BC BON GENRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BC BON GENRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.627.016

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.09.2014, NGL 30.09.2014 14620-0169-012
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 18.11.2013 13662-0165-012
04/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 28.09.2012 12594-0266-011
22/03/2012
ÿþ Mod Word ti.t

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MM I 0111111101H

*12061010*

be a Bt Ste

S

NEERGELEGD

12 MANT 2012

RECH BÀNK VAN

KC OPI1.$. r TE GENT

Ondernemingsnr : 0832.627.016

Benaming

(voluit) : BC Bon Genre

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 1130, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerders van 7 november 2011

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar

Oude Heerweg 12, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem).

Voor eensluidend uittreksel,

Tommy De Groote,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

o$3z" 6,Z4 " 04(7

BC Bon Genre

Besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid Kortrijksesteenweg, 1130 te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem)

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111.11,1.11,1.111.11J111





NEERGELEGD ~

1 0 JAN, 2011 RECi@itaB; 0.7A'i

KC)OPHANDFI TF r; r:

---....._.._............_...s - s

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 7 januari 2011 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 7 januari 2011, boek 182, blad 77, vak 2, vijf rollen, drie verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat er tussen :

1) De Heer DE GROOTE, Tommy Francis, geboren te Berchem (Antwerpen) op 7 juni 1973, identiteitskaart nummer 590-9477959-18 en nationaal nummer 730607-435-57, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw VAN DAMME, Astrid Bernadette Patricia, geboren te Oudenaarde op 6 september 1982, identiteitskaart nummer 590-9632598-39 en nationaal nummer 820906-330-14, samenwonende te Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg, 1130, en gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij ontstentenis van een voorafgaand huwelijkscontract, welk stelsel niet werd gewijzigd; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BC Bon Genre".

De vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg, 1130.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel

Het ontwerpen, ontwikkelen, verbeteren, behandelen, fabriceren en commercialiseren van kleding, textiel en aanverwante producten, kledingaccessoires, schoeisel, lederwaren, mode-artikelen, huishoud- en meubileringsartikelen, geschenk- en luxe-artikelen; vrijetijds- en hobbyartikelen, in het algemeen diverse intermediaire producten, diverse consumentenartikelen en menigvuldige goederen.

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management, design en vormgeving; inzake marketing en commercieel beheer, inzake public relations en publiciteit; inzake personeelsmanagement en human resources; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits- en veiligheidssystemen, corporate govemance, changemanagement, de begeleiding van reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (ICT), Informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake webdesign en webtoepassingen, hosting en intemetservices; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; het ter beschikking stellen en verhuren van (mobiele) informatie en communicatietechnologie - infrastructuur en - toepassingen.

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en expert van diensten, machines, toestellen en benodigdheden voor informatie en communicatietechnologie, voor communicatie en telefonie, hard- en software, randapparatuur en dergelijke; textiel, textielstoffen; fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, mode-artikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen. Het verdelen ervan via diverse verkoopskananlen en via diverse distrubutiesystemen. Verkoop via postorder, internet, webwinkel, via diverse media.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van merken, licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennoot-schap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan deze activiteiten uitoefenen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "Fortis Bank", te Brussel, te weten door :

1) de genoemde Heer Tommy De Groote op vijftig (50) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), en

2) de genoemde Mevrouw Astrid Van Damme op vijftig (50) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro

(¬ 3.100,00).

Blijft er aldus nog te volstorten :

1) door de genoemde Heer Tommy De Groote op vijftig (50) aandelen, een bedrag van zesduizend negenhonderd euro (¬ 6.900,00), en

2) de genoemde Mevrouw Astrid Van Damme op vijftig (50) aandelen, een bedrag van zesduizend negenhonderd euro (¬ 6.900,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

a

" ~ ~1

Y ~

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni, om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni 2012.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1120ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- de genoemde Heer Tommy De Groote en Mevrouw Astrid Van Damme, te benoemen tot zaakvoerders, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel uitgeoefend;

- volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AB Partners Oudenaarde" met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondememingsnummer 0473.997.329, rechtspersonenregister Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving Kruispuntbank van Ondernemingen, Belasting over de Toegevoegde Waarde en zo verder, en

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15621-0567-012
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0065-013

Coordonnées
BC BON GENRE

Adresse
OUDE HEERWEG 12 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande