BEE-PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEE-PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.867.527

Publication

28/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12278-0388-013
02/03/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN VNIW~IVY~I~11M~1~

'11033650"

Oudenaarde

, $ FEB. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : o $ 3 ' g el- .52---f

Benaming

(voluit) : BEE-PRO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9700 Oudenaarde, Wortegemstraat 76

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op zestien februari januari twee duizend:

en elf, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1. Heer VAN RENGEN Bert Victor Joris Irma, geboren te Oudenaarde op twintig januari negentien honderd,' zes en zeventig, echtgenoot van Mevrouw Bossuyt Greet, wonende te 9700 Oudenaarde, Wortegemstraat 76.

2. Heer BEUSELINCK Edward Willy Magda, geboren te Kortrijk op acht en twintig december negentien: honderd vier en zeventig, echtgenoot van Mevrouw Lankriet Annick, wonende te 9870 Zulte, Statiestraat 131

3. Heer BOSSUYT Christof Frits, geboren te Waregem op elf mei negentien honderd zeventig, echtgenoot. van Mevrouw Deconinck Anouk, wonende te 8540 Deerlijk, Heestertstraat 88.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: `BEE-PRO".

ZETEL: 9700 Oudenaarde, Wortegemstraat 76.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- handelingen te stellen als commerciële tussenpersoon bij het ontwerpen, opvolgen en verkopen van! private label werkkleding voor de aankoopgroeperingen & verffabrikanten met eigen filialen in West-Europa; - aan- en verkopen onder eigen merknaam van schilderskleding en accessoires;

- aan- en verkopen van veiligheidsschoenen:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelne-ming met derden, zelf of door; bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen te: doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop de verkoop, de verhuring en. financiering van roerende en onroerende goederen en/of diensten;

- Zij kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, man-dataris, manager of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen;

- Beheer, bestuur van en adviesverlening aan bedrijven en vennoot-schappen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen, onder meer, krediet en financiering, belegging in roerende waarden, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van vermogen,: hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

- Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af)-splitsing, de overname, de kapitaalverhoging, van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten. Ten dien einde zal zij, zowel in België als in het; buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met. haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen,; verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen reke-ning als voor rekening van derden: bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten.

- De tussenkomst als vervoercommissionair en commissionair-expediteur

- Het laden en lossen en de expeditie van alle goederen en producten

- In-, uit- en doorvoer van goederen en producten

- Het verrichten van douaneformaliteiten betreffende de in-, uit- en door-voer

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van markt-onderzoek; promotie; raadgeving;: prospectie; marketing; techno-consult, assis-tentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, com-mercieel, administratie, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- Vervoer voor eigen rekening en derden, van goederen of personen in binnen- en buitenland, in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en vol-gens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf en zeventig dul-zend euro (75.000,- euro) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door.

- Heer Van Rengen Bert voor een bedrag van dertig duizend euro (30.000,- euro) of op veertig (40) aandelen en volstort.

- Heer Beuselinck Edward voor een bedrag van twee en twintig duizend vijf honderd euro (22.500,- euro) of op dertig (30) aandelen en volstort.

- Heer Bossuyt Christof voor een bedrag van twee en twintig duizend vijf honderd euro (22.500,- euro) of op dertig (30) aandelen en volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder ge-val afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering geno-men bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

COMMISSARISSEN: De controle op de financiële toestand, op de jaarre-kening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: derde vrijdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig de-cember van elk jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en elf.

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee dui-zend en twaalf.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf veertien juli twee duizend en tien voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf veertien juli twee duizend en tien ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennootschap aldus opgericht zijnde, zijn de aandeelhouders in buitengewone algemene vergade-ring bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen beslist dat er één zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de voornoemde Heer Van Rengen Bert, voornoemd.

Hij verklaarde te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: -Afschrift van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEE-PRO

Adresse
WORTEGEMSTRAAT 76 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande