BART FREDRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART FREDRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.189.325

Publication

13/01/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11,1

MONITEUf

Q=S r01 ELG1SCH S

- 201L BEL,-.3eiEERGELEGD

2 3 DEC. 2013

TAATSBk.ggGHTBANK

VAN

PHANDEL i{tri~biT



u Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897,189.325

Benaming (voluit) : Bart Fredrick

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenovenstraat 15

9031 Gent (Drongen)

: Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten';

;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bart Fredrick" met zetel te 9031 Gent (Drongen),:; Steenovenstraat 15 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bae! te Gent op 2 april 2008), welk=; proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van;; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op dertien december tweeduizend(; dertien, hetgeen volgt:

i * De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder voorgelezen. Dit verslag geeft een;; omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een;; staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op 27 november 2013, ook(; opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgemaakt overeenkomstig artikel 181;1 van het Wetboek van Vennootschappen door de voornoemde bedrijfsrevisor over de staat van activa;; en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181, i

i paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen;, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Bart Fredrick, onder haarja i; verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 27 november 2013,

ii die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een;; li balanstotaal opgeeft van 13.547,06 EUR en een netto-passief van 2.432, 03 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke l professionele normen blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap BVBA Bart Fredrick;: volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes:; gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

ii Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de.

i normen voorgeschreven door het Institituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot;; ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden".

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen en op de staat van activa en:i passiva geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten. De algemene vergadering heeft;;

besloten zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van hetii ,.

ii verslag, en zij heeft deze verslagen en de staat van activa en passiva volledig goedgekeurd, * De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de ontbinding van de vennootschap, tel rekenen vanaf dertien december tweeduizend dertien.

* Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, heeft de algemene vergadering kennisi genomen van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Bart Fredrick, wonende te 9031 Gent!= (Drongen), Steenovenstraat 15.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' ~v

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ilijben:tiij iëí l giseli St àfsblàd= ï31011Z014 - Annexes dülVioniteur belge

mod 11.1

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht.

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er geen schulden zijn luidens de voormelde staat van activa en passiva, met uitzondering van een schuld aan de vennoot, doch dit betreft geen schuld aan derden.

* De algemene vergadering heeft eveneens vastgesteld dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, heeft verklaard de vereffening voor afgesloten en heeft vastgesteld dat de vennootschap vanaf dertien december tweeduizend dertien definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de resterende activa gebeurde door de vennoten zelf, aan wie de activa werden toegekend.

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van geiden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

* De algemene vergadering heeft bevestigd dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

* De algemene vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap

zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar bij en door de heer Bart Fredrick,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 13/12/2013, met verslag

van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.09.2013 13608-0558-011
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0540-012
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 18.06.2010 10195-0155-012

Coordonnées
BART FREDRICK

Adresse
STEENOVENSTRAAT 15 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande