BAS - CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAS - CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.283.550

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14236-0587-016
14/10/2014
ÿþmod li.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14187142*

Vo beho aan Belg Steel

NEERGELEGD

03 OKT, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANeelffl GENT

------ ----- ---------

Ondernemingsnr : 0477.283.550

Benaming (voluit) : Bas-Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Frans Halslaan, 7

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap mg: beperkte aansprakelijkheid «BAS-CONSULT1NG», waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem), Frans Halslaan, 7, ondernemingsnummer MW BE 0477.283.55 RPR Gent, opgericht ingevolge een akte die werd verleden voor de ondergetekende notaris op april 2002 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 18 april daarna, onder het: nummer 20020418/000111, met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1./ Het boekjaar, dat aanvangt op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, zal voortaan aanvangen op 1 december en eindigen op 30 november van ieder daarop volgend jaar.

Bijgevolg zal het huidige boekjaar verlengd worden tot 30 november 2015.

2./ De gewone algemene vergadering, thans gehouden op de dertigste van de maand juni van ieder jaar, om 10 uur, zal voortaan gehouden warden op de derde vrijdag van de maand mei van,

ieder jaar, eveneens om 10 uur. <,

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op vrijdag 20 mei 2016, om uur.

3./ Het artikel 22 van de statuten, handelende over de vereffening van de vennootschap, wordti aangepast aan de huidige wetgeving en wel als volgt:

"De bevoegdheid am één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenears treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot: ;ide bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de!i :vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden vôôr het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde Rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vdôr de verplaatsing ervan. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaani dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel. De Rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het! verdelingsplan na te gaan."

4. I./ De tekst van het eerste lid van het artikel veertien (14) van de statuten wordt vervanger door de volgende tekst:

'" "De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaari

worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei, om 10 uur.".

Ill De tekst van het eerste lid van het artikel negentien (19) van de statuten wordt vervangen: door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 mod 1 1.1

'  loor-behouden aan het Belgisch Staatsbiad



"Hei-b6e-kj-âáï-gaat in OP -1 december januari en eindigt op 30 november van ieder daarop volgend jaar."

Ill./ De tekst van het artikel tweeëntwintig (22) van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden vôôr het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde Rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vôôr de verplaatsing ervan. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van KoophandeL De Rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.".

5./ De vennootschap is sedert 18 september 2014 ontbonden en in vereffening gesteld.

Na onderzoek heeft de genoemde notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden is.

6./ De Heer Filin Christian Jules CALLEBAUT, geboren te Roeselare op 5 maart 1958, wonende te 9000 Gent, Jan-Baptiste Guinaardstraat, 13, wordt aangesteld als vereffenaar, die aanvaardt.

7.1 De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal aile derde-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen die, naar zijn oordeel, passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten, waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

8./ De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders, zijnde de genoemde Heer Filip Callebaut, en zijn echtgenote Mevrouw Caroline An Michèle Nadine Carine Sigrid Van Waeyenberghe, geboren te Sint-Amandsberg op 3 februari 1962, beiden wonende te 9000 Gent, Jan-Baptiste Guinardstraat, 13.

VOLMACHT

De partijen verklaren de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghysel en De Lombaerde" te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg, 1099, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen en alles te doen wat nodig is voor de wettelijke en andere formaliteiten naar aanleiding van deze ontbinding, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd vôôr de formaliteiten van het artikel 173 van het registratie-

wetboek, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van het proces-verbaal van 18 september 2014;

2. Verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor;

3. Fotokopie van het schrijven aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel Gent, Afdeling Gent, dd. 19 september 2014, houdende verzoek over te gaan tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.







Op de laatste blz. van Luk B vermelden Recto : 4aaS en hoedanigheid van de lnstrumenterentle notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

roodwad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477283550

Benaming

(volut) : BAS - CONSULTING

(verkort) :

ReChtsvorrn : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STEENBERGLOS 7 - 9890 DIKKELVENNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Frans Halslaan 7 te 9051 Sint-Denijs-Westrem.

Dikkelvenne, 01/10/2013

NEERGELEGD

2 3 On 2013

RECH'l'I3A1qK VAN

KOOPHA:~I~I~T L~. GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Caroline Van Waeyenberghe Zaakvoerder Filip Callebaut

zaakvoerder

Op de laatste blz. vanALK.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0270-016
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 16.08.2012 12407-0268-015
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.09.2011 11557-0191-015
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 08.11.2010 10601-0474-014
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09323-0008-014
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 03.07.2008 08338-0272-015
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 17.08.2007 07566-0167-015
17/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 14.07.2006 06460-3195-015
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 20.07.2005 05515-2059-015
23/12/2004 : GEA027054
16/07/2004 : GEA027054
18/04/2002 : GEA027054

Coordonnées
BAS - CONSULTING

Adresse
FRANS HALSLAAN 7 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande