BAR ROMARIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAR ROMARIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.868.112

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.04.2013, NGL 24.05.2013 13131-0251-015
22/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behot

aan

Belgl

staat,











*12092558*







GRIFFIE:RËGh; ii -g4(jK

VAN KOaFH1"NDEL

- 9 ME! 2012

DEN etN3GNDE

Ondernerningsnr; 0834.868.112

Benaming

(voluit) : BAR ROMARIN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aststraat 34, 9472 Denderleeuw

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 30 april 2012.

Na beraadslaging neemt de algemene vergadering, met unanimiteit, de volgende beslissing :

Akteren van het ontslag van Van Laeken Management BVBA als zaakvoerder van de vennootschap.

Van Laeken Management BVBA geeft de wens te kennen om met ingang vanaf 30 april 2012 ontheven te worden van haar mandaat als zaakvoerder. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt voor zoveel ais, nodig haar ontslag.

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de enige zaakvoerder genomen op 30 april 2012.

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten beslist de enige zaakvoerder om met ingang van 30 april 2012 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Aststraat 34, 9472 Denderleeuw naar Rozemarijnstraat 7, 9300 Aalst.

Zorro Management BVBA

Zaakvoerder

Met ais vaste vertegenwoordiger

Stijn Callebaut

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-GFjrr1t-ez1rrà t\;.

VAN KOOPHANDEL

2 8. 03. 2011

DENEeen9IONOE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

bsfon:r;:iîtr,,I

'11052968"

Ondernemingsnr: $34 . $G e. A" 12-

Benaming

(voluit) : BAR ROMARIN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9472 Denderleeuw-Iddergem, Aststraat 34

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst : Er blijkt uit de akte opgemaakt op drieëntwintig maart tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht als volgt :

COMPARANTEN:

1° De heer VAN LAEKEN Geert , NN 750620-047-97, geboren te Aalst op twintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw DE WINTER Leen, wonende te 9472 Denderleeuw- lddergem, Aststraat 34.

2° De heer CALLEBAUT Stijn Kris Ingrid, NN 860511-101-52, geboren te Aalst op elf mei negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat, 47.

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "BAR ROMARIN".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9472 Denderleeuw-Iddergem, Aststraat, 34.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administra-tieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. Artikel 3.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

De uitbating, rechtstreeks of onrechtstreeks, het huren en verhuren van hotels, feestzalen, spijshuizen, koffiehuizen, dancings, herbergen en drankslijterijen; de uitoefening van horeca-activiteiten in het algemeen, met uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien deze erkenning niet is verkregen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, de vertegenwoordiging, het makelaarschap en het verhandelen, in het groot en in het klein van alle soorten bieren, wijnen, geestrijke dranken, minerale waters, limonades, alle soorten dranken, andere verbruiksgoederen en ijs, en dit in gelijk welke verpakking; de verkoop, de verhuring en de handel in het algemeen van alle toestellen, materiaal en uitrusting en alle brouwerij- en herbergartikelen en dit alles in de ruimste zin.

Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen of gedeelten ervan voor industriële-, bureel-, recreatie-, bedrijfs- of privé-doeleinden en het verkrijgen en verstrekken van zakelijke rechten terzake, met uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien deze erkenning niet is verkregen.

Het begeleiden van de administratie, informatica, organisatie en management van ondernemingen.

Het participeren in ondernemingen, opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, marketing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur en/of terbeschikkingstelling van allerhande apparaten, installaties en materialen in de meest ruime zin.

Patrimoniumbeheer, aankoop, verkoop, huur of verhuur, huurfinanciering, bouwen, doen bouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren, uitbaten en ter beschikking stellen van roerende en onroerende goederen.

Organisatie van lezingen, congressen, nascholing, workshops naargelang de noodzaak in de markt.

Management- en consultingactiviteiten.

Alle roerende- en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatiefi

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin. De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkwaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. Zij kan tevens bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen of diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van een externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten, kan de vennootschap zich laten afvaardigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

' Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van een

nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het

maatschappelijk kapitaal, die werden volledig ingeschreven en volstort bij deze oprichting ten belope van

één/derde.

TITEL III. ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer

statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot, en in het geval van niet-statutair voor een duur

aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke

personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen

voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 12.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Artikel 13.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te

stellen die de vennootschap aanbelangen en dit tot een bedrag van VIJFDUIZEND EURO.

Boven dit bedrag dienen de zaakvoerders gezamenlijk te handelen.

Artikel 15.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door elke

zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten,

bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door ieder zaakvoerder, en dit

tot een bedrag van VIJFDUIZEND EURO.

Boven dit bedrag dienen de zaakvoerders gezamenlijk te handelen.

Artikel 17.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

( Er werd geen commissaris benoemd bij de oprichting).

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de

vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de derde maandag

van de maand maart om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag of zondag, dan heeft de vergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om

zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgeno-'men voor de vorming van de wettelijke

reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het

reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt,

wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

TITEL VI. -VEREFFENING

Artikel 24.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle venno'+ten volgens het aantal van hun aandelen.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden (23.3.2011), onder de opschortende voorwaarde van de

neerlegging van een uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden (23.3.2011) en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene Vergadering zal dus plaats hebben in maart tweeduizend en dertien.

3. Benoeming zaakvoerder(s)

De comparanten stellen vervolgens als zaakvoerders aan:

1° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN LAEKEN MANAGEMENT met zetel te

9472 Denderleeuw-Iddergem, Aststraat, 34.

- ondememingsnummer 0892.579.845.  RPR Dendermonde

BTW nummer 6E892.579.845.

- hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN LAEKEN Geert voornoemd.

2° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZORRO MANAGEMENT met zetel te 9300

Aalst, Regelsbruggestraat, 47.

- ondernemingsnummer 0833.238.017.  RPR Dendermonde

- BTW nummer BE833.238.017.

- hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Callebaut Stijn voornoemd.

- hier vertegenwoordigd zoals gezegd die verklaren, bij monde van hun voormelde vertegenwoordiger, te

aanvaarden, en die bevestigen dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Dit mandaat is voor een

onbepaalde duur, te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap en onbezoldigd behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht.

,

11/ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De comparanten geven bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de Heer Guy Schollaert, Accountant & Belastingconsulent en gedelegeerd bestuurder van Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Kareelstraat 122, 9300 Aalst, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover het ondememingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Edgard Van Oudenhove





Síjlagen bij-Mt Bélgisch StaatsbIád ÿÿ if7/04120I I - Annexes du Moniteur belge Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van de oprichtingsakte dd 23.3.2011



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAR ROMARIN

Adresse
ROZEMARIJNSTRAAT 7 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande