BARKO CONSTRUCTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARKO CONSTRUCTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.417.471

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.02.2014, NGL 27.02.2014 14053-0109-012
07/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ciP akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPt [AND LL

2 6 DEC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

1111

*14007761"

1

Ondernemingsnr : 0466.417.471

Benaming

(voluit) : BARKO CONSTRUCTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17 (volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming bvba - kapitaalverhoging - aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 11 december 2013, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Aalst I dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BARKO CONSTRUCTION, met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: OMZETTING AANTAL AANDELEN.

De vergadering besluit de honderd aandelen om te zetten in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder nominale waarde.

Deze opsplitsing van aandelen zal gebeuren door vermelding ervan in het register van aandelen op naam. TWEEDE BESLUIT: VERSLAGEN.

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld op vijfentwintig november 2013 met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend dertien.

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, opgesteld op zes december tweeduizend dertien, over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap,

waarvan de conclusie luidt: -

" Ondergetekende, werd op 20 november 2013 aangesteld door de raad van bestuur van BARKO CONSTRUCTION NV, met zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van NV naar BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De staat van actief en passief sluit af met een balanstotaal van ¬ 257.305,00 en een netto-actief van ¬ 255.944,52.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 255.944,52 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 62.000,00.'

DERDE BESLUIT: OMZETTING.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het maatschappelijk kapitaal (rekening houdend met voormelde kapitaalsverhoging), noch van het aantal aandeelhouders, noch van de duur van de vennootschap, noch van het maatschappelijk doel.

Deze omzetting geschiedt op grond van artikelen 774 e.v. W. Venn. en op basis van een staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend dertien.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG.

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van:

de naamloze vennootschap D.P.N., met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 19, gedelegeerd bestuurder, met ais vaste vertegenwoordiger de heer DE NEEF Willy,

-_,--_jteerVAN DER STELT Bart, _v_oomoernd, be stuurderF_________....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien hun functie door de omzetting van de vennootschap van rechtswege wordt beëindigd.

Tijdens de eerstvolgende jaarvergadering zal decharge aan de bestuurders kunnen verleend worden voor

hun bestuur, sinds de afsluiting van het vorig boekjaar tot aan de omzetting.

VIJFDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG RAAD VAN BESTUUR.-

De buitengewone algemene vergadering heeft kennisgenomen van het bijzonder verslag van de raad van

bestuur de dato negen december tweeduizend dertien met betrekking tot de kapitaalsverhoging

ZESDE BESLUIT.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van zes december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, van zes december tweeduizend dertien, luidt als volgt:

" Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan op 20 november 2013 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Willy De Neef (107.160,00 ¬ ) en aan de heer Bart Van Der Stelt (71.440,00 ¬ ), beiden voormeld, voor een waarde van 178.600,00 ¬ , bij de NV BARKO CONSTRUCTION, met zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de venichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging zullen de 100 aandelen in 6.200 aandelen worden omgezet.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 17.860 nieuwe aandelen van de NV BARKG CONSTRUCTION zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Willy De Neef (10.716 aandelen) en de heer Bart Van Der Stelt (7.144 aandelen) zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

ZEVENDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met HONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 178.600,00) te verhogen als volgt:

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van honderdenzevenduizend honderdzestig euro (E 107.160,00) mits de uitgifte van tienduizend zevenhonderdzestien (10.716) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van eenenzeventigduizend vierhonderdveertig euro (E 71.440,00) mits de uitgifte van zevenduizend honderdvierenveertig (7.144) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal in totaal te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00-EUR) op TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (240.600,00-EUR), vertegenwoordigd door vierentwintigduizend zestig (24.060) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénlvierentwintigduizend zestigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van honderdenzevenduizend honderdzestig euro (E 107.160,00), wordt ingeschreven door de heer DE NEEF Willy, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van honderdenzevenduizend honderdzestig euro (¬ 107160,00), waarvoor hem in totaal tienduizend zevenhonderdzestien (10.716) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Op de kapitaalverhoging van eenenzeventigduizend vierhonderdveertig euro (E 71.440,00), wordt ingeschreven door de heer VAN DER STELT Bart, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van eenenzeventigduizend vierhonderdveertig euro (E 71.440,00), waarvoor hem in totaal zevenduizend honderdvierenveertig (7.144) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT: STATUTEN.

Na dit besluit de vergadering de statuten van de in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

omgezette vennootschap als volgt vast te stellen:

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt: "BARKO CONSTRUCTION."

MAATSCHAPPELLIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertiaan 17.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijkantoren,

uitbatingszetels, vertegenwoordigingskantoren of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- ais buitenland:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke private en openbare bouwwerken aks algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare of particuliere bouwwerken;

- algemene aannemingen van bouwwerken; alle ruwbouwwerken en onder dak brengen van gebouwen; geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen; marmer- en steenhouwerwerk; smeedwerk; dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten, dichtingswerken; tegelwerken; pleister- en raapwerk,; niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen; verfwerk; parketwerk; sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen; centrale verwarming, thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en airconditionering; metalen schrijnwerk; reinigen en opknappen van gevels; metalen dakbedekkingen en zinkwerk; restauratie van monumenten; muurbekledingen en vloerbekledingen; vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren; afbraakwerken;

- alle bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, omvat eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen; het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling van water, gas, elektriciteit enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen en wegen, enzovoort;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris ais voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

En algemeen genomen alle commerciële, industriële, roerende, onroerende en/of financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de nijverheid van de openbare en particuliere werken.

De vennootschap kan, door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier, met name belangstelling vertonen voor elke vennootschap of onderneming, in België en in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een al of niet gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen. De vennootschap kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair. Zij kan eveneens het bestuur waarnemen in vennootschappen ongeacht of er al dan niet band van deelneming mee bestaat.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (240.600,00-EUR), vertegenwoordigd door vierentwintigduizend zestig (24.060) gelijke maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierentwintigduizend zestigste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente van de zetel, aan te duiden in de oproepingsberichten, op de vijftiende februari van elk jaar te vijftien uur.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reservé, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meerdere commissarissen.

Met eenparigheid wordt besloten thans geen commissaris te benoemen.

IV. BENOEMING.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de verschijners met eenparigheid besloten tot enig niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEBALY, met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Varent 36, ingeschreven

in het rechtspersonenregister onder nummer 0542.826.648 met als vaste vertegenwoordiger de

heer Van Der Stelt Bart, voornoemd, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

VOLMACHT.-

De zaakvoerder machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BR Consulting & Coaching afgekort BR C&C, kantoor houdend te 9320 Aalst, Industriefaan 27, bus 8, optredende via de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kraaiendonk 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enz..

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

-een uitgifte van het proces-verbaal.

-verslagen bedrijfsrevisor

-verslagen raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 %

29/05/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorn stmly N

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnar : 0466417471

Benaming

(voluit) : BARKO CONSTRUCTION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pater Rasschaertlaan 17 te 9320 Aalst (Erembodegem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling bestuurders - gedelegeerd bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering en de Raad van Bestuur gehouden op 15 februari 2013 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt wat volgt

-Ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder ingevolge einde mandaat van de heer Bart Van Der

Stelt, wonende te 9320 Aalst, Varent 35.

Ontslag als bestuurder en gedelehgeerd bestuurder ingevolge einde mandaat van de naamloze

vennootschap D.P.N. , met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Pater Rasschaertlaan 17

met als vaste vertegenwoordiger, de heer Willy De Neef, wonende te 9320 Erembodegem,

Pater Rasschaertlaan 17

Aansteling als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Bart Van Der

Stelt, wonende te 9320 Aalst, Varent 35.

Aanstelling als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de naamloze

vennootschap D.P.N. , met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Pater Rasschaertlaan 17

met als vaste vertegenwoordiger, de heer Willy De Neef, wonende te 9320 Erembodegem,

Pater Rasschaertlaan 17

De zopas aagestelde bestuurder saanvaarden hun mandaat.

Het mandaat loopt tot en met de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2019.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd dan mits andersluidend besluit of bevestiging van of

door de jaarlijkse algemene vergadering.

Voor analytisch uittreksel

Gedaan te Aalst

Gedelegeerd bestuurder

Bart Van Der Stelt

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 09.04.2013 13089-0120-013
03/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 466417471

Benaming

(voluit) : BARKO CONSTRUCTION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pater Rasschaertlaan 17 te 9320 Aalst (Erembodegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling bestuurder - gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering en de raad van bestuur gehouden op 15 februari 2012 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt wat volgt

-Ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder ingevolge einde mandaat van de heer Bart Van Der Stelt,

wonende te 9320 Erembodegem, Varent 35.

- Aansteling als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Bart Van Der Stelt, wonende te

9320 Erembodegem, Varent 35.

Het mandaat van de aangestelde bestuurder is onbezoldigd en loopt tot en met de jaarlijkse algemene

vergadering van het jaar 2013

Voor analytisch uittreksel

Gedaan te Aalst ,

15 februari 2012.

Gedelegeerd bestuurder

Bart Van Der Stelt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l EI 111111111 11 Illu~lu

" iaoé3sai*

I

Maa wort tt.1

~=

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

 ~~°~,';~ f" ;i`. ~ ~

2 0 APR. 2012

DC~ ,DF#=;', :t7'i'.DE.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.02.2012, NGL 19.04.2012 12093-0094-013
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.02.2011, NGL 24.03.2011 11067-0488-015
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.02.2010, NGL 23.03.2010 10076-0315-016
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.02.2009, NGL 26.03.2009 09092-0200-016
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.02.2008, NGL 31.03.2008 08093-0238-016
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.02.2007, NGL 26.03.2007 07092-1136-015
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 15.02.2006, NGL 13.03.2006 06070-3977-014
17/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 15.02.2005, NGL 17.02.2005 05053-4768-014
07/12/2004 : AA068763
03/03/2004 : AA068763
01/09/2003 : AA068763
04/04/2003 : AA068763
25/03/2002 : AA068763
13/02/2002 : AA068763
19/05/2001 : AA068763
02/03/2001 : AA068763
05/01/2000 : AA068763

Coordonnées
BARKO CONSTRUCTION

Adresse
PATER RASSCHAERTAAN 17 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande