BALDEW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALDEW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.787.294

Publication

02/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ModPDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de~e- L

i 9 DEC. 2012

DENDEW-s10};Dc

Griffie

Ondetnemingsnr : 0807.787.294

Benaming (voluit) : Baldew in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel ; Zwanenneststraat ,t - 9310 Baardegem

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Sluiting vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 06/12/2012 De vergadering besluit

- De rechtbank van Koophandel Dendermonde heeft in haar vonnis dd. 03/12/2012 haar akkoord verleend om de vereffening te sluiten.

- De heer Van Den Bossche Bart wordt vanaf heden ontslagen als vereffenaar en er wordt hem kwijting verleend.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende vijf jaar bewaard te 9310 Baardegem, Zwanenneststraat 2.

- De vereffening wordt gesloten vanaf heden.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 06/12/2012 + copie akkoord rechtbank

Van Den Bossche Bart

Vereffenaar

auquel

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : 1Fiecfó `Náám en hoedànighéid. van de fnsfrumenterende nofans, hetzij vin de persà(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2011
ÿþ-!rn` rood Word 11.1

-\n\/~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A



*11183971*

GRIFFIE RECHT8AN:<' VAN KOOPHANDEL j

2 5. 11, 2011 DENDEM NDE

07/12/2011- Annexes du moiteur beIgë

Ondernemingsnr : 0807.787.294.

Benaming

(voluit): BALDEW

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst-Baardegem, Zwanenneststraat, 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAARS - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit proces-verbaal opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 13 oktober 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BALDEW", met zetel te 9310 Aalst-Baardegem, Zwanenneststraat, 2, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2011.

De éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke coöperatieve bedrijfsrevisorenvennootschap "DBW", met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein, 40A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Patrick Waltniel, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 het wetboek vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baldew" te 9310 Baardegem, Zwanenneststraat 2, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 september 2011 opgesteld aan boekwaarde, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 64.780,68 en een eigen vermogen van ¬ 54.553,50.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, in overeenstemming met de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de aandeelhouders in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de vennootschap.

Opgemaakt op 6 oktober 2011

DBW, burgerlijke coöperatieve vennootschap,

vertegenwoordigd door

(getekend)

Patrick Walrniel, Bedrijfsrevisor I Vennoot"

De enige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag blijft hieraangehecht.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de; griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te Dendermonde, van de

" benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van pagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De heer VAN DEN BOSSCHE Bart, wonende te 9310 Aalst (Baardegem), Zwanenneststraat 4.

Hier aanwezig en aanvaardend.

De Heer Bart Van Den Bossche bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Viifde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Aanpassing zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9310 Aalst-Baardegern, Zwanenneststraat, 2. Bijgevolg beslist zij de eerste zin van artikel 4 der statuten te vervangen door :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst-Baardegem, Zwanenneststraat, 2."

Zevende besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "BALDEW".

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit moeten uitmaken.

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst-Baardegem, Zwanenneststraat, 2, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro {¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni te veertien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap , zullen worden bewaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van zaakvoerder, balans, verslag van de bedrijfsrevisor.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de laat9lÿa& eeeI~i$~a ataeisFsene : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeg m qq~e~ egd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

rs ai

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)5e 76 55 85m en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2011
ÿþ Mod 2.0

DLj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblai

I II II III I1 I I 11I II I II1

`11109011"

III

Bausegoi 0 6 JUL 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0807.787.294

Benaming

(voluit) : Baldew

Rechtsvorm : Burg. Venn. ow besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 49 Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel 1050 Brussel

Tekst

Bilagen bij. het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31/01/2010

Op de vergadering wordt beslist :

- het ontslag van de zaakvoerder Mevr. Baldew Marike te aanvaarden en dit vanaf 31/12/2009

- aan te stellen als onbezoldigd zaakvoerder vanaf 31/12/2009 de bvba B.I.S met maatschappelijke zetel te 9310 Baardegem, Zwanenneststraat 2, vast vertegenwoordigd door Dhr. Van den Bossche Dries

- het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9310 Baardegem, Zwanenneststraat 2 en dit met onmiddellijke ingang

bvba B.I.S, vast vert. door Van den Bossche Dries zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10557-0338-012

Coordonnées
BALDEW

Adresse
ZWANENNESTRAAT 2 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande