BE PUBLISHING

Société en commandite simple


Dénomination : BE PUBLISHING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.405.669

Publication

23/12/2013
ÿþ Med Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III i

AI





GRIFFIE

KÓáPHÁÎ~dL~`

1 1 DEC. 2013

DENer~aMONDE

Ondememingsnr : 0835.405.669

Benaming

(voluit) : Be Publishing

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Martelarenlaan (GRE) 5, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders van 27 november 2013 : Beslissing :

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 27 november 2013 verplaatst van 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 5 naar 9000 Gent, Rooigemlaan 549.

Voor eensluidend uittreksel ter bekendmaking

27 november 2013

Seghers & Seghers bvba

zaakvoerder

Bob Seghers

Vast Vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscf

Staatsbic

Mali 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiosass~*

Ondernemingsnr : j 3S " 4 OS ° b 6 9

Benaming

(voluit) : Be Publishing

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Martelarenlaan 5, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Oprichting

GRIFFIE RECHTBANK

^

VAN KOOPH^'nrt I

1 2. 04. 2011

D E E R M

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte dd. negen januari tweeduidzend en elf

Op heden, 9 januari 2011, zijn :

de heer Lawrence Van Den Eede, geboren op 31 oktober 1969, wonende te Hoogstraat 123, 1980 Zemst (NN 691031061-43) ;

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SEGHERS & SEGHERS" met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Martelarenfaan 5, ondernemingsnummer 0891.703.875 en BTW nummer 891.703.875. Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 23 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 september nadien onder nummer 07130867, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 23 -februari 2010,-gepubliceerd in-de bijlagen tót hétBélgisch Staatsblad van 11 maart nadien onder nummer 10036581.

Alhier vertegenwoordigd door haar niet statutaire zaakvoerder:

-de heer Seghers Bob, geboren te Dendermonde op 25 juli 1977, wonende te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 5 (NN 770725073-67).



overeengekomen een handelsvennootschap op te richten als volgt:

1) NAAM, VORM, DUUR & MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De venootschap neemt de rechtsvorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als naam "Be Publishing". De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden. De maatschappelijke zetel wordt bij oprichting gevestigd te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 5, maar kan ten allen tijde door de zaakvoerder(s) verplaatst worden naar eender welk ander adres in België.

2) KAPITAAL, AANDELEN & INBRENG

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bij oprichting 1.000,00 (duizend) EURO, wordt volledig volstort en is verdeeld in 10 aandelen van 100,00 (honderd) EURO elk. Elke oprichter/vennoot tekent in op 50 (vijftig) aandelen, hetzij 500,00 (vijfhonderd) EURO en heeft deze gestort op rekening 001 -6323723 -78 bij BNP Paribas Fortis Bank. De inbreng van elke oprichter/vennoot gebeurt in geld zoals hierboven omschreven.

De aandelen van elke vennoot zijn op naam en blijken uit het register der aandelen dat gehouden wordt op de zetel van de vennootschap. De aandeien zijn niet overdraagbaar aan derden tenzij mits uitdrukkelijke toelating van de overige vennoten. Overdracht tussen vennoten onderling is aan geen voorwaarden of berperkingen onderhevig.

Daarnaast brengen de vennoten/oprichters volgende zaken aan als bijkomende inbreng in de vennootschap en komen zij overeen de samenwerking een exclusief karakter te geven voor de volgende elementen:

1) Lawrence Van Den Eede:

-know-how en jarenlange ervaring in publishing, uitgave van muziekwerken en A&R Management,

-contacten in commerciële en artistieke sector;

Opde laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid danigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011

Itr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

2) Seghers & Seghers BVBA:

-know-how en ervaring in zakelijk management;

-contacten in commerciële en artistieke sector;

-exclusieve licentie voor alle werken van Bob Seghers als auteur/componist op heden en in de

toekomst.

3) DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in de ruimste zin van het woord, zowel voor commerciële als niet-commerciële doeleinden:

-auteursrechten te verwerven, te exploiteren en/of te administreren;

-intellectuele eigendomsrechten te verwerven, te exploiteren en/ofte administreren

-muziekwerken en werken van letterkunde uit te geven in de zin van de Belgische Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten;

-fonogrammen en reerste vastleggingen van film te produceren en/of exploiteren in de zin van de Belgische Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met entertainment, kunst en cultuur in de meest uitgebreide zin van het woord;

-te participeren in andere vennootschappen waarin zij haar doelstellingen kan realiseren en/of

uitbreiden;

-Algemene zakelijke dienstverlening;

en dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of ten behoeve van eender welke actor in de

domeinen van entertainment, kunst en cultuur; alles in de ruimste zin van het woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

4) BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders of beherende vennoten, aangesteld door de algemene vergadering. Elke zaakvoerder/beherend vennoot kan alle handelingen van bestuur stellen, en eventueel overdragen aan derden, met uitzondering van hetgeen unaniem door alle vennoten moet worden overeengekomen, zijnde:

-wijziging van de naam, het kapitaal of het doel van de vennootschap;

-daden van beschikking;

-bepalen van eventuele bezoldigingen voor zaakvoerders of beherend vennoten;

-stopzetting van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder/beherend vennoot is onbezoldigd, tenzij anders vastgesteld.

S) BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap start op 1 januari en stopt op 31 december van hetzelfde jaar.

6) ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten gaat jaarlijks door op de eerste zondag van de maand juni om 16 uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder/beherend vennoot en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die minimaal een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten/aandeelhouders worden uitgenodigd per aangetekende brief, 15 dagen voor de vergadering. De oproepingsbrief vermeldt de agenda. De bestemmelingen kunnen er evenwel individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, aandeelhouders of de zaakvoerders die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Voor-

e' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar, neemt aanvang bij oprichting en loopt tot 31 december 2012.

De eerst gewone algemene vergadering zal doorgaan in 2013.

Als statutaire zaakvoerder/beherend vennoot voor onbepaalde wordt bij oprichting aangesteld: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SEGHERS & SEGHERS" met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 5, ondernemingsnummer 0891.703.875 en BTW nummer 891.703.875. Opgericht bij akte verleden voor notaris op 23 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 september

nadien onder nummer 07130867, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 23 februari 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 maart nadien onder nummer 10036581.

Met als vaste vertegenwoordiger:

-de heer Seghers Bob, geboren te Dendermonde op 25 juli 1977, wonende te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 5 (NN 770725 073-67);

die aanvaardt.

Clà

e~

~

a4

e Clà

e

--Vast-vertegenwoordiger

Clà Clà

d ,

Aldus opgesteld in 4 originelen : één voor elke vennoot, één ter bewaring op de zetel van de vennootschap en één ter registratie.

Waarvan akte

Seghers & Seghers bvba

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Bob Seghers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BE PUBLISHING

Adresse
MARTELARENLAAN 5 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande