BEDRIJFSREVISOR J. MAETENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEDRIJFSREVISOR J. MAETENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.594.160

Publication

03/01/2013
ÿþN

~

Ondernemingsnr: S~o ~ S ~ L~1 ' J( G O

Benaming (voluit); BEDRIJFSREVISOR J. MAETENS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Meersstraat 5 te 9140 Temse (Elversele)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op twaalf december tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

;11) De Heer Maetens Joeri (Identiteitskaart nummer 591-6774781-15 - Rijksregister nummer 77.03.17-259.93),! wonend te 9140 Temse, Meersstraat 5, heeft een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "BEDRIJFSREVISOR J. MAETENS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse (Elversele), Meersstraat 5.

2) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het' buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten; bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks,; zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan; vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van; bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot! il de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium,

C, Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele; vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van; titularissen van vrije beroepen.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door de Heer Joeri Maetens, voornoemd, ten; belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00). Hiervoor worden hem honderd (100) aandelen toegekend.

;; 6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

:; Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder

haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegen-3 woordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de; verbintenissen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

M

FE~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

E.LHT NK

VAN KOOPHANDEL

Z 0 DEC 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1

De enige zaakvoerder of de meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaak-voerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: De Heer Maetens Joeri (rijksregister nummer 77.03.17-259.93), wonend te 9140 Temse, Meersstraat 5.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaamheid of handels-onbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zal de Heer Peter Maurice Bruggenvan (rijksregister nummer 71.08.12-197.20), wonend te 9520 Sint-Lievens-Houtem, IJshoutestraat 4, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of permanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de

zaakvoerder(s) niet bezoldigd,

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere

zaakvoerder, individueel handelend. "

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennoótspkap tëvens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of doorét' llege van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertroùlW ifd, iáan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan Verbionden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7) De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand april te achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

8) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



s K Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato twaalf december tweeduizend en

twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15571-0443-008
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 24.06.2016 16217-0296-008

Coordonnées
BEDRIJFSREVISOR J. MAETENS

Adresse
MEERSSTRAAT 5 9140 ELVERSELE

Code postal : 9140
Localité : Elversele
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande