BALEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.949.364

Publication

11/02/2014
ÿþY" ~

mod 11.1



;À; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brauwbilk 4

9910 Knesselare (Ursel)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting-statuten-benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 29 januari 2014, BLIJKT dat door :

1) De Heer DE CLOET Bart Yves Hubert, geboren te Gent op 28 november 1974, rijksregister nummer, 74.11.28-169.40, wonende te 9910 Knesselare (Ursel), Brauwbilk 4, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke smenwoning te hebben afgelegd.

2) Mevrouw DE CLERCQ Chédia Flora Cécile, geboren te Gent op 19 mei 1977, rijksregister nummer; 77.05.19-264.42, wonende te 9910 Knesselare (Ursel), Brauwbilk 4, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke smenwoning te hebben afgelegd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM BALEMA

ZETEL : 9910 Knesselare (Ursel), Brauwbilk 4

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichters en afbetaald ten belope van één/derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een, bedrag van van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het totaal van deze stortingen in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend op naam van: onderhavige vennootschap in oprichting bij KBC te Zomergem.

De comparanten, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gezegd, schrijven in op het kapitaal voor zijn' volledig bedrag en kwijten hun inschrijvingen bij middel van betaling in geld, en wel als volgt :

- de Heer DE CLOET Bart, voornoemd schrijft in op negenennegentig (99) aandelen, dewelke alle ten: belope van één/derde (113e) worden afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door hem van: zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00);

- Mevrouw DE CLERCQ Chédia, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dat ten belope van éénfderdei (1/3e) wordt afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door haar van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf; procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal; jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,; door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer: vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat,: geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun/ benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene; machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze; bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een; gelijk recht) en met de daarop verriçhtestortïngen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

I

1111

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : BALEMA

NtraGreL.EG-o

31 -01- 2014

.~G~~~~,~~ENT

." ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

l H moà 77.7

Voor- behouden

" aan het Belgisch Stagtsblad

- - - - --------

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of'

rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordigers natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed,

Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "BALEMA" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland :

-Managementvennootschap;

-Tussenpersoon in de handel, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in-en uitvoer voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, van alle materialen en goederen nodig voor de bouw en volledige afwerking van agrarische en industriële gebouwen, de bouw en de afwerking sleutel op de deur van woningen en appartementen, met inbegrip van alle materialen nodig door de aannemer schrijnwerker, timmerman, installateur centrale verwarming, plafonneerder, cementbewerker, schiler, aannemer van metsel- en betonwerken, tegelzetter, elektronisch installateur, plaatsen van wand- en vloerbekleding, aannemer van glaswerken, aannemer sanitair installateur loodgieter, aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer van niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer van sloopwerken, aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin;

-De coördinatie van de werkzaamheden behorende tot de meest verschillende vakgroepen die bij het

oprichten of slopen van gebouwen of bij hun herstelling of uitrusting tussenkomen;

-Algemene bouwonderneming met coördinatie van onderaannemingen;

-Algemene bouwonderneming van alle gereglementeerde en niet-gereglementeerde activiteiten in de bouw;

-Ondernemingen voor metsel en betonwerken;

-Alle mogelijk verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met nieuwbouw, het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en modernisering van alle soorten onroerende goederen, algemeen genomen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch ais administratief en commercieel, aile vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van

onroerende goederen;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

ª% S

-Het verwerven van aile mogelijk terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling, de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-Onderneming voor algemene aanneming van metaalconstructies, montage en demontagewerken, bouw van metalen gebinten;

-Onderneming voor industriële schilderwerken;

-Algemene bouwonderneming met coôrdinatie van schoorsteen- en overbouw, dakbedekkingswerken, zowel

met asfalt en teer, als metalen dakbedekking, als niet metalen en niet- asfaltbedekkingen;

-Onderneming voor alle schrijn- en timmerwerken, geluids- en warmteïsolatiewerken, parketwerk, alle

werken in verband met scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren;

-Onderneming voor tegel- en faïencewerken, plafonnering- en cementboringswerken, wegenwerken,

glazenmakerswerk;

-Onderneming voor sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties op gas door middel van individuele toestellen, centrale verwarmingsinstallaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning;

-Onderneming voor plaatsen van industriële pijpleidingen en kanalisatie; -Onderneming van metalen schrijnwerk, zinkwerk, reinigen en opknappen

monumenten, muur- en vloerbekledingen, behangwerk; -Onderneming voor chapes en industriële vloeren;

-Onderneming voor elektrotechnische installaties, elektrische

kunstwerken en nijverheidsinrichtingen, elektrische buiteninstallaties; -Algemene aanneming van wegenbouwkundige werken;

-Onderneming voor gewone rioleringswerken en moerriolen voor watervoorziening en leggen van allerhande

leidingen;

-Onderneming voor levering en plaatsing van afsluitingen, veiligheidsinrichtingen schermen en niet-elektrische verkeerstekens;

-Onderneming voor bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, leggen van sterkstroom telecommunicatiekabels in sleuven met aansluiting; algemene aanneming van burgerlijke bouwkunde;

-Onderneming voor paalfunderingen, dam- en diepwanden; algemene aanneming van grondwerken en slopingswerken, algemene aanneming van spoorwegen;

-Onderneming voor lassen van spoorstaven; algemene aanneming van mechanische uitrustingen, uitrustingswerken van kunstwerken en industriële mechanica, installatie van overladings- en hijstoestellen, oleomeohanische uitrustingen, algemene aanneming van hydromechanische uitrustingsinstallaties;

-Onderneming voor installaties van leidingen en uitrustingen van pomp- en turbinestations; algemene aanneming van hydromechanische uitrustingsinstallaties;

-Onderneming voor installaties van leidingen en uitrustingen van pomp- en turbinestations;

-Onderneming voor levering en plaatsing van liften, goederenliften, roltrappen en roltapijten,

vervoerinstallaties langs kokers, buizen, en alle pneumatische en mechanische transportketens, algemene

aanneming van transportinstallates in gebouwen;

-Onderneming voor fabricage, levering en plaatsing van bliksemafleiders en ontvangantenees;

-In-en uitvoer, groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen;

-Onderneming voor binnenlands en buitenlands goederenvervoer;

-Onderneming voor fabricage en installaties van lichtreclames, alarm- en beveiligings- en, brand- en

diefstalmeldings-installaties en brandbestrijdtngsinstallaties;

-Het uitvoeren van grondwerken, rioleringswerken en funderingswerken, algemene

wegenbouwkundige werken;

-Onderneming voor het uitvoeren van drainagewerkzaamheden terreinen;

-Onderneming voor het ruimen van waterlopen; -Onderneming van het aanleggen van parken, sportvelden;

-Werkplaats, vast en mobiel, voor het bewerken van stenen en steenafval die niet aan een groeve is gehecht en voor het bewerken van aarde;

-Het kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen, uitbaten en verwerven in de meest ruime zin van alle onroerende goederen;

-Het aangaan van hypothecaire kredietopeningen, leningen, hypothecaire volmachten of mandaten of om het even welke kredietvorm of lening, al dan niet met hypotheekstelling of inpandgevingen, doorhalingen van hypotheek of pand;

-Het bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten, ombouwen en verfraaien van alle gebouwen;

-De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

-De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projeoten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

-De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management

en

tuinen, beplantingen en speciale bekledingen van

van

aanneming

van gevels, restauratie

van

en elektromechanische installaties

van

en het aanleggen en heraanleggen

van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder aile vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot alle facetten van "corporate finance";

-Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity";

-De aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doe! van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

-Aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

-Participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap;

-Het verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden van alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechte, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen;

-Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derde, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

-De vennootschap kan in het algemeen elke verrichting doen die haar kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin;

-De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of

inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht opstalrecht;

-De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

-De coordinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en produkten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot aile facetten van "corporate finance";

-Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity";

-De aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

-Alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

-Participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap;

-Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere

wijze vervreemden;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, Netstellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van aile financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

-Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand november om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

- Benoeming zaakvoerder(s)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen :

De Heer Bart DE CLOET, voornoemd, die zijn benoeming daartoe heeft aanvaard;

Alhier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

Vergoedingen

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de zaakvoerder(s) tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2015.

1 Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die vcor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan Coopman & Pieters Boekhouding en Fiscaliteit BV BVBA, kantoor houdende te Aalter, Drogenbroodstraat 10, evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 29 januari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BALEMA

Adresse
BRAUWBILK 4 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande