BEACON AVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEACON AVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.392.202

Publication

22/05/2013
ÿþx"

Mod Watt' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dh11 III

*1307709



NEERGELEGD

I O ME! 2013

RECH'l'IMM VAN

KOOPHANDEL TF (.F.NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : cSSi . S3à2 . 102..

Benaming

(voluit) : BEACON AVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vossestaart 11, te 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris,..optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 25 april 2013, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEACON AVE" werd opgericht

OPRICHTERS:

1)De heer VERBAEYS Antony Stefaan David, geboren te Gent op 02 december 1978, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vossestaart 11,

identiteitskaartnummer 591-0419727-13;

rijksregister nummer 78120200904;

2) Mevrouw TALOEN Véronique Marguerite Suzanne, geboren te Gent op 26 augustus 1951, wettelijk uit de echt gescheiden en thans ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 576 bus 0002, identiteitskaartnummer 591-0190580-77;

rijksregister nummer 51082601640;

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "BEACON AVE".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Vossestaart 11.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en Piet besturen van vennootschappen, dit alles In de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in''. de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor hete. waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap heeft ook tot doel: het aanleggen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het nemen en stellen van erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen of zelf bouwen, doen of zelf verbouwen, activiteiten van bouwpromotor, de ontwikkeling van vastgoed, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur, onderhuur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge ~ De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in liet algemeen alle commeroiële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden In de meest uitgebreide zin. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer VERBAEYS Antony, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achtienduizend vijfhonderd éénentachtig euro veertig cent (¬ 18.581,40) volstort ten belope van zesduizend honderd drieënnegentig euro tachtig cent (¬ 6.193,80) waarvoor hem negenhonderd negenennegentig (999) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Mevrouw TALOEN Véronique, voornoemd, verklaart inbreng te doen In geld van achttien euro zestig cent (¬ 18,60) volstort ten belope van zes euro twintig cent (E 6,20) waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1185957-75 bij de ING bank te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 53 B1, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEACON AVE" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 05 april twee duizend dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S),

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61 §2 van het wetboek van vennootschappen.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap ; de heer VERBAEYS Antony Stefaan David, geboren te Gent op 02 december 1978, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vossestaart 11, rijksregister nummer 78120200904;

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S),

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs,

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste bezoldiging toegekend, waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénpang akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van de maand mei om 9 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België In de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

~

e `Voor-

- behouden aan hetBelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN,

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede donderdag van de maand mei twee duizend

vijftien te 9 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op eenendertig

december twee duizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris Willems dd. 25 april 2013.

-y-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.07.2015, NGL 06.08.2015 15403-0141-009
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0568-012

Coordonnées
BEACON AVE

Adresse
VOSSESTAART 11 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande