BEKAERT PELZEN


Dénomination : BEKAERT PELZEN
Forme juridique :
N° entreprise : 401.002.849

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 11.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14099770*

NEERGELEGD

5 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDECEMBINT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . _

Ondernemingsnr 0401.002.849

Benaming

(voitut) : BEKAERT PELZEN

(,:eriçorL)

Rechtsvorm: NV

Zetel ROOMBAARDSTRAAT 39 B

9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 25/04/2014

A. De burgerlijke vennootschap onder van naamloze vennootschap "BEKADF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Stationsstraat 81,

Vennootschap opgericht onder de naam "BEKADE" bij akte verleden voor notaris Eric De Staercke te Gent,' op 26 januari 1993, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari 1993 onder nummer 930217 - 170. Met diverse statutenwijzigingen nadien en voor de laatste keer werd een statutenwijzing door gevoerd bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 21 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 januari 2011 onder nummer 11003105.

Rechtspereonenregister nummer 0449.281.339, bevoegde Rechtbank van Koophandel Gent, Btw-plichtig BE 0449.261 .339.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5,760.000,00 EUR),' Het wordt vertegenwoordigd door zestienduizend zeshonderd vierennegentig (16.694) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort_

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur in overeenstemming met de

benoeming op de jaarvergadering van 26 april 2011 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van

09 juni 2011 onder nummer 11088171:

-Bvba Deka, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Deyne'

Luc

-de heer De Deyne Luc, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

-mevrouw Bekaert Anne-Marie, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

Hierna genoemd OVERNEMENDE PARTIJ ENERZIJDS

B. De naamloze vennootschap "BEKAERT PELZEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 39 B.

Opgericht voor notaris Prosper De Geest, te Nazareth op 05 februari 1959, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 februari 1959 onder nummer 2841. De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 22 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012 onder nummer 12014124, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0401.002.849, RPR Gent, BTW-plichtig 0401.002.849.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierentwintigduizend vijfhonderd euro (324.500,00 EUR). Het is verdeeld in drieduizend tweehonderd vijfenveertig (3.245) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/ drieduizend tweehonderd+ vijfenveertigste (1/3.245ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur in overeenstemming met de benoeming bij de laatste statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 22 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012 onder nummer,

12014124: Op de laatste blz van Luik B vermekten Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Bvba Deka, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Deyne

Luc

-de heer De Deyne Luc, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

-mevrouw Bekaert Anne-Marie, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

Hierna genoemd OVERGENOMEN (ONTBONDEN) PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De overnemende en overgenomen partij verklaren dat zij kennis hebben van:

1,Artikel 676, 1° W. Venn. bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en/ of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld,

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z, vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de nv "BEKAERT PELZEN" overgaat naar de nv "BEKADE", voormeld.

Alle aandelen van de nv "BEKAERT PELZEN" verenigen zich in handen van de nv "BEKADE, zoals vastgesteld in staat van activa en passive per 31.12.2013.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel: Voor eigen rekening in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de weder- verkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen ati. waarden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening op alle manieren en volgens de wijzen dle haar het best geschikt blijken. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden..

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, .ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen, aile

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen, het aankopen en het verkopen van bont " en pelsmantels; het bereiden en verwerken van bewerkte vellen en van alle pelswaren en andere artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband ermede staan. ln het algemeen zal de vennootschap alle industriële commerciële, financiële, roerende of onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel kunnen stellen, Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in buitenland, en waar het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 2: Ruilverhouding opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap de 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding - verslaggeving

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2014.

Er dient geen verslag overeenkomstig artikel 695 W.Venn. te worden opgemaakt.

Artikel 5: Motivatie

De overgenomen vennootschap heeft haar handelsactiviteiten gelet op de pensioenleeftijd van de bedrijfsleider en de negatieve resultaten van de laatste jaren stopgezet en wens het gebouw waarvan ze eigenaar is te renoveren en aan te passen om te verhuren. Dit resulteert in dezelfde activiteit ais de overnemende vennootschap. Door de creatie van één vastgoedvennootschap ontstaat een optimale kredietwaardige en transparante structuur

Door het verdwijnen van één rechtspersoon worden er kosten bespaard, zijn er meer middelen ter beschikking om het vastgoedproject te realiseren en voorkomt men onderlinge financieringen en aanrekeningen.

Artikel 6: Belastingvrije reserves.

Advies CBN 2012/11 d.d. 05/09/2012

In het kader van de fusie schrijft artikel 78, § 8 KB W.Venn. voor dat bij de opname van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap, rekening moet worden gehouden met de fiscale samenstelling en kwalificatie van de bestanddelen van dit eigen vermogen ten name van de overnemende vennootschap.

Artikel 7: Dividenden.

Er zef naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere of bijzondere voordelen of rechten toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen noch aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

Artikel 9: Ovam

De fusie zal enkel doorgaan indien, voor zover nodig, alle verplichtingen met betrekking tot OVAM nageleefd werden. Voor de onroerende goederen in het Vlaams Gewest worden de vereiste attesten opgevraagd. Beiden vennootschappen bezitten en exploiteren onroerende goederen waarvoor verplichtingen inzake OVAM dienen nageleefd te worden.

De overgenomen vennootschap heeft volgend onroerend goed: eigendom met alle afhankelijkheden omvattende woonhuis, toonzaal, atelier, burelen en boomgaard gelegen te Nazareth, Roombaardstraat 39/41 ,

destijds bij inbreng in natura van 06 oktober 1993 gekend bij icâdà'sté.r onder Nazareth Iste afdeling .sectie E' nummers 168/Y, 168/Z en 168/K/2

Artikel 10: Fiscale uitwerking.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is dat de geplande

geruisloze fusie belastingneutraal verloopt bij toepassing van:

-De artikelen 117 en 120 Wetboek Registratierechten

-Artikel 211 WIB 1992

-Artikel 11 en 18, paragraaf 3 BTW-Wetboek

Anne-Marie Bekaert Luc De Deyne

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

" Voor-

'^' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

. , . .

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/07/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

Mo 1 Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0401.002.849

Benaming

(voluit) : BEKAERT PELZEN

(verkort) :

II

*1914103

4

NEERGELEGD

1 13 JOLI 2014

RECHTBAN

KOOPHAND GENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9810 Nazareth, Room baardstraat 39B

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op dertig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN", met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 39B, en met ondernemingsnummer 0401.002.849, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING - ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De enige aandeelhouder doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEDE BESLISSING - LEZING EN ONDERZOEK

De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de aandeelhouder onderzoekt het fusievoorstel.

DERDE BESLISSING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN" bij wijze van fusie door overneming overgenomen wordt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE".

Vervolgens beslist de enige aandeelhouder de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voormelde fusie door overneming overeenkomstig het fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN" voor het geheel overgaan naar de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE".

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft hierbij kwijting aan alle bestuurders voor het door hen gevoerde mandaat, zonder voorbehoud.

VIJFDE BESLISSING - OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De fusie door overneming geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat de vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE" tot eenzelfde besluit komt.

Alle beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 13.11.2013 13657-0451-015
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.11.2012, NGL 04.12.2012 12653-0439-015
17/01/2012
ÿþ V.od 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

luII I1I 1U1Iwll~lll

*izaiaiaa~

be

B st:

Nh

NEERGELEGD

0 4 JAN, 20t2

RFCHTi3 901;.'1.. \ ICOOPt-)_ANl7ît. TE GENT

Bijlagen bij hef Bérgisc-li ta Tail - TT/OT/2Ü12 ÿÿ Anriéxésdü Môiiitéür bérgë

Ondernemingsnr : 0401.002.849

Benaming

(voluit) : BEKAERT PELZEN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9810 NAZARETH, ROOMBAARDSTRAAT 39B

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op tweeeëntwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BEKAERT PELZEN", met zetel te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 39B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0401.002.849 en met BTW-nummer BE401.002.849, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan voormelde beslissing: -Artikel negen van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

'Artikel negen

De aandelen zijn thans op naam. Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Eventuele nog bestaande toonderaandelen zullen vanaf eenendertig december tweeduizend dertien van rechtswege worden omgezet in aandelen op naam van de vennootschap tot op het ogenblik dat de rechthebbende zijn toonderaandelen heeft ingeruild. Alle rechten zijn opgeschort. Toonderaandelen, wiens houder onbekend blijft, kunnen vanaf één januari tweeduizend vijftien te koop worden aangeboden door de vennootschap, die de opbrengst zal storten in de Deposito- en Consignatiekas.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vrucht-gebruiker(s)."

-Artikel eenentwintig van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden die de agenda vermeldt; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd."

-Artikel drieëntwintig van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Artikel drieëntwintig

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

-De eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij var de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

-Vervolgens gaat de vergadering over tot het op-stellen van het aandelenregister met de aanduiding van de diverse aandeelhouders en hun aandelenbezit.

Daarop aansluitend wordt overgegaan tot de vernieti-ging van alle aandelen en stelt de vergadering vast dat alle aandelen vernietigd werden en de omzetting in aandelen op naam definitief gerealiseerd werd.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist over te gaan tot herbenoeming van de volgende bestuurders en dit voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

1.Mevrouw BEKAERT, Anne Marie Julia René, wonende te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61;

2.De heer DE DEYNE, Luc Aimé Marie Maurice, wonende te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61;

3.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKA", met zetel te Nazareth, Stationsstraat 61 en met ondernemingsnummer 0448.212.848, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Luc De Deyne.

Alle bestuurders waren aanwezig en verklaarden hun mandaat te aanvaarden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Onmiddellijk na voornoemde algemene vergadering is de voltallige raad van bestuur bijeengekomen en verklaart unaniem te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar vanaf heden:

1. Mevrouw Bekaert Anne Marie, voornoemd.

2. De Heer De Deyne Luc, voornoemd.

Allen aanwezig, die verklaarden dit mandaat te aanvaarden.

Voor-hehnudejn aan het Belgisch Staatsbad

Annexes du 1Vlnniteur belgé

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.11.2011, NGL 21.11.2011 11616-0023-015
04/01/2011 : GE069568
12/11/2010 : GE069568
01/12/2009 : GE069568
18/11/2008 : GE069568
20/11/2007 : GE069568
23/10/2007 : GE069568
23/11/2006 : GE069568
14/11/2005 : GE069568
16/11/2004 : GE069568
23/02/2004 : GE069568
19/12/2003 : GE069568
17/11/2003 : GE069568
14/01/2003 : GE069568
02/12/1999 : GE069568
30/10/1993 : GE69568
01/01/1988 : GE69568
11/06/1987 : GE69568
01/01/1986 : GE69568

Coordonnées
BEKAERT PELZEN

Adresse
ROOMBAARDSTRAAT 39B 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande