BANENKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANENKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.234.901

Publication

05/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305151*

Neergelegd

03-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849234901

Benaming (voluit): BANENKA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Kerkstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Caroline Heiremans, notaris te Zele, op één oktober tweeduizend twaalf blijkt dat:

1. De heer LAUREYS Matthias Johan Lutgard, geboren te Dendermonde op achttien december negentienhonderd zevenenzeventig, (NN 771218-139-52), wonend te 9290 Berlare, Van Tieghemstraat(B) 21, verzocht heeft authentieke akte te verlijden van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "BANENKA";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te Gent, Kerkstraat 108;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten bedrage van 62.000 EUR.

6. het kapitaal werd onderschreven door de heer Laureys voor een som van 62.000 EUR, volledig volgestort.

7. het kapitaal geheel werd geplaatst door inbreng in geld.

8. het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, waarvan het eerste eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

9. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

10. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De/Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot statutaire zaakvoerder : de heer Laureys, voornoemd;

11. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

12. de vennootschap tot doel heeft :

- Alle ondernemingen van openbare en private werken. De vennootschap mag ook allerhande bijkomende prestaties leveren voor eigen rekening of voor de rekening van derden. Deze prestaties bevatten ondermeer de studie als de verwezenlijking van allerhande projecten zoals ondermeer:

- Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik of genot.

- Onroerende goederen verwerven, bouwen, laten bouwen, opschikken en laten opschikken, uitrusten en laten uitrusten, ombouwen en laten ombouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software, IT-services, databeheer, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassingen van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van bestuur op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Voorts mag zij haar projecten en werken beheren en exploiteren, alle bestuursopdrachten waarnemen en opdrachten en functies uitoefenen in andere ondernemingen of vennootschappen, leningen toestaan aan en zich borg stellen voor haar dochtervennootschappen, haar onroerend en roerend patrimonium beheren en realiseren, als promotor optreden, en in het algemeen alle handelingen en verrichtingen doen die nodig of nuttig kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel, zonder dat bovenstaande opsomming limitatief is.

- Het verlenen van fiscaal advies, advies omtrent intellectuele eigendom, bouwadvies,

energieadvies, EPC certificaten, veiligheidscoördinatie, EPB verslaggeving.

- Het uitvoeren van data-analyse, statistische analyse, bouwkundige stabiliteitsconstructies.

- Het uitvoeren van sleutel-op-de-deur werkzaamheden, als alle afzonderlijke werkzaamheden die hiervoor nodig zijn.

- De studie, de handel en nijverheid, de import en export, de aankoop en verkoop, de fabricatie, de plaatsing, de herstelling, alsmede de vertegenwoordiging van alle producten, bouwproducten en materialen, en alle aanverwante artikelen (deuren, poorten, vensters, wanden, valse zolderingen enzovoorts) en bijhorigheden in alle soorten materialen.

- Het maken van studies en het verlenen van technische en montagebijstand omtrent alle mogelijke produkten, nijverheids- of industriële procédés en toepassingen.

- Studie, uitvoering en controle van aanpassings-, decoratie-, isolatie-, beschermings- en herstellingswerken.

- Het voeren van onderzoek naar bouwmethoden, het uitvoeren van expertises.

- Werkzaamheden als elektrotechniek, algemeen aannemer, algemeen schrijnwerk, dakdekker en waterdicht maken, droogkuiser-verver, eindafwerking (schilderen en behangen), installateur frigorist, installatie (CV, klimaat, gas en sanitair), plaatsen en herstellen van schrijnwerk - glazenmaker, ruwbouwwerkzaamheden, stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten, tegel-, marmer en natuursteenactiviteiten.

- Groot en kleinhandel in allerhande bouwproducten.

- Het uitbaten van cafés, tavernes, bistro's, snackbars, restaurants, eetgelegenheden, dancings, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, uitbating van cafetaria's, bars, spijshuis, verbruikssalon, tearoom, frituren, dit alles met inbegrip van de verkoop van tabak -en rookwaren, uitbating van buffet, roomijs, belegde broodjes, wijnen, alcoholische en andere gegiste dranken.

- Het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen, alsmede de uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere manifestaties.

- Alle traiteur en cateringdiensten en aanverwante activiteiten.

- De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en horecaproducten in het algemeen.

- Restauratiehouder. Tussenpersoon in de handel. Hotel en logementshuis.

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het uitbaten van een bed en breakfast.

- Het verhuren en ter beschikking stellen van vakantiewoningen en allerhande gebouwde constructies, geschikt voor bewoning of andere functies. Beleggen in vastgoed.

- Het bemiddelen bij verkoop of verhuur van woningen en allerhande gebouwde en ongebouwde

Luik B - Vervolg

onroerende goederen; immobiliën.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

13. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om 18u, en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien;

14. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 62.000 EUR voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening BKCP onder nummer 109-6583243-86, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van één oktober tweeduizend twaalf.

Caroline Heiremans

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0194-012

Coordonnées
BANENKA

Adresse
KERKSTRAAT 108 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande