BANDENCENTRALE DE ROSTEYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANDENCENTRALE DE ROSTEYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.686.848

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven in geld door de oprichter.

De oprichter verklaart dat op ieder van deze aandelen tweeënzestig procent (62 %), hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de Heer Henk Roegiest, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op eerste zaterdag van de maand juni 2016 om 14.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafge­nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tien­de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

VOLMACHT

De oprichter verleent volmacht aan Mevrouw Ingrid Van Speybroeck, te 9991 Maldegem (Adegem), Albert De Keselstraat 2, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd :

" Afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BANDENCENTRALE DE ROSTEYNE

Adresse
INDUSTRIEPARK ROSTEYNE 27 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande