BAUWENS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAUWENS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.840.725

Publication

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 28.09.2012 12587-0203-014
28/08/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch staatsbiat

Mod Word 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111uuNummu1m111111m

NEEHUEl.,EGD

1 l AU. 2012

ÁKKOOPHND~if# VAN

ET

Ondernemingsnr : 0863.840.725

Benaming

(voluit) : Bauwens & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 6 bus 2, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 2 juli 2012 om 10 uur heeft besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Antwerpsesteenweg 6 bus 2, 9080 Lochristi naar Pauwstraat 102, 9080 Lochristi.

Yves Bauwens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2012
ÿþMod FDF 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



1

NEERGELEGD

Voor- I 111111 II I IIII 11111 11111 III1 IIII 11111 1111 III 0 3 FEB, 2012

behouden *iao3ss~v~ RECHTBANK VAN

aan het KOOPHANDEL TE GENT

Belgisch Griffie -

Staatsblad









It'tjta-geortif f liet Butgiveh Stwat"s6tffd" = IS10272tr1Z Annëxés dü 1GTónifeurlièTgë

Ondernemingsnr Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

0863.840.725

BAUWENS & CO

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 6 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zes januari twee duizend en twaalf, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BAUWENS & Co" met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 6 bus 2, 0863.840.725 RPR Gent; volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zesenzestig duizend euro (¬ 166.000,00), om het kapitaal van. achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen tot honderd vierentachtig duizend zeshonderd euro (¬ 184.600,00) door inbreng in natura.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat deze kapitaalsverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van achthonderd drieënnegentig (893) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de kapitaalsverhoging.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift van 3 januari 2012, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Bedrijfsrevisor Bart Bosma, te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgen de termen:

"Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Basman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerders, dhr. Roland Bauwens en dhr Yves Bauwen op 1 december 2011 om krachtens art. 313 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in natura van een gedeelte van de R/C Vicky Bauwens ten belope van 56.440, 00 EUR, dhr. Pascal Bauwens ten belope van 54.780,00 EUR en dhr. Yves Bauwens ten belope van 54.780,00 EUR, allen bij de BVBA BAUWENS & C°, met zetel te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 6 bus 2.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 893 nieuwe aandelen van de BVBA Bauwens & C° welk zullen worden toegekend als volgt: aan mevr. Bauwens Vicky 303 aandelen, aan dhr. Bauwens Pascal 295 en aan dhr. Bauwens Yves 295 aandelen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere

woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

Deinze, 3 januari 2012

(get.)

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, zaakvoerder."

Het revisoraal verslag wordt mee neergelegd samen met een afschrift van deze akte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Verslag van de bestuurders

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders op 3 januari 2012, het bijzonder verslag opgemaakt over het belang voor de vennootschap van zowel inbreng in natura, als de voorgestelde kapitaalverhoging en vergoeding, alsook over het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbrengen worden achthonderd drieënnegentig (893) aandelen met een fractiewaarde van honderd vijfentachtig euro

negentig cent (¬ 185,90), afgerond honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per

aandeel, van dezelfde aard en die dezelfde rechten, voordelen en plichten genieten als de bestaande aandelen, toegekend.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaal verhoging van honderd zesenzestig duizend euro (¬ 166.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt, dat hiervoor alle aandelen werden toegekend en dat elk aandeel werd volgestort.

Derhalve beschikt de vennootschap vanaf heden over een kapitaal van honderd vierentachtig duizend zeshonderd euro (¬ 184.600,00), vertegenwoordigd door negenhonderd drieënnegentig (993) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 119935" van het kapitaal vertegenwoordigen, hetzij een fractiewaarde hebben van honderd vijfentachtig euro negentig cent (¬ 185,90), afgerond honderd zesentachtig euro (C 186,00). De aandeelhouders stellen vast dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal zijn nageleefd.

VIERDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten:

Artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Le

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd vierentachtig duizend zeshonderd euro (¬ 184.600, 00) en is verdeeld in negenhonderd drieënnegentig (993) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waard, die ieder één/negenhonderd drieënengentigste (1/993s`e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING

De ondergetekende notaris wordt gemachtigd de statuten te coördineren en deze gecoördineerde statuten neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent

ZESDE BESLISSING

De zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer BLOMMAERT Johnny, kantoorhoudende te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 1591G8, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven VERBIST

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 6 januari 2012

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten;

-verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 31.08.2011 11524-0491-012
01/09/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvr~:m : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ete : Bloembollenlaan 8, 9080 Lochristi

onc 5 isr; "are : Ontslagnamelbenoeming zaakvoerder en wijziging maatschappelijke zetel

De Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 14 februari 2011 om 14 uur heeft enerzijds kennis genomen van het ontslag van mevrouw Vicky Bauwens, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge vanaf 15 februari 2011 en heeft anderzijds de heer Yves Bauwens, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge benoemd tot zaakvoerder vanaf 15 februari 2011.

De vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 5 augustus 2011 om 10 uur heeft besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Bloembollenlaan 8, 9080 Lochristi naar Antwerpsesteenweg 6 bus 2, 9080 Lochristi.

Op de laatste blz. van Luit 0 verr-e:den : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz'; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aarzen van derden te verteger..:aord gen

Verso : Naam en handtekening.

1.11.111.1111aa i

O ^derr?err.;ngs:^r : 0863.840.725

: Bauwens & Co

\EERGELEGD

2 2 AU6. 2011

er ,"e' Fi,c

RLCH1'8\r; \ _A\

O#..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Roland Bauwen Zaakvoerder

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 30.09.2010 10562-0588-011
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 31.08.2009 09729-0294-011
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 31.08.2008 08713-0276-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 31.08.2007 07693-0254-010
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 31.08.2006 06767-3317-012
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.10.2015, NGL 19.10.2015 15650-0552-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16536-0437-013

Coordonnées
BAUWENS & CO

Adresse
LIJSTERBESLAAN 5 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande