BARO VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARO VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.429.315

Publication

14/11/2014
ÿþ ~-_ ~ 4f'-^"~+~ Mod Wortl 11.1

~~1~ ~Ax Y]~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~

MONITEI

IP8 -1 ELGISCH

R BELGE - 2011i- .---

TAATSt3LROOPHAM£teTEGENT_

NEERGELEGD

9 0«2014..

RECHTBANK VAN



'MUE

t.

E

B

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hatzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.429.315

Benaming

(voluit) : BARO VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STOEPESTRAAT 7 M5  9960 ASSENEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING  ONTSLAG/BENOEMING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 23/08/2014, blijkt de zaakvoerder beslist de

maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Stoepestraat 7M5, 9960 Assenede naar Abdijstraat 40, 9965 Oosteeklo, met ingang vanaf heden.

Uit het verslag van de Algemene Vergadering d.d. 23/08/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

Het ontslag van de heer Kris Baro als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf 28/05/2014;

De heer Samuel Baro, wonende te Kouterken 22, 9850 Hansbeke, te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 28/05/2014. Hij aanvaardt zijn mandaat.

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5A, 9230 Wetteren, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de ' Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

De heer Samuel Bara

Zaakvoerder

25/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 JULI 2012

RECH B K VAN

KOOPHA t,TE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

*iaiauoz*

Ondememingsnr : D s--i . 4 Benaming

(voluit) : BARO Vastgoed (verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9960 Assenede, Stoepestraat 7M5 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Marc VAN CAUWEN-BERGHE, Notaris te Deinze op'

twaalf juli tweeduizend en twaalf.

Blijkt dat:

1. De heer BARO Kris Christiana Louis Maria, geboren te Gent op 17 mei 1978, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9960 Assenede, Zelzatestraat 54; Belgische identiteitskaart nummer 591-5321116-89

Nationaal nummer 78.05.17 077-19

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAROTEC, met maatschappelijke zetel te;

9960 Assenede, Zelzatestraat 54; BTW BE 0866.971.053 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte verfeden voor Notaris Eric Willems te Gent op achttien augustus tweeduizend en

vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes september tweeduizend en vier onder het

nummer 2004090610127579.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Harold Poppe te Gent op 21 december 2007,;

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 08 januari 2008, onder nummer 2008-01-

08/0005461.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht hebben, waarvan de statuten onder

andere volgende bepalingen bevatten;

Benaming:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "BARG Vastgoed".

Maatschappelijke zetel

De vennootschap is gevestigd te 9960 Assenede, met als eerste adres Stoepestraat 7M5,

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in

samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of`

tussenpersoon:

- Het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van een onroerend patrimonium. Ten dien einde mag de vennootschap alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel; zij, mag daartoe onroerende goederen huren, verhuren, aan- en verkopen alsook mag het uitvoeren van alle: verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniers-bedrijven, alle; beheer van onroerende goederen; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen, maar ook: opschikken, uitrusten en verbouwen

- Alle immobilieire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkcop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle. aard, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving;

- Het verlenen van advies, zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de' organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de vennootschap mag borg staan voor derden;

- Het verstrekken van diensten zoals het verlenen van management-advies, juridisch advies, het verrichten van consulting en projectmanagement activiteiten

De vennootschap mag haar maatschappelijke doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zoals het onderhouden, de ontwikkeling, het valoriseren, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap za! zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Tevens kan de vennootschap opdrachten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

De oprichters verklaren dat al deze aandelen zijn volgestort.

De genoemde bedragen werden bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 6E69 7370 3661 1378 bij KBC geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARO Vastgoed" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 juli 2012.

Bestuur:

Devennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder, die uit deze bepaling voortvioeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, treden zij niet op als college, Ieder van hen vertegenwoordigt de vennootschap alleen.

Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op twaalf juli tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Reserves, Winstverdeling, Verdeling vereffeningssaldo

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal warden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand april; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand april tweeduizend veertien.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitengewone algemene vergaderingen waar ook in België.

Stemrecht en Wijze van stemmen  Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde,.zoals in de statuten is bepaald.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

!r s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk gestemd.

Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten,

Aandelen in onverdeeldheid;

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen "door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Vruchtgebruik op aandelen:

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij de vruchtgebruiker en de blooteigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, en behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar,

Inpandgeving van aandelen:

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

Bij beslissing van de algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting gehouden, werd benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer BARD Kris, voornoemd;

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het toeko mande, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Controle

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het vóór de oprichting opgestelde financieel plan, blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, een kleine onderneming zal zijn in de zin van artikel van 16 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt overeenkomstig artikel 141 van zelfde Wetboek geen commissaris benoemd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie oprichtingsakte

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.04.2015, NGL 29.07.2015 15374-0466-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.04.2016, NGL 30.08.2016 16543-0275-011

Coordonnées
BARO VASTGOED

Adresse
ABDIJSTRAAT 40 9968 OOSTEEKLO

Code postal : 9968
Localité : Oosteeklo
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande