BEJASO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEJASO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.239.059

Publication

09/10/2014
ÿþti

~

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 SER, 2414

Griffie

Bilagen bij liée 'Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0450.239.059

benaming

(voluit) : Bejaso

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Herreweg 238 te 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP1TAALSVERHOGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard Denys notaris ter verblijfplaats Avelgem, de zes en twintig september twee duizend veertien, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

EERSTE BESLUIT  voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde ver-slagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-Verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BVBA J. Vande Moortel en C°", vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor te Oudenaarde, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA BEJASO.

De bijzondere algemene vergadering dd. 17 september 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 66.666,67 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendenbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 60.000,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van de Instituut der Bedrijfsrevisoren; inzake inbreng in natura;

2.1-let bestuursorgaan verantwoordelijk is vocr de beschrijving en de waardering van de inge-brachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitreiking van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3.be beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waar-toe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen ver-mogen na dividendenuitkering / aantal oude aandelen), Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele good-wilt en de rendementswaarden, Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele be-nadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doel-einden gebruikt worden.

6.Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividendenuitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1.133 nieuwe aandelen van de vennootschap BEJASO BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een to-tale waarde van 60.000,00 euro worden uitgegeven.

7.Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 60.000,00 euro teneinde het te brengen van 20.000,00 euro op 80.000,00 euro.

8.De wederzijdse rechten der betrokken partijen geeerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenden uitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendenbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen be-treffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 19 september 2014.

BVBA J. Vende Mooitel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor "

-Verslag van de zaakvoerders.

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven,- zonder formaliteit van registratie,- met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT - Kapitaalverhoging

L BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om,- onder de voorwaarden van artikel 537 WIB,- het maatschappelijk kapitaal met zestig duizend Euro nul Cent (60,000,00-ê) te verhogen om het van twintig duizend Euro nul Cent (20.000,00¬ ) te brengen op tachtig duizend Euro nul Cent (80.000,00¬ ), door inbreng van een vast-staande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van zestig duizend Euro nul Cent (60.000,00-r, en dit mits uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT Verwezenlijking van de kapitaalverhogingn

Zijn vervolgens tussengekomen,

-de echtgenoten Bonte-Willequet, voornoemd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toe-stand en van de statuten van de vennootschap.

-Heer Geert Bonte, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toe-stand van de vennootschap.

-Mevrouw Griet Willequet, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap,

Na deze uiteenzetting verklaren

-de echtgenoten Bonte-Willequet een bedrag van negen en vijftig duizend twee honderd Euro nul Cent (59.200,00¬ ) in te brengen in ruil voor duizend honderd zeventien aandelen (1.117) aandelen.

-Heer Geert Bonte een bedrag van vier honderd Euro nul Cent (400,00¬ ) in te brengen in ruil voor acht (8) aande-len.

-Mevrouw Griet Willequet een bedrag van vier honderd Euro nul Cent (400,00-¬ ) in te brengen in ruil voor acht (8) aandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent (100%).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van zestig duizend Euro nul Cent (60.000,00-

VIERDE BESLUIT-- Vaststelling van de kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van zestig duizend Euro nul Cent (60.000,00-¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtig duizend Euro nul Cent (80.000,00-¬ ), vertegenwoordigd door duizend acht honderd drie en tachtig (1.883) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

¬ ).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteldyop tachtig' duizend'Etiro nul Ceni-(80.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend acht honderd drie en tachtig (1.883) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk ' één/duizend acht honderd drie en tachtigste (1/1.883ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend acht honderd drie en tachtig (1.883) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen."

ZESDE BESLUIT  Machtiging aan de statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de statutaire zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor zoveel als nodig.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV BVBA "BO.FI.BA" te Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoordineerde tekst der statuten.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 03.03.2014 14058-0291-010
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 25.02.2013 13054-0137-010
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.02.2012, NGL 01.03.2012 12055-0175-010
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 14.03.2011 11060-0540-010
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.02.2010, NGL 01.03.2010 10058-0023-010
27/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.02.2009, NGL 23.03.2009 09084-0122-010
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.02.2008, NGL 17.03.2008 08072-0165-011
25/03/2008 : OU038191
13/03/2007 : OU038191
24/02/2006 : OU038191
07/03/2005 : OU038191
10/03/2004 : OU038191
24/06/2003 : OU038191
25/03/2002 : OU038191
17/06/2000 : OU038191

Coordonnées
BEJASO

Adresse
GROTE HERREWEG 141 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande