Mere, Jeruzalemstraat 165, 8/ de heer SMITS Jan, geboren te Mortsel op negen oktober negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8550 Zwevegem, Kanaalstraat 95, 9/ de heer VAN DE WALLE Wim Prosper Odiel, geboren te Wetteren op veertien april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9270 Kalken, Nerenweg 43 en 10/ de heer WEYERS Peter Leonard Suzanne, geboren te Sint-Niklaas op twintig oktober negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 355 een:. burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid= hebben opgericht onder de naam `Bakermat'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Kareelstraat 124.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële' tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten venncotschappen of, bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig; of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e-n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c4 I. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

ki Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan honderd twintigduizend euro (120.000,00 ¬ ).

Het vaste gedeelte van het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in 9.998 aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort.

Het maatschappelijk vermogen is samengesteld als volgt:

INBRENG IN GELD.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE81 0017 6039 7224 bij BNP Paribas f=ortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijfentwintig juni tweeduizend vijftien afgeleverd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door de algemene vergadering van de vennoten beslissend conform artikel 28 van de statuten. De bestuurders vormen een college.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die hiervoor de vereiste hoedanigheid heeft. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet of de statuten vocrbehouden aan de algemene vergadering.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Zonder afbreuk aan hetgeen hierna vermeld betreffende de gedelegeerd bestuurder en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door; twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven,

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer gedelegeerd bestuurder(s).

Indien een rechtspersoon tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die hiervoor de vereiste hoedanigheid heeft. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het is de raad van bestuur die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, kan iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend rechtsgeldig beslissingen nemen en wordt de vennootschap bestuur tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder(s), afzonderlijk handelend.

De algemene vergadering mcet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om twaalf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de venncotschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennoctschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet, met dien verstande dat indien de vennootschap minder dan drie (3) vennoten telt zij van rechtswege ontbonden zal zijn indien deze toestand niet binnen de maand wordt verholpen. Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, onder de voorwaarden zoals bepaald voor een wijziging der statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tot eerste niet-statutaire bestuurders zijn benoemd:

-de heer Aelbrecht Jos, voornoemd;

-de heer Amerijckx Ives, voornoemd;

-de heer De Decker Dany, voornoemd;

-mevrouw Dorthu Anne, voornoemd;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

pt y -de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid STME, met zetel te 9930 Zomergem, Stoktevijver 46B, 0894.329.904 RPR Gent, met als

vaste vertegenwoordiger de heer Meyvaert Steven, voornoemd;

-mevrouw Roucourt Anne, voornoemd;

-de heer Smits Jan, voornoemd,;

-de heer Schollaert Guy, voornoemd;

-de heer Van De Walle Wim, voornoemd;

-de heer Weyers Peter, voornoemd;

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Overname, bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, van de verbintenissen die" in naam

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één mei tweeduizend vijftien.

Volmacht aan elk van de bestuurders, individueel optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om

alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot ondernemingsloket en sociaal

verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

s

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge FREDERIC BAUWENS

NOTARIS



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Woed 11.1

Ondernemingsnr : 0632.882.636

Benaming

(voluit) ; Bakermat

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kareelstraat 124, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 1 juli 2015.

De raad van bestuur beslist unaniem om volgende personen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met

ingang van 1 juli 2015:

- De heer Aelbrecht Jos, wonende te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102, bus 11;

- De heer Weyers Peter, wonende te 9070 bestelbergen, Dendermonde Steenweg 355.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur kan iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, rechtsgeldig beslissingen nemen en wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend.

Jos Aelbrecht

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

D

i

i iv

*151 964'

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. GENT

14 JULI 2015

AFDELING DffleMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAKERMAT

Adresse
KAREELSTRAAT 124 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande