BARBARA DE MEY

Société en commandite simple


Dénomination : BARBARA DE MEY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.532.255

Publication

07/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0(2)-56

Benaming

(voluit) : Barbara De Mey

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Magerstraat 49, 9070 Destelbergen

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit de onderhandse akte opgesteld te Destelbergen op 30 april 2011 waarbij een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht

Identiteit van de personen :

1. De Mey Barbara, Magerstraat 49, 9070 Destelbergen

2. Deceuninck Dirk, Magerstraat 49, 9070 Destelbergen

Mevr. Barbara De Mey is werkend vennoot en dhr. Deceuninck Dirk is stille vennoot Het is een gewone commanditaire vennootschap met de naam Barbara de Mey

A. Doel van de vennootschap

- praktijkvoering, kinesitherapie, onderzoek/intake en behandeling van patiënten betreffende bobaththerapie, psychomotoriek, ontwikkelingsstimulering bij baby 's en jonge kinderen, massagetherapie, oefentherapie, manuele therapie, bestralingstherapie (onder andere met infrarood, ultraviolet, laser, dia-dynamische stromen en ultrason), pre- en postnatale begeleiding, hydrotherapie, sporttaping, de ver- en aankoop van produkten die' hiermee verband houden voor zover zij in de behandeling worden gebruikt en alle andere verzorgingen en; behandelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met kinesitherapie verband houden.

- de vennootschap mag alle roerende, onroerende, industriële en financiële daden stellen die rechtstreeks of: onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen om het verwezenlijken; ervan te vergemakkelijken, dit alles in de meest ruime zin.

- de vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar, vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- de vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

B. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Magerstraat 49 in 9070 Destelbergen

C. Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 30 april 2011.

D. Maatschappelijk kapitaal en inbreng

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500 ¬ (vijfhonderd ¬ ), volledig volstort,! vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het wordt als volgt onderschreven :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tiaa 2.0

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fr

IIl~BI~V~~I~VMIjNEV~

*1108485*

V beh. aai Bel Staa

NEERGELEGD 2 5 MEI 2011

RLCG-iifffe\K VAN

hO0P4:r1npr rrewrr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-^behouden a'en het " " Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

#5e Mey Barbara, Magerstraat 49, 9070 Destelbergen voor 450 ¬ , wat negentig aandelen betreft Deceuninck Dirk, Magerstraat 49, 9070 Destelbergen voor 50 ¬ , wat tien aandelen betreft

E. Bevoegdheden van de zaakvoerders

ls er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

F. Vennoten

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

G. Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar beginnen op heden om te eindigen op 30 juni 2012.

H. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om 17 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

I. Benoeming zaakvoerders

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de volgende persoon te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap :

* De Mey Barbara, Magerstraat 49, 9070 Destelbergen

De benoeming wordt aanvaard waardoor de vennootschap bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

voor beredeneerd uittreksel

De Mey Barbara

zaakvoerder

Hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Coordonnées
BARBARA DE MEY

Adresse
MAGERSTRAAT 49 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande