BART VAN POUCKE - HORSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART VAN POUCKE - HORSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.622.219

Publication

15/05/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111I1111811111111111

Ondernerningsnr : 0837.622.219

Benaming

(voiuit) BART VAN POUCKE HORSES

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9160 LOKEREN, DOORNDONKEINDEKEN 10

(volledig aires)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 14 april 2014 met eenparigheid van stemmen beslist mevrouw Vermeulen Catherine, woonachtig te 9160 Lokeren, Doomdonkeindeken 10, te ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 14 april 2014.

In de jaarvergadering te houden over boekjaar 2014 zal beslist worden over het al dan niet verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat tot en met 14 april 2014.

Van Poucke Bart

Zaakvoerder

GRIFFIE-kturi l3ANRA-1V-1

KOOPHANDEL GENT

05 MEI 2014

AFDELiNG DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op da laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ? 3 - - 21, a As3

Benaming

(voluit) : BART VAN POUCKE - HORSES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Doorndonkeindeken 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 29 juni 2011 dat

GRIFFIE Ikt Lh l b ~" VAN KOOPHANDEL

- 6. 07. 2011

D EN DF R N DE

11111

'11109496"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

1/De Heer VAN POUCKE Bart Theo Leen, geboren te Lokeren op 15 mei 1964, identiteitskaart nummer 591-0872723-19, nationaal nummer 640515 07776 en zijn echtgenote

2/Mevrouw VERMEULEN Cathérine Gisèle, geboren te Gent op 24 juli 1966, identiteitskaart nummer 5906349721-30, nationaal nummer 660724 35272,

samenwonende te Lokeren/Eksaarde, Doorndonkeindeken, 10.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

-onder de naam BART VAN POUCKE - HORSES, met zetel in het gerechtelijke arrondissement Dendermonde te 9160 LOKEREN, Doorndonkeindeken 10 en met een onbeperkte duur;

- met als doel:

Handel (klein en groot) in paarden en ander rundvee, fokkerij van paarden en ander rundvee, uitbating, dekstation voor paarden, beoefenen van paardensport, uitbating van paardenrenbanen, manèges en alle verwante activiteiten in verband met de paardensport. Deze opsomming geldt als aanwijzing en is niet beperkend.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruime zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. Het uitvoeren en waarnemen van managementsactiviteiten in de ruimte zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichten met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichtingen en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen en obligaties, staatsfondsen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- waarvan het kapitaal:

* veertigduizend (40.000) euro bedraagt;

* volledig geplaatst werd door inbreng in natura;

* volledig volstort;

* verdeeld is in 100 aandelen zonder nominale waarde, waarop is ingeschreven door

a. voormelde Heer VAN POUCKE Bart, die inbreng in natura doet van de hierna vermelde goederen,

waarvoor hem 50 volledig volstorte aandelen worden toegekend;

b. voormelde Mevrouw VERMEULEN Cathérine, die inbreng in natura doet van de hierna vermelde

goederen, waarvoor haar 50 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

I. Beschrijving van de inbreng

Bedrijfsuitrusting en veestapel zoals omschreven in het nagemeld verslag opgesteld door revisor L. Focqué

op 8 juni 2011, welke verslag, na getekend te zijn ne varietur, aan onderhavige akte gehecht wordt.

Il. Schatting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Installaties en uitrusting, samen geschat 3.000,00 euro;

Rollend materiaal, geschat 7.000,00 euro;

Overige materiële vaste activa, samen geschat 30.000,00 euro;

TOTAAL : 40.000,00 euro.

-met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012);

-met jaarvergadering op de laatste woensdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2013);

-niet als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone onbezoldigde zaakvoerders werden aangesteld de heer Bart Van Poucke en mevrouw Vermeulen Catherine, beiden voornoemd.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijzondere volmacht

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan boekhoudkantoor CPO Accountants en Belastingsconsulenten met zetel te 9060 Zelzate, M.Gillemanstraat 9, met recht van in de plaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap en eventuele latere wijzigingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, revisoraal verslag inzake inbreng in natura; bijzonder verslag van de oprichters inzake inbreng in natura;

e~ Voor-behouden

aan het

Belgisch Sta;,sblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0588-009

Coordonnées
BART VAN POUCKE - HORSES

Adresse
DOORNDONKEINDEKEN 10 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande