BANLIEUE GANTOISE, AFGEKORT : BG14

Association sans but lucratif


Dénomination : BANLIEUE GANTOISE, AFGEKORT : BG14
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 632.702.690

Publication

03/07/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111

*15095280'

NEERGELEGD

2 if JUNI 2015

RECHTBeMyAN

KOOPHANOEtiVÉeSENT



Ondememingsnr: .102. . °teO

Benaming

(voluit) : Banlieue Gantoise

(verkort) : BGI4

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Kortrijksesteenweg 582, 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer Xavier KLUYSKENS, geboren op 24 september 1993, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 582;

2.De heer Henri MANDART, geboren op 14 december 1990, wonende te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 51

3.De heer Dario DHONDT, geboren op 9 september 1990, wonende te 9830 Sint-Mertens-Latem, Kortrijksesteenweg 245;





Allen van Belgische nationaliteit.

Bijeen in vergadering op 5 juni 2015 verklaren bij deze akte een Vereniging zonder Winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 en latere wijzigingen, hierna genoemd de Wet, waarvan zij met eenparigheid van stemmen de statuten als volgt vaststellen:



1.Oprichting Statuten



Artikel 1. Benaming  zetel _ verenigingsdossier  duur

- De naam van de vereniging luidt: Banlieue Gantoise, afgekort BG14.

- Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging zonder winstoogmerk, vernielden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden «vereniging zonder winstoogmerk» of door de afkorting «vzw», en het adres van de zetel van de vereniging.

- De zetel is gevestigd op het adres van haar voorzitter, thans Kortrijksesteenweg 582, 9000 Gent, wonende binnen het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. De zetel kan worden gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering.

- Het verenigingsdosier wordt gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

- De vereniging werd opgericht voor onbekende duur



Artikel 2,. Doel

- De vereniging heeft tot doel: Het "bevorderen van de voetbalsport en de daarbij horende sfeer" en dit in de ' meest ruime zin van het woord.

- Zo bijvoorbeeld onder meer door het organiseren van supportersactiviteiten van of voor KAA Gent, deelname aan activiteiten van KAA Gent en alle daaraan verwante evenementen, inrichten van en deelname. aan voetbalwedstrijden, het uitbaten van eigen of gehuurde installaties voor bijkomende activiteiten, ...

- De vereniging mag voorts alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar; doel of welke van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking van dit doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Zij kan inzonderheid samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen en verenigingen. Zij is bevoegd om in





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ª% ondergeschjkte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenkomst zijn met het doel en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan ook overheids- en privesubsidies aanvragen en aanwenden evenals giften en legaten. Zo zal zij ook leningen en kredieten mogen aangaan of toestaan om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Artikel 3. Leden -- lidgeld  toelatingsvoorwaarden

- De vereniging is samengesteld uit 4 soorten leden: werkende,actieve, passieve en steunende leden

- Werkende leden: zij zijn minimum met 3, beschikken over de ruimste rechten binnen de vereniging, waaronder stemrecht op de algemene vergadering en aanwezigheid op elke maandelijkse vergadering, het aanvaarden of afwijzen van nieuwe leden, zij betalen per voetbalseizoen het bepaalde lidgeld en alle bijkomstige kosten voor eventuele nationale en/of internationale verplaatsingen met KAA Gent. De oprichters en het bestuur zijn de eerste werkende leden.

- Actieve leden: Het aantal is beperkt op 45. Zij hebben stemrecht op de algemene vergadering, doch geen stemrecht tijdens de maandelijkse vergaderingen waar zij ook niet voor zijn uitgenodigd. Zij betalen elk voetbalseizoen het Lidgeld en alle bijkomstige kosten voor eventuele nationale en/of internationale verplaatsingen met KAA Gent. Zij krijgen voorrang na de werkende leden op het reserveren van een plaats op het vervoersmiddel op verplaatsing naar alle matchen van KAA Gent die de vereniging organiseert. Ze krijgen recht op het aanschaffen van officiële merchandising van de vzw.

- Passieve leden: Het aantal is beperkt op 50. Zij hebben geen stemrecht op de algemene vergadering, als ook geen stemrecht tijdens de maandelijkse vergaderingen waar zij ook niet voor zijn uitgenodigd. Zij betalen elk voetbalseizoen het lidgeld en alle bijkomstige kosten voor eventuele nationale en/of internationale verplaatsingen met KAA Gent, Zij krijgen voorrang na de werkende leden en de passieve leden op het reserveren van een plaats op het vervoersmiddel op verplaatsing naar alle matchen van KAA Gent die de vereniging organiseert. Ze krijgen recht op het aanschaffen van officiële merchandising van de vzw.

- Steunende leden: Het aantal is onbeperkt. Zij hebben geen stemrecht op de algemene vergadering, als ook geen stemrecht tijdens de maandelijkse vergaderingen waar zij ook niet voor zijn uitgenodigd. Zij betalen elk voetbalseizoen het lidgeld en alle bijkomstige kosten voor eventuele nationale en/of internationale verplaatsingen met KAA Gent. Zij krijgen voorrang na de werkende leden, actieve leden en de passieve leden op het reserveren van een plaats op het vervoersmiddel op verplaatsing naar alle matchen van KAA Gent die de vereniging organiseert. Ze krijgen geen recht op het aanschaffen van officiële merchandising van de vzw, buiten vlaggen.

- Het lidgeld mag niet meer bedragen dan 100,00 EUR per voetbalseizoen.

- De raad van bestuur bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidgeld alsook de vergoeding van de verplaatsingen.

- Iedereen die lid wil worden, of het nu actief, passief of steunend lid is, moet een aanvraag indienen bij de

raad van bestuur, die op de eerst volgende vergadering de aansluiting zal goed- of afkeuren. Betaling van het

lidgeld door storting op rekening van de vereniging geldt als toelatingsaanvraag.

- De raad van bestuur bekijkt vervolgens per lid individueel of deze tot de vereniging kan worden toegelaten.

Specifiek zat daarbij worden bekeken of de kwestieuze persoon binnen de vereniging kan functioneren.

- Voorwaarden tot toetreding zijn o.a.:

- Boven de 18 jaar zijn

- KM Gent supporter zijn

- iemand kennen die al lid is

- Akkoord gaan met het intern reglement van de vereniging

Redenen om niet te worden toegelaten zijn o.a.:

- Geschiedenis van agressie, zowel mondelinge als fysieke, tegenover een ander lid of tijdens activiteiten in

groepsverband

- Het bezorgen van een slechte naam en een slecht imago aan de vereniging.

- Openlijke voorkeur voor een andere voetbalclub in de Belgische competitie

- Gestaafde vermoedens van het voltallige bestuur dat het aspirant lid niet past binnen het profiel van de

vereniging.

- Een negatieve beslissing door de raad van bestuur dient te worden gemotiveerd en binnen de 7 dagen te

worden ter kennis gebracht aan de betrokken persoon.

- Tegen een negatieve beslissing is er geen mogelijkheid tot beroep.

Iedereen die werkend lid wenst te worden moet voorafgaand actief lid zijn en een aanvraag indienen bij de

raad van bestuur, die deze aanvraag met advies zal voorleggen aan de algemene vergadering die op de eerst

volgende vergadering zal beslissen.

- Het lidmaatschap dient elk seizoen vernieuwd te worden,

Artikel 4. Ledenregister

- Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding, uitsluiting of schorsing van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven.

IFF MOD2.2

- Alle actieve en passieve leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met en bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 5. Ontslag  Schorsing of uitsluiting

- Elk niet-werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging ontslag nemen. Het lid dat ontslag neemt dient dit schriftelijk ter kennis hebben gebracht aan de raad van bestuur, Het l 1 dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen. Dit ontslag kan nooit geweigerd worden.

- Automatisch eindigt het lidmaatschap van actieve, passieve en steunende leden aan het eind van ieder voetbalseizoen (april-mei-juni).

- Ontslag van werkende leden moet per aangetekende brief ter kennis worden gebracht aan de raad van bestuur en kan nooit warden geweigerd. Dit dient te gebeuren met 2 weken voor vertrek zodat er een waardige vervanger gezocht kan worden.

- Uitsluiting van een lid dient steeds door de voorzitter van de raad van bestuur goedgekeurd te warden. Op een algemene vergadering kan elk niet-werkend lid uitgesloten worden met een 2/3 meerderheid.

- Een lid kan bij het niet naleven van het intern reglement geschorst worden voor een bepaalde periode door de raad van bestuur. Dit kan gaan van 1 tot 10 matchen. Bij zware vergrijpen, zoals o.a. geweld naar leden van de vereniging toe, kan direct de uitsluiting uitgesproken worden.

Artikel 6. Algemene Vergadering  Samenstelling  Voorzitterschap  Bevoegdheden

- De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende en actieve leden. Zij wordt voorgezeten door

de voorzitter van de raad van bestuur, of in geval van diens afwezigheid door de ondervoorzitter, de algemeen

secretaris of de penningmeester.

De algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de Wet of door de

onderhevige statuten.

-Behoren tot haar bevoegdheid:

- De wijziging van de statuten

- De benoeming en de afzetting van de bestuurders, buiten haar voorzitter

- Het bepalen van de bezoldigingen van de bestuurders, indien er een bezoldiging wordt toegekend

- De goedkeuring van de begroting en van de rekening

- De ontbinding van de vereniging

- De uitsluiting van een Ild

- De aanvaarding van een nieuw werkend lid

- De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Artikel 7. Algemene vergadering  buitengewone algemene vergadering

- De algemene vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, tussen het eind van

ieder voetbalseizoen en het begin van het volgender

- Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door een

beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens een vijfde van de werkende leden.

- Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

- Alle werkende en actieve Leden moeten er op worden uitgenodigd.

Artikel 8. Algemene vergadering  agenda en oproeping

- De raad van bestuur stelt de agenda van de algemene vergadering vast. Elk voorstel, ondertekend door

ten minste 1110 van de leden wordt op de agenda gebracht.

- Alle leden warden ten minste acht dagen tevoren de algemene vergadering opgeroepen. De agenda wordt

bij de oproepingsbrief gevoegd.

Artikel 9. Algemene vergadering  aanwezigheid en stemrecht

- Ieder werkend en actief lid heeft het recht aanwezig te zijn. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een werkend lid. Ieder werkend lid kan hoogstens 4 actieve leden vertegenwoordigen. De voorzitter van de raad van bestuur kan een onbeperkt aantal actieve leden vertegenwoordigen en vertegenwoordigt automatisch elk actief [id die niet aanwezig is en die zich niet heeft laten vertegenwoordigen,

- Enkel de werkende en de actieve leden hebben stemrecht. Elk werkend en actief lid heeft een stem. De voorzitter van de raad van bestuur beschikt over een veto indien het gestemde onderwerp in tegenstrijd is met de statuten, het doel of de identiteit van de vereniging.

Artikel 10. Algemene vergadering  Beslissii gen

- De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen genomen behoudens andersduidende bepalingen in de Wet of in onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter van de vergadering doorslag. Bij het nemen van beslissingen mag niet van de agenda afgeweken worden.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

w ASoD 2.2

- Over een, statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en beslissingen nemen wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping van en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

- Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen worden met een meerderheid van 4/5 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

- De beslissingen van de algemene vergadering warden ingeschreven in de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard op de zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

- Iedere wijziging van de statuten moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Raad van bestuur  dagelijks bestuur

- De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie werkende leden, gekozen door de algemene vergadering, voor een periode van 1 seizoen. Elk seizoen moet een motie van vertrouwen worden gegeven aan elk lid van het bestuur. De voorzitter is hierop de uitzondering. Hij is voorzitter voor onbepaalde duur en kan enkel afgezet worden bij een zware bestuurlijke fout. Indien 4/5 van de algemene vergadering om het ontslag vraagt van de voorzitter zal de voorzitter zijn verantwoordelijkheid nemen en een stap opzij zetten.

- Het aantal bestuurders is steeds lager dan het aantal leden van de vereniging.

- In geval de voorzitter verhinderd is wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter, de algemeen

secretaris of door de penningmeester.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 12. Raad van bestuur Verkiezingen

- De raad van bestuur kiest onder zijn leden minstens een voorzitter, een ondervoorzitter, een

penningmeester en een secretaris.

- In geval van een vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopig bestuurder door de raad van bestuur

benoemd. Hij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

- De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 13. Raad van bestuur  bijeenroeping  beslissingen

- De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter en/of secretaris. Hij kan slechts beslissen

indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigt is.

- De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van de stemmen

geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt de doorslag,

- Van de beslissingen worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de

secretaris en bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 14. Raad van bestuur bevoegdheden

- De raad van bestuur bestuurd de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de Wet niet nadrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

- De raad van bestuur zal geacht worden te worden vertegenwoordigt door haar voorzitter. Indien de voorzitter belet is zal de raad van bestuur worden vertegenwoordigt door de ondervoorzitter.

- Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover 13-Post, banken, spaarkassen, andere financiële diensten en instellingen, ...

- Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijkse bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, en waarvan de waarde 1.000 Euro te boven gaat, is de vereniging slechts geldig gebonden door een handtekening van de voorzitter en minstens 1 andere bestuurder,

- De vereniging wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigt door de, ofwel (in eerste instantie), de voorzitter van de raad van bestuur ofwel door twee bestuurders.

Artikel 15. Aansprakelijkheid

- De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of

aan de organen waarvoor zij handelt.

- Zowel de bestuurders als de personen die met het dagelijks bestuur zijn belast gaan geen enkele

persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

- De vereniging kan niet aansprakelijk gesteld worden voor individuele acties van haar leden.

Artikel 16. Tegenstrijdige belangen

- Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij

dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdige belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de

beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Deze procedure heeft geen toepassing op gebruikelijke verrichtingen die marktconform plaatsgrijpen.

. ~ M0022

Artikel 17. Publicatie

- De benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en yan de eventuele commissarissen moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 18. Giften

- Met uitzondering van handgiften, behoeft elke gift onder de levenden of bij testament aan de vereniging machtiging door de koning. Machtiging is evenwel niet vereist voor de aanneming van giften waarvan de waarde niet hoger is dan honderdduizend euro.

Artikel 19. Reglement van inwendige orde

- De raad van bestuur kan aan de algemene vergadering een reglement van inwendige orde voorstellen. Dit reglement kan door de algemene vergadering worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 20. Boekjaar boekhoudkundige verplichtingen

- Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van het boekjaar. in afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31 december 2015.

- Ieder jaar en ten laatste binnen 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt overeenkomstig de hierna volgende artikelen, alsook de begroting van het volgend boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

- De vereniging mag een vereenvoudigde boekhouding voeren dat ten minste betrekking moet hebben op de mutaties in contant geld of op de rekeningen.

- Evenwel indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17§3 van de Wet, moet zij haar boekhouding en jaarrekeningen opmaken overeenkomstig de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen.

Artikel 21. Controle financiële toestand

- Indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17 § 5 van de Wet, moet zij één of meer commissarissen belasten met de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid in het licht van de wet en van de statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening moeten Worden vastgesteld.

- De commissarissen worden door de algemene vergadering benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut yan bedrijfsrevisoren.

Artikel 22. Neerlegging jaarrekening

- Na goedkeuring wordt de jaarrekening door de bestuurders neergelegd in het verenigingsdossier bij de

griffie van de rechtbank van koophandel.

Evenwel indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17 § 3 van de Wet, moet binnen

30 dagen na de goedkeuring ervan door de algemene vergadering de jaarrekening van de vereniging door de

bestuurders neergelegd worden bij de Nationale Bank van België,

- Overeenkomstig het voorgaande lid worden gelijktijdig neergelegd:

een stuk met de naam en voornaam van de bestuurders en in voorkomend geval van de

commissarissen die in functie zijn

- In voorkomend geval, het verslag van de commissarissen.

Artikel 23. Gerechtelijke ontbinding

- De rechtbank kan op verzoek van een lid, van een belanghebbende derde of van het openbaar ministerie

de ontbinding uitspreken van een vereniging die:

- Niet in staat is haar verbintenissen na te komen.

- Haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen voor een ander doel aanwendt dan die waarvoor zij is opgericht

- In ernstige mate in strijd handelt met de statuten, of in strijd handelt met de Wet of de openbare orde.

- Gedurende 3 opeenvolgende boekjaren niet heeft voldaan aan de verplichting om een jaarrekening

neer te leggen overeenkomstig artikel 26novies, § 1, tweede lid, 5° van de Wet, tenzij de ontbrekende

jaarrekeningen worden neergelegd vooraleer de debatten worden gesloten;

- Minder dan 3 leden telt

- In geval van ontbinding van een vereniging door de rechtbank benoemt deze, onverminderd artikel 19bis van de Wet, één of meer vereffenaars die, na aanzuivering van het passief, de bestemming van het actief vaststellen.

- De vereffenaars geven aan het actief een bestemming die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging is opgericht.

- De leden, de schuldeisers en het openbaar ministerie kunnen bij de rechtbank beroep instellen tegen het besluit van de vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

Artikel 24. Vrijwillige ontbinding

- De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken dnder dezelfde voorwaarden ais die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging is opgericht.

- De bestemming van het actief wordt vastgesteld door de algemene vergadering of door de vereffenaars, en gaat naar een vereniging waarvan het doel zoveel mogelijk overeenkomt met het doei waarvoor de vereniging is opgericht.

- De vereffening geschiedt door 1 of meer vereffenaars die hun opdracht vervullen hetzij overeenkomstig de statuten, hetzij krachtens een besluit van de algemene vergadering, hetzij, bij ontstentenis daarvan, krachtens een rechterlijke beslissing die door enige belanghebbende of door het openbaar ministerie kan worden gevorderd.

Artikel 25. Aanvullende bepalingen

- Alles wat niet uitdrukkelijk in onderhevige statuten is voorzien wordt geregeld door de Wet van 27 juni 1921, en latere wijzigingen, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

2. Benoemingen

Artikel A: Benoeming raad van bestuur

Onmiddellijk na de oprichting van de vereniging komen de oprichters in algemene vergadering bijeen en

beslissen met eenparigheid van stemmen te benoemen als eerste bestuurders:

- De heer Xavier KLUYSKENS, geboren op 24 september 1993, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg

582

- De heer Henri MANDART, geboren op 14 december 1990, wonende te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 51

- De heer Dario DHONDT, geboren op 9 september 1990, wonende te 9830 Sint-Martens, Latem,

Kortrijksesteenweg 245

- De heer Anthony SPAAS, geboren op 26 juli 1993, wonende te 9840 De Pinte, Vlierstraat 5

Artikel B: Bevoegdheidsverdeling raad van bestuur

De raad van bestuur komt onmiddellijk na hun aanstelling bijeen. Alle bestuurders verklaren hun opdracht te

aanvaarden.

De leden van de raad van bestuur verklaren met éénparigheid van stemmen aan te stellen:

Tot voorzitter De heer Xavier KLUYSKENS, geboren op 24 september 1993, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 582

Tot ondervoorzitter: De heer Henri MANDART, geboren op 14 december 1990, wonende te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 51

Tot secretaris: be heer Dario DHONDT, geboren op 9 september 1990, wonende te 9830 Sint-Martens, Latem, Kortrijksesteenweg 245

Tot penningmeester. De heer Anthony SPAAS , geboren op 26 juli 1993, wonende te 9840 De Pinte, Vlierstraat 5

Die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Aldus opgemaakt in 2 exemplaen en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering, gehouden te Gent op 5 juni 2015

Xavier KLUYSKENS Henri MANDART

Dario DHONDT Anthony SPAPAS

Gent, 5.06.2015

Xavier Kluyskens

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

` Voor-behguden afin het Belgisch » Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
BANLIEUE GANTOISE, AFGEKORT : BG14

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 582 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande