BECK - WEEMAES

Divers


Dénomination : BECK - WEEMAES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 523.884.825

Publication

04/12/2013
ÿþ~~

~i~if

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r= I



GRIF=FIE HFCE-NTBANK

VAN KOO )HANDEL

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1 111111 *1 3 11fi 1111 2 2 NOV. 2013

18195

DEND~~:Y~ONDE

rl r~







Ondernemingsnr : 0523.884.825

Benaming (voluit) : BECK-WEEMAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Baarstraat 19

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twaalf november tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen als volgt

INBRENG IN NATURA VAN EEN ONROEREND GOED

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd tweeëntachtigduizend achthonderd vijftig euro, om het te brengen van honderd zesentachtigduizend tweehonderd euro op vierhonderd negenenzestigduizend vijftig euro, en dit door inbreng in natura, waarbij tweeduizend achthonderd achtentwintig nieuwe aandelen worden gecreëerd zonder nominale waarde van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten, waarbij de huidige duizend achthonderd tweeënzestig aandelen samen met de nieuwe tweeduizend achthonderd achtentwintig aandelen, in totaal vierduizend zeshonderd negentig aandelen zullen uitmaken, zodat elk aandeel één/vierduizend zeshonderd negentigste van het kapitaal zal vertegenwoordigen. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de heer BECK André Petrus Maria, geboren te Sint-Gillis-Waas op drie september negentienhonderd tweeënveertig, rijksregisternummer 42.09.03-143.33 en zijn echtgenote mevrouw MAES Frida Maria, geboren te Waasmunster op drieëntwintig november negentienhonderd zesenveertig, rijksregisternummer 46.11.23226.30, beide wonende te Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 14A.

Ze verklaren gehuwd te zijn onder het beheer der wettige gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Raemdonck te Sint-Gillis-Waas op drie april negentienhonderd achtenzestig, gewijzigd met behoud van het stelsel bij akte verleden voor ondergetekende notaris op tweeëntwintig juni tweeduizend en zes, en gewijzigd met behoud van het stelsel bij akte verleden voor ondergetekende notaris op datum van heden, voorafgaandelijk dezer.

die verklaren in te brengen in de vennoot-rschap :

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN:

GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS, eerste afdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1.Een perceel bouwland, gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 208, groot eenenvijftig are.

Het kadastraal inkomen bedraagt vijfenveertig euro.

2.Een perceel bouwland, gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 209, groot vierenveertig are zestig centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt negenendertig euro.

3.Een perceel bouwland, gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk D Ast, ten kadaster gekend sectie D, nummer 207, groot drieënveertig are.

Het kadastraal inkomen bedraagt achtendertig euro.

4.Een perceel bouwland gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 210, groot vierentachtig are tachtig centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt vijftig euro.

6.Een perceel bouwland gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 211, groot vijfentachtig are tien centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt vijftig euro.

6.Een perceel bouwland gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 244, groot negentig are negentig centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt drieënvijftig euro.

7.Een perceel bouwland gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Beulaert, ten kadaster gekend sectie D, nummer 206, groot één hectare vier are tien centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt eenenzestig euro.

8.Een perceel land bouwland, gelegen te Sint-Gillis-Waas, eerste afdeling, wijk Bunders, ten kadaster gekend sectie D, nummer 243, groot tweeënzestig are twintig centiare.

Het kadastraal inkomen bedraagt vijfenvijftig euro.

OORSPRONG VAN EIGENDOM :

Voorschreven goederen sub 1 en 2: Voorschreven goederen behoorden oorspronkelijk toe aan de heer Beck André om ze te hebben verkregen ingevolge akte schenking verleden voor Philippe Raemdonck te Sint-Gillis-Waas op tien augustus negentienhonderd zevenenzestig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op eenentwintig augustus daarna, boek 2598, nummer 35.

Bij akte verleden voor notaris Philippe Raemdonck te Sint-Gillis-Waas op drie april negentienhonderd achtenzestig heeft de heer Beck André voorschreven goed ingebracht in de huwgemeenschap Beck-Maes.

Voorschreven goed sub 3 behoort toe aan de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, beiden voornoemd, om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Matthieu Fobe te Antwerpen op achttien april negentienhonderd vijfenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op vier juni daarna, boek 890, nummer 7, jegens mevrouw Stephanie Maes te Melsele.

Voorschreven goederen sub 4 en 5 behoren toe aan de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, beiden voornoemd, om ze te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris met tussenkomst van notaris Ferdinand Neve te Gent op drieëntwintig maart negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op tien april daarna, boek 3345, nummer 7, jegens Henricus Mertens de Wilmars te Gent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.4

Voorschreven goed sub 6 behoort toe aan de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, beiden voornoemd, om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris op achtentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op elf april daarna, boek 5157, nummer 18, jegens mevrouw De Paep Gabrielle te Sint-Gillis-Waas en mevrouw Tack Maria te Sint-Pauwels.

Voorschreven goed sub 7 behoort toe aan de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, beiden voornoemd, om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Philippe Raemdonck te Sint-Gillis-Waas op tien april negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op negentien april daarna, boek 1364, nummer 32, jegens de heer Jan Tack en mevrouw Gabrielle De Paep, beiden te Sint-Gillis-Waas.

Voorschreven goed sub 8 behoort toe de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, beiden voornoemd, om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Philippe Raemdonck te Sint-Gillis-Waas op drieëntwintig februari negentienhonderd tweeënzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op negen maart daarna, boek 311, nummer 36, jegens de heer Robert Beck te Sint-Gillis-Waas, de heer Livien Beck te Sint-Gillis-Waas en de heer Gilbert Beek te Vrasene.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG VAN VOORSCHREVEN GOEDEREN :

1. Voorschreven goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en ontheven van alle grondpandelijke lasten en inschrijvingen.

2. De vennootschap bekomt vanaf de authentieke akte de volle eigendom van voorschreven goederen, mits vanaf dan alle lasten en taksen, inbegrepen de eventuele verhaal- of wegenisbenlastingen, zo deze er mochten zijn of komen, te dragen en te betalen.

3. De goederen worden ingebracht in de aard, staat en gelegen-iheid waarin ze zich bevinden, met alle eraanklevende, zo voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, durende en niet voortdu-'rende erfdienstbaarheden, vrij aan haar de voordelige uit te oefenen en zich tegen de nadelige te verzetten, doch dit alles ten hare laste en gevaar, en zonder verhaal tegenover de inbrengende partij. Tevens aanvaardt de vennootschap zonder waarborg van de uitge-idrukte grootte van de gronden of inhoudsoppervlakte, zelfs al ware het verschil een/twintigste of meer.

4. De inbrengende partij verklaart dat de goederen niet gelegen zijn in een voorlopig beschermd landschap en ook niet in een beschermd landschap (Decreet van het Vlaams Parlement van zestien april negentienhonderd zes en negentig houdende bescherming van landschappen).

BODEMDECREET

De instrumenterende notaris licht de partijen in omtrent de draagwijdte van het Decreet van de Vlaamse Raad van twee en twintig februari negentienhonderd vijfennegentig betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (sindsdien verscheidene malen gewijzigd en hierna genoemd "Bodemdecreet"), die de overdrager er onder meer toe verpliçht de verkrijger in te lichten omtrent een eventuele bodemverontreiniging, die een saneringsverplichting of een gebruiksbeperking van de grond met zich zouden kunnen meebrengen.

Op vraag van de instrumenterende notaris verklaart de inbrenger :

.dat bij zijn weten op de hierbij ingebrachte goederen nooit een inrichting werd gevestigd of een activiteit werd uitgevoerd waardoor de goederen, overeenkomstig de bepalingen van het bodemdecreet, als een "risico-grond" dient te worden beschouwd;

" tot op heden, vanwege de OVAM geen registratie-attest te hebben ontvangen noch een betekening om over te gaan tot een oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

bdhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover voorgaande verklaringen door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging, eventuele gebruiks- of bestemmingsbeperkingen enlof voorzorgsmaatregelen op zich, alsmede de eventuele schade, zowel als de kosten van bodemsaneringswerken, die daaruit zouden kunnen voortvloeien, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tegenover hem tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

De comparanten verklaren dat de vennootschap vooraf geen kennis heeft gehad van de inhoud van de bodemattesten, maar dat deze inhoud hem wel werd medegedeeld voor of naar aanleiding van de ondertekening van de onderhavige akte.

Deze bodemattesten door de OVAM afgeleverd onder de referte A:20130186868 

R:20130185438, A:20130186859  R:20130185418, A:20130186881 

R:20130185452, A:20130186871  R:20130185441, A:20130186860 

R:20130185419, A:20130186880  R:20130185448, A:20130186870 

R:20130185440 en A:20130186862  R:20130185424 de dato drieëntwintig april tweeduizend en dertien luiden als volgt: "2.lnhoud van het bodemattest: de OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1.risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. 3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet."

Gelet op het bovenstaande verklaart de vennootschap uitdrukkelijk te verzaken aan het inroepen van de nietigheid of de ontbinding van de verkoopovereenkomst omwille van de bodemtoestand, onverminderd zijn recht op verhaal enlof schadevergoeding bij onjuiste voorlichting terzake.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de bepalingen van"Hoofdstuk VIII" van "titel Ill" van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

De notaris wijst de vennootschap er tot slot op dat:

-het bovenstaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-de regels inzake grondverzet (Hoofdstuk VII van titel Ill van zelfde decreet) onverkort van toepassing blijven.

De instrumenterende notaris heeft op drieëntwintig april tweeduizend en dertien een schrijven gericht aan de Gemeente Sint-Gillis-Waas.

Op acht mei tweeduizend en dertien heeft de Gemeente Sint-Gillis-Waas betreffende het eigendom letterlijk het volgende gemeld : "In antwoord op uw brief van 23 april 2013 delen wij u mee dat er in ons geautomatiseerd register (een gedeelte van het gemeentelijk archief) geen vergunning is terug te vinden met betrekking tot risicohoudende activiteiten op de percelen ten kadaster gekend onder Sint-Gillis-Waas, afd. 1, sectie D nrs. 208, 209, 207, 206, 243, 211 en 244. In het geautomatiseerd register (een gedeelte van het gemeentelijk archief) is op het perceel gekend onder Sint-Gillis-Waas, afd. 1, sectie D, nr. 210 terug te vinden: een vergunning van het college van burgemeester en schepenen dd. 16/0612003 tot 15106/2023 op naam van de heer en mevrouw Beck-Weemaes voor een grondwaterwinning met een max. debiet van 29.050 m3ljaar (rubriek 53.8.2). Voor de hierboven vermelde percelen beschikt het gemeentebestuur over geen attest(en) uit het register van OVAM m.b.t. grondverontreiniging."

De vennootschap verklaart bij deze uitdrukkelijk een kopie te hebben ontvangen, zowel van het schrijven van de instrumenterende notaris, als het antwoord van de Gemeente Sint-Gillis-Waas.

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-berhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De gemeente Sint-Gillis-Waas beschikt over een goedgekeurd plannen- en

vergunningenregister zoals bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van vijftien januari tweeduizend en acht.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

-dat voor perceelnummer 210 een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd op negen juni tweeduizend en tien

-dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming volgens het plannenregister van de gemeente agrarische gebieden is

-dat, zoals blijkt uit de hypothecaire getuigschriftèn en de verklaringen van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat er geen voorkooprecht op de goederen rust zoals vermeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

-dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

-dat er geen as-builtattest werd uitgereikt

De ondergetekende notaris wijst er de vennootschap tevens op dat geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt op het verkochte goed mag worden opgericht, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

De inbrenger verklaart voor alle door hem opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met de ingebrachte goederen goed.

Bovendien wordt de vennootschap gewezen op artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex ruimtelijke ordening waarvan hij verklaart een kopij ontvangen te hebben.

De instrumenterende notaris heeft een schrijven gericht aan de Gemeente Sint-Gillis-Waas.

Op dertig juli tweeduizend en dertien heeft de Gemeente Sint-Gillis-Waas betreffende perceelnummers 208, 209, 207, 211, 243, 244 en 206 letterlijk het volgende gemeld: "Uittreksel plannenregister: A.Verplichte plannen: 1.Gemeentelijke plannen: ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP), gemeentelijk, naam: zonevreemd wonen, datum: 14/07/2011, 3.Gewestelijke plannen: het gewestplan: naam: Sint-Niklaas/Lokeren, datum: 711111978, bestemming: agrarische gebieden, 4.Verordeningen: gemeentelijke stedenbouwkundige verordening inzake parkeerplaatsen buiten de openbare weg (goedgekeurd bij besluit van 1510112009), algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer (goedgekeurd bij besluit van 2910411997), gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater (goedgekeurd bij besluit van 0111012004), gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake openluchrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven (goedgekeurd bij besluit van 0810712005), B. optionele plannen: statistische sector: 46020A081." Op de overige vragen werd ontkennend geantwoord.

Op dertig juli tweeduizend en dertien heeft de Gemeente Sint-Gillis-Waas betreffende perceelnummer 210 letterlijk het volgende gemeld: "uittreksel plannenregister: A.Verplichte plannen: 1.gemeentelijke plannen: ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP), gemeentelijk, naam: zonevreemd wonen, datum: 14107120'11, 3.Gewestelijke plannen: het gewestplan: naam: Sint-NiklaaslLokeren, datum: 711111978, bestemming: agrarische gebieden, 4.Verordeningen: gemeentelijke stedenbouwkundige verordening inzake parkeerplaatsen buiten de openbare weg (goedgekeurd bij besluit van 15/01/2009), algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer (goedgekeurd bij besluit van 29/04/1997), gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten,

Op de laatste blz, van Luil< BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater (goedgekeurd bij besluit van 0111012004), gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake openluchtrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven (goedgekeurd bij besluit van 08/07/2005), B. Optionele plannen: statistische sector: 46020A081; uittreksel vergunningenregister: bouwaanvraag: 4602011901318120101160: plaatsen van windturbines (andere), ontvangstdatum: 2/06/2010, beslissingen & aard: gem.: 2010-09-06-vergunning." Op de overige vragen werd ontkennend geantwoord.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Als vergoeding voor de inbreng van voormelde goederen, waarvan de comparanten verklaren kennis te hebben, worden toegekend aan de heer Beck André en mevrouw Maes Frida, voornoemd : TWEEDUIZEND ACHTHONDERD ACHTENTWINTIG AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE.

VERSLAG

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de vennoten op negentien augustus tweeduizend en dertien een verslag opgemaakt, welk alhier wordt aangehecht.

FISCALE VERKLARINGEN.

Voor het heffen der registratierechten verklaren de comparanten de totale waarde van de ingebrachte goederen te schatten op tweehonderd tweeëntachtigduizend achthonderd vijftig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

z .

+

" ` Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat





IF'`i i7i"BANK VAN KO@t=.y.nN1JBL

2 9 AUG 2û13 DENDé f~`ic i~k~``-~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Tekst :

Op 19 augustus 2013 om 14 uur werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de

bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden onder het voorzitterschap van mevrouw Micheline Weemaes, beherend vennoot.

Aile vennoten zijn aanwezig.

Volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1.Het kapitaal wordt verhoogd met honderdtachtig duizend(180.000) euro om het te brengen op honderdzesentachtig duizend tweehonderd (186.200) euro door het creëren van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen van dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

Toekenning van deze nieuwe aandelen:

900 aandelen aan mevrouw Micheline Weemaes en 900 aandelen aan de heer Geert Beck. De heer en mevrouw Beck Weemaes verklaren volgende inbreng te doen in de landbouwvennootschap:

Rekening courant ten belope van 180.000 euro.

Het netto bedrag van deze inbreng bedraagt 180.000 euro zoals blijkt uit het verslag opgemaakt door de vennoten.

2.Volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

*Artikel5:(kapitaal): wordt gewijzigd in:

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en in natura waardoor het kapitaal is

samengesteld bedraagt de som van honderdzesentachtig duizend tweehonderd euro en is

verdeeld in 1.862 aandelen op naam met een fractiewaarde van 100,00 euro";

Een gecoördineerde versie van de statuten werd neergelegd op de Rechtbank van

Koophandel te Dendermonde

Micheline Weemaes

Beherend vennoot



0523.884.825

Beck - Weemaes

Landbouwvennootschap

Baarstraat 19, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2013
ÿþv Wod PDF 11.1

irr,~ tom] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111110111j 018

Il Ill

AI

b(

E St

GRIFFIE RECHTB A~i 1K

VAN KOOPHANDEL

15 uÏ 2013

i DENDEfflNDE

Ondernemingsnr : .k `i. 284. 81 S

Benaming (voluit) : Beck - Weemaes

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Baarstraat 19, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

(volledig adres)

Onderwerp(en1 akte :uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Op 1 januari 2013 werd te Sint-Gillis-Waas de landbouwvennootschap Beck - Weemaes voor onbepaalde duur opgericht door de volgende personen:

1. mevrouw Micheline Weemaes, woonachtig te 9170 St. Gillis-Waas, Baarstraat 19 - N.N. 78.04.03-182-36

2. de heer Geert Beck, woonachtig te 9170 St. Gillis-Waas, Baarstraat 19 - N.N. 75.11.06137-74

De oprichters hebben inbreng gedaan van de hiernavolgende bedragen in geld: Mevrouw Micheline Weemaes stort 4.000 euro voor 40 van de 62 aandelen De heer Geert Beck stort 2.200 euro voor 22 van de 62 aandelen

Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt aldus de som van 6.200 euro en is volledig gestort.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 St. Gillis-Waas, Baarstraat, 19.

De landbouwvennootschap heeft tot doel de exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf in zijn ruimste betekenis.

Mevrouw Micheline Weemaes wordt benoemd tot beherend vennoot; haar mandaat is voor onbepaalde duur. De heer Geert Beck treedt hierbij enkel op als stille vennoot.

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de landbouwvennootschap; de stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van de inbreng die zij hebben toegezegd.

De aandelen zijn op naam. De aandelen waarin het maatschappelijke kapitaal is

Op de laatste blz. van Luili-8 vermelden : 'Recto: Naam en fioedar beid van deinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(éi) --

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg Mod POF 11.1

verdeeld, kunnen slechts overgaan bij overlijden of overgedragen worden onder levenden: aan één vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, aan de bloedverwanten in de rechte opgaande lijn, aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn en hun echtgenoot met inbegrip van de adoptieve kinderen en de kinderen van de echtgenoot. Zij kunnen aan andere dan in het voorgaand lid bedoelde personen slechts overgaan of aangedragen worden met toestemming van alle beherende vennoten enerzijds en van de meerderheid van de stille vennoten anderzijds, volgens de regels bepaald in art. 24 van deze statuten omtrent de algemene vergadering van de stille vennoten. In geen geval kan een aandeel door een rechtspersoon worden verkregen.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap. De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van juni om 20u.

De oprichters bepalen dat de zaakvoerder een lijst van te bekrachtigen handelingen gesteld in oprichting kan voorleggen ter goedkeuring. Bovendien geven zij volmacht aan DVL Consult BVBA, Vosken 8, 3210 Lubbeek om de formaliteiten van deze oprichting bij het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, directe en indirecte belastingen te verzorgen.

Micheline Weemaes

Beherend vennoot

Voorbehouden aan tiet Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BECK - WEEMAES

Adresse
BAARSTRAAT 19 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande