BARTO-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARTO-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.901.153

Publication

16/07/2012
ÿþVoor-

behouden aan het , Belgisch

Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11,1

itht i J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111

*iaia9ei3*

Ondernemingsnr : 0879.901.153

Benaming

(voluit) : BARTO PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Bareelstraat 177 - 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31.05.2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

1. Het verslag van de vereffenaar en de vereffeningsrekeningen worden goedgekeurd.

Het verdelingsplan bij de sluiting van de vereffening werd goedgekeurd door de Rechtbank van

Koophandel te Gent bij vonnis van 08.05.2012.

2. De vereffenaar, de heer Marc Pennoit wordt ontheven uit zijn functie en er wordt kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

3. De vergadering verklaart bijgevolg dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap met ingang van heden definitief ophoudt te bestaan.

4, Alle gelden en waarden die aan de aandeelhouders toekomen werden afgegeven, zodat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van deze gelden en. waarden.

5. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden te 9880 Aalter, Stratem 8.

6. De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Marc Pennoit, Stratem 8, 9880 Aalter,: met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingeni en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of rechtspersonenregister en/of B,T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere! formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit werden of zullen genomen worden.

NEERGELEGD

0 5 MU 2012

RECHT8tifi¢ VAN

KOOPHANDEL- TE GENT

arc Pennoit

mU1t.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 23.04.2012 12095-0007-013
27/07/2011
ÿþ"

!rad 2.1

0,L-ib P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh 11111111111,111,11.11.11,1.1161110111

aa

Bel Star

Ondernemingsnr : 0879.901.153

r NEIERGELEG 1 It -C7- 2011

RECHTBANK etiffie KOOPHANDEL TE GENT

II

Benaming : BARTO-PROJECTS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Bareelstraat 177

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 29/06/2011 en:; vervolgens de vermelding dragend «Geregistreerd vier bladen, geen renvooien, te Eeklo, boek 657, blad 54 vak 01 op 31 JUL 2011. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (Goubert M.)» blijkt dat de algemene vergadering van de BVBA BARTOrPROJECTS volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde :

1. Voorstel tot ontbinding.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 01/06/2011 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31/03/2011.

2. Verslagen.

1. Verslag van de zaakvoerder

Zie besluit 1.

2. Verslag van de revisor.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedriesrevisor, Revisorenkantoor BVBA Roels, Criel & C°, met zetel te Vaartstraat 105, te 9270 Kalken, vertegenwoordigd door de Luc Criel, over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W. Venn., hebben wij de staat van,' activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2011, van de BVBA « BARTO-PROJECTS » aan een. nazicht onderworpen en dit met het oog op de invereffeningstelling.

Er werd geen voorziening aangelegd voor de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de: werkzaamheden zoals voorgeschreven door art 28 § 2 KB 30.01.2001.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA « BARTO-PROJECTS », waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is' te 9040 Sint-Amandsberg, Oude Bareelstraat 177, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 15.618,25 EUR en een netto-actief van 13.595,73 EUR. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de . toepasselijke professionele normen, kunnen wij - evenwel onder voorbehoud van enige navordering: van enige administratie mocht daartoe aanleiding ontstaan - bevestigen dat deze boekhoudkundige,. staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van; de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij houden eraan te vermelden dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt in toepassing'' van artikel 181 par. 1 W. Venn. en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk acht. Kalken, 27 juni 2011

BVBA Roels, Criel & C°,

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mu! 2.1

Luc CRIEL

Bedrijfsrevisor"

Wettioheidsverklarinq

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en

de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige

vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen,

voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de

vennootschap vanaf heden te ontbinden. Vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar

vereffening.

3. Ontslag en kwijting en décharge van de zaakvoerder.

De vergadering besluit, gezien de invereffeningstelling, het mandaat van de zaakvoerder, de heer Marc Pennoit te beëindigen en te ontslaan en verleent kwijting en décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur, hetgeen door laatstgenoemde voor zoveel als nodig aanvaard wordt.

4. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering besluit ais vereffenaar aan te stellen:

de Heer PENNOIT Marc Raymond Rachel, echtgescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Gent op vijftien april negentienhonderdzevenenvijftig, jldentiteitskaart nummer : 590-6446805-17 Rijksregister nummer : 57.04.15-059.37], wonende te 9880 Aalter, Stratem 8, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Aan de vereffenaar zijn derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Voormelde benoeming van de heer Marc Pennoit is onderworpen aan de homologatie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, die mocht zij voormelde benoeming niet homologeren zelf tot de benoeming van een vereffenaar zal overgaan.

De algemene vergadering besluit, voor zoveel als nodig, de voormelde vereffenaar, de heer Marc Pennoit, volmacht te verlenen het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van voornoemde vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

5. Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap en in functie van de coördinatie.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Aile artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "BARTO-PROJECTS".

Artikel 2. - De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening

Artikel 3. - De vennootschap heeft tot doel:

- advies en begeleiding in verband met voeding, beweging, relaxatie en verzorging:

o voeding, voedingsadvies, bio-impedantiemetingen, biophotonicscanning, begeleiding en opvolging

met de producten;

° beweging, opstelling van vibratietrainingsprogramma's en roeischema's met begeleiding;

o relaxatie, lichaamsmassage, zitstoelmassage, voetmassage en voetreflexologie, chi machine, infraroodcabine met zoutbad en aromatherapie. Het opstellen, geven en begeleiden van allerlei relaxatieprogramma's,

o verzorging, organiseren van workshops om verzorgingssystemen te demonstreren, het geven van

galvanicspabehandelingen;

° het uitbouwen van een handelsnetwerk;

- tussenpersonen in de handel;

- het verlenen van allerhande technische en administratieve dienstprestaties van alle takken van de

handel, distributie, nijverheid, mode, bouw, fabrikage, media, publiciteit, industrie en zo voort aan

ondernemingen, vennootschappen en particulieren;

- de handel, zowel groot -als kleinhandel, in de ruimste zin van het woord, in alle grondstoffen,

toestellen, toebehoren, materialen, halffabrikaten en consumptiegoederen;

- de uitbating van een of eerdere textielwinkels en kleinhandelszaken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, alsmede in het algemeen alle financiële handelingen uitsluitend voor eigen doelstelling. Zij mag' deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. ' De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Artikel 4.  De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.  Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 8.  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand april, om elf uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 9.  Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10.  De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. ' Artikel 11.  ln de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige' staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.  Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld:

FIDURO BVBA, te 9270 Kalken, Heirweg 53, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/ verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingsplichtige.

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Filip Boone Geassocieerd Notaris Te Eeklo 14/07/2011

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Verslag van de zaakvoerder;

Verslag van de revisor;

Staat van actief en passief;

Vonnis benoeming vereffenaar;

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0395-013
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 29.03.2010 10083-0257-013
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.03.2008, NGL 08.05.2008 08135-0165-014

Coordonnées
BARTO-PROJECTS

Adresse
OUDE BAREELSTRAAT 177 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande