BAWOCA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAWOCA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.583.527

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 02.08.2013 13389-0154-012
20/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tr4RJFFfr .r'd

VAN KOCP ";EL

~ ~" OS. 7011

DE1`!DF::nMON1DE

Gpiffle

111111111111111111111

*11141763*

Vo beho aan Belg Staat IA

Ondernemingsar : 0836.583.527

Benaming

(voluiti : BAWOCA SERVICES

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PATRIJZENWEG 2 - 9150 BAZEL

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

i!jlagen b j het llelgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijzondere algemene vergadering dd 01.09.2011

Alle aandelen zijn vertegenwoordigd

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

De heer Poschet Koen, wonende te Koningin Paolalaan 10 te 9140 Temse, wordt benoemd als onbezoldigd zaakvoerder vanaf 01/09/2011.

De heer Poschet Koen (zaakvoerder) kan de vennootschap niet verbinden zonder medehandtekening van de overige zaakvoerder(s), Hij kan wel commerciële handelingen stellen zoals het aan- en verkopen van wagens.

Geen verdere punten, de vergadering sluit

Poschet André Poschet Koen

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

mod2.!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2.7, 05. 2011

DENDifik[JNDE

Luik B

*11085896

Ondememingsnr : á C. S ?I. S 21-

.Benaming : BAWOCA Services

(voluit)

j Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Patrijzenweg 2

9150 Kruibeke

Onderwerp akte : OPRICHTING en STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 23 mei 2011,1 neergelegd ter geregistratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

1) De heer POSCHET André Marinus Jozef  geboren te Temse op 6 augustus 1947, en

2) mevrouw LYSSENS Jeanne Maria  geboren te Bazel op 3 augustus 1947, samenwonende; te 9150 Kruibeke, Patrijzenweg 2.

Het kapitaal wordt vastgesteld op dertig duizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door! 1 driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, die elk één driehonderdste (1/300ste) van het: maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal wordt onderschreven door: 1.1 De Heer Poschet André, voornoemd, voor; vierentwintig duizend euro (¬ 24.000,00); hij ontvangt hiervoor tweehonderd veertig (240) aandelen; 2.1 de Heer Lyssens Jeanne, voornoemd, voor zesduizend euro (¬ 6.000,00); zij ontvangt hiervoor! zestig (60) aandelen;

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belope van dertig; duizend euro (¬ 30.000,00).

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid en draagt de naam: "BAWOCA Services".

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Bazel, Patrijzenweg 2.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming,: hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

a. het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en; ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, promotie en; bedrijfsorganisatie

b. de invoer en uitvoer, groothandel, huur en verhuur, in leasing nemen en geven van! motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren, alsmede de hierbijhorende producten, zoals oliën,; benzine en vetten.

c. 1) Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde en vereffenaar! in vennootschappen en ondernemingen.

2) Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en,: vennootschappen.

3) Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

4) De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en i; !: fabricaten.

5) Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden met! hypotheekstelling of verpanding van haar roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle; commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in;, i verband staan met haar doel, met inbegrip van de.onderaanneming in het algemeen, en de uitbating;! van alle intellectuele en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij;!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch' rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het kapitaal wordt vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een driehonderdste ( 1/300) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel van de vennôotschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 20. Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen :

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf HEDEN.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en werd met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, de heer Poschet André, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende.

VOLMACHT: De verschijners geven bij deze volmacht aan de naamloze vennootschap Akanta & Partners met kantoor te 9140 Steendorp (Temse), Kapelstraat 299, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, om met betrekking tot het oprichten van deze vennootschap, alle verrichtingen te doen en om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap in het rechtspersonenregister, de inschrijving bij de ondernemingsloketten, de diensten

í Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nlod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



van het Ministerie van Financiën en voor het vervullen van alle formaliteiten in verband met de fiscale en' sociale wetgevingen.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAWOCA SERVICES

Adresse
PATRIJZENWEG 2 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande