BASILICOM

Société en commandite simple


Dénomination : BASILICOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.391.410

Publication

22/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1

+130 037

Ondernemingsnr : 03311 . , LC)

Benaming

(voluit) : BASILICOM

(verkort) :

1 0 ME1 I113

ReNtffiTiAtiK VAN

E K OPH ~`D~L "r;r GENT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Robert Rinskopflaan 25 - 9050 Gent (Gentbrugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Art 1 Er wordt heden 4 mei 2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de naam luidt: BASILICOM door/. De Heer HAEGEMAN Ruben, Robert Rinskopflaan 25 te 9050 Gentbrugge, geboren te Gent op 4 mei 1995. NN 95.05.04-291-67, Ongehuwd;

2,De Heer HAEGEMAN Sander,Robert Rinskopflaan 25 te 9050 Gentbrugge, geboren te Gent op 10 juli 1997. NN 97.07.10-495-30, Ongehuwd;

3.Mevrouw COUSSERIER Sigrid, Robert Rinskopflan 25 te 9050 Gentbrugge, geboren te Brussel op 4 april 1968. Nn 68.04.04-035-95; Gehuwd met de heer Haegeman Hans;

4.De Heer HAEGEMAN Hans, Robert Rinskopflaan 25 te 9050 Gentbrugge, geboren te Gent op 7 juni 1967 NN 67.07.06-035-95; Gehuwd met mevrouw Cousserier Sigrid.

Art 2 De zetel is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Robert Rinskopflaan 25. De zetel kan bij eenvoudige, beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest.

Art 3 De vennootschap heeft tot doel :

Het leveren en verlenen van administratieve, communicatieve, logistieke en commerciële diensten,. adviezen, consultancy, ondersteuning, onderzoeksresultaten en studies op het vlak van bedrijfsvoering en beheer, planning, informatica en communicatie; Studie en organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, financiele, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van handelingen die` verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiele` aangelegenheden Het uitoefenen van bestuursmandaten en tussenkomst in het dagelijks beheer van vennootschappen; Aan- en verkoop, verhuur van allerhande huishoud-, bureau- en informaticamateriaal en: toebehoren Het creëren en updaten van software en websites, webhosting en aanverwante activiteiten en/of: diensten. Het geven van cursussen, opleidingen, vormingen, trainingen en dergelijke met betrekking over' informatica gerelateerde onderwerpen; Vervoer van goederen over de weg. De handel in eigen naam of ais; tussenpersoon inzake allerlei werkzaamheden waarvoor geen vergunningen noodzakelijk zijn. Het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- en buitenland.: Hieronder dient men te verstaan: het kopen, verkopen, huren en verhuren, oprichten, leasen enzovoort van; roerende en onroerende goederen. Het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschap, zowel in binnen- en buitenland. Het laten oprichten, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen in de meest brede zin van het woord. Daartoe mag zij alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Zij mag deelnemen in en samenwerken met aile ondernemingen die haar doelstellingen kunnen bevorderen., Zij kan deze handelingen uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend in de meest brede zin, ook zowel in het binnenland als in het buitenland: In het algemeen kan zij alle commerciele, industriele, financiele, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband kunnen worden gebracht met de hiervoor niet-limitatief opgesomde verrichtingen. De vennootschap kan ook ten voordele van derden waarborgen toestaan, roerende goederen verpanden en onroerende goederen met hypotheken bezwaren.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Art.4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 4 mei 2013. Zij kan vervroegd ontbonden worden. De vennootschap kan verbintenissen aangaan die haar duur overschrijden,

Art.5 : Net kapitaal is bepaald op 1.000,00 Euro. Het samengesteld uit 10 aandelen, elk van 100,00 Euro, onderschreven door de vennoten ais volgt

-De Heer HAEGEMAN Ruben voornoemd 6 aandelen

-De Heer Haegeman Sander voornoemd 2 aandelen

-Mevrouw Cousserier Sigrid voornoemd 1 aandeel

-De Heer Haegeman_ hans voornoemd 1 aandeel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze bedragen zullen in specien volstort worden op een bankrekening van de vennootschap. Er is slechts i één eigenaar per aandeel.

Art.6 : De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of wegens overlijden, dan met instemming van alle andere vennoten.

Art.7 ; De vennootschap wordt bestuurd door een beherend vennoot, zijnde de heer HAEGEMAN Ruben voornoemd. Hij heeft de meest uitgebreide macht. Zijn vergoeding wordt goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering, Mevrouw Cousserier Sigrid en de heren Haegeman Sander en Hans treden op als stille vennoten.

Art.8 : De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

Art.9 : Het aantal vennoten is maximaal beperkt tot vijf. Daartoe behoren comparanten voornoemd. Er zal geen commissarisrevisor benoemd worden.

Art.10 : Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op tweede zaterdag van december om 14.00 uur., en voor de eerste maal in tweeduizend en veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal deze vergadering de eerstvolgende werkdag plaatshebben, zelfde uur.

Elk der vennoten kan, wanneer hij dit nuttig acht, een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Alsdan dient hij de andere vennoot te verwittigen minstens drie vrije dagen voor de vooropgestelde datum, met opgaven van de punten van de dagorde.

Art.11 : Op de jaarlijkse vergadering of de buitengewone algemene vergadering geeft elk aandeel recht op één stem.

Art.12 ; Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste maatschappelijk jaar begint op vier mei tweeduizend en dertien en eindigt op dertig juni tweeduizend en veertien.

Art.13 : Op het einde van elk boekjaar worden de rekeningen afgesloten en de jaarrekening opgesteld. Het resultaat van het hoekjaar, na boeking van alle kosten en afschrijvingen en na het aanleggen van de nodige provisies, wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering, rekening houdend met alle wettelijke en statutaire bepalingen. Er kan op de winst van het boekjaar een interim-dividend worden uitgekeerd tijdens het lopend boekjaar. De vennootschap zal zich alsdan schikken naar de bepalingen opgenomen in art. 617 en 618 van het Wetboek Vennootschapsrecht, waar deze toepasbaar is.

Art.14 : De algemene vergadering mag de statuten wijzigen, Hiertoe kan slechts worden overgegaan indien een drie vierde meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde aandelen hiermede instemt,

Art.15 : In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op het even welk tijdstip, zal de vereffening geschieden door één of meerdere vereffenaars, al dan niet zaakvoerder of aandeelhouder, welke door de buitengewone algemene vergadering die de vennootschap in vereffening stelt, wordt aangeduid.

Zij kan handelen dan in de hoedanigheid van de vereffenaar, De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide macht, voorzien bij art. 186 e.v. van het Wetboek Vennootschapsrecht.

Art.16 : Na de betaling van de schulden wordt het netto-actief eerst aangewend om in speciën het bedrag der volstorte of niet volstorte aandelen terug te betalen. Het saldo wordt evenredig verdeeld onder alle aandelen.

Art.17 : Voor de uitvoering van deze statuten kiest de zaakvoerder, woonst ter maatschappelijke zetel, waar al de mededelingen, waarschuwingen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Art.18 : De vennoten verklaren zich volledig te gedragen naar de maatschappelijke wetten op de handelsvennootschappen. De bepalingen ervan, waarvan hier niet afgeweken wordt, worden aanzien als ingeschreven in deze akte en de clausules, welke strijdig zouden zijn met de imperatieve bepalingen van deze wetten, zullen aanzien worden als niet geschreven.

Art.19 ; In toepassing van art. 60 Wetboek Vennootschapsrecht worden alle verbintenissen aangegaan door één der voornoemde partijen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, en dit sedert 1 februari tweeduizend en elf overgenomen door de vennootschap.

Art. 20 : De beherende vennoot, tevens zaakvoerder, de heer Haegeman Ruben voornoemd, verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Abofisc Bultinck BVBA en haar zaakvoerder, de heer Danny Bultinck, met zetel te 9850 Nevele, Leo Lovaertstraat 25, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerlegging en/of verklaringen op het ondernemersloket, sociaal verzekeringsfonds, bij elke dienst van de Federale Overheidsdienst Financien en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke inschrijvingen, neerleggingen, wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslisssingen die genomen werden of in de toekomst zullen genomen worden.

get. de beherende vennoot,

HAEGEMAN Ruben

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BASILICOM

Adresse
ROBERT RINSKOPFLAAN 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande