BEKINA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEKINA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.664.114

Publication

20/10/2014
ÿþ MQdWrdll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

09 OKT. 2014

Griffie

11111111111j111,111.11111,1111111

Vs

beh aal Bel

Staa

Ondernemingsnr : 0403.664.114

Benaming

(voluit) : CALIFORNIA PLASTICS

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: Berchemstraat 124 - 126, 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte Onbezoldigd mandaat gedelegeerd bestuurder

Uit de bijzondere Algemene Vergadering van de NV California Plastics dd. 21/08/2014 blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist dat:

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder van Mr. Vanderbeke Georges onbezoldigd zal zijn. Met terugwerkende kracht, vanaf 30/06/2014

Vanderbeke Georges

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten 'aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

23/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ijillit!M11,1q1111

Gent

Afdeling Oudenaarde 14 OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr ;

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel (voiledig adres) :

0403.664.114

CALIFORNIA PLASTICS

naamloze vennootschap

Berchemstraat, 124/126 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 29 september

2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap

"CALIFORNIA PLASTICS" is bijeengekomen en volgend te publiceren besluit heeft genomen:

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "BEKINA".

Artikel één van de statuten wordt vervangen als volgt:

"ARTIKEL 1  VORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "BEKINA","

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen alsmede van de staat van activa en passive te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde,

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en het voorstel goed te keuren,

zodat de tekst van artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

1. Het verlenen van managementdiensten, administratief- en financieel advies aan ondernemingen.

Z Marketing- en verkoopactiviteiten aan ondernemingen en particulieren en dit in de meest ruime zin.

3. De aankoop en verkoop van elle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

4. Het oprichten, het aanpassen en het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden ten titel van aanneming, van aile gebouwde of constructies, het verkavelen, het uitrusten en to waarde brengen van aile bebouwde of onbebouwde, onroerende goederen, voor eigen rekening of voort ,rekening van derden. De commissiehandel, inzake leningen, beleggingen, verzekeringen en onroerende goederen.

5. Het verrichten van aile studies, en het uitwerken van aile ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van aile adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten.

6, Het in eigendom behouden en uitbaten van aile bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

7. Dit alles in binnen- en buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als

agent.

8. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten, het optreden van vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

9. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen en andere rechtspersonen, bestaande of nog op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haari onderneming te bevorderen,

10. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haaraval verlenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieks- of handelsmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

12. Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd zowel in eigen beheer als door onderaannemers of gemandateerden, al dan niet in deelname met derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staande met het maatschappelijk doel.

Deze opsommingen is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan voor de verwezenlijking van haar doel, aile eigendommen, zowel roerend als onroerend, aile industriële, inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten, afstaan, opbouwen, huren, verkopen, en ruilen,

Zij kan er zich door middel van inbreng, samensmelting, inschniving of op welke ,andere wijze interesseren in aile ondernemingen, vennootschappen of deelnemingen en associaties, waarvan het maatschappelijk doel, hetzelfde, gelijkaardig of aanvetwant, of enkele nuttig kan zijn voor de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen kan zij alle handelsverrichtingen doen, zowel financiële als industriële, roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken of bevorderen.

De voorzitter legt de voormelde geagendeerde verslagen voor aan de vergadering, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, met name;

a) het verslag opgesteld op 10 augustus 2014, door de raad van bestuur in het kader van de inbreng in nature.

b) het verslag opgesteld op 22 augustus 2014 door de commissaris  de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co", met zetel te 2520 Ranst, Liersesteenweg 60, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bederevisoren NV, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedresrevisor, en kantoor houdende te 2520 Ranst Liersesteenweg 60, verklaart inzake de inbreng in nature van een schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Californie Plastics NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Koninklijk Instituut van de Bedresrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2, deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van realisatie van de opschortende

voorwaarde dat de vennootschap een dividend ten belopen van EUR 600.000,00 toekent aan haar vennoten;

3. de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedeseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 540.000,00

overeenkomen met het aantal en de vermogenswaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in nature worden 23.448 nieuwe aandelen uitgegeven.

lk wil er tenslotte aan herinneren dal mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in nature bij Californie Plastics NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewencl,"

Beíde voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde.

De aandeelhouders, alhier aanwezig, verklaren de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaren te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vijfhonderd veertigduizend euro 540.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) naar één miljoen veertigduizend euro 1.040.000,00),

Deze kapitaalverhoging zal onderschreven worden door inbrengen in natura door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, en zal gepaard gaan met de ,uitnifte van drieëntwintigduizend vierhonderd achtenveertig (23.448) nieuwe kapitaalaandelen, op naam, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Voor-

pehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolh

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en cie financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven, door inbreng in nature van hun respectieve vordering die elk bezit op de vennootschap ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend, dat ontstaan is naar aanleiding van een besluit van de bijzondere algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend bil toepassing van artikel 537 1° VVIB, kortelings voor deze, en dit als volgt:

- door de heer Vanderbeke Georges, ten belope van vijfhonderd negenendertigduizend negenhonderd zesentwintig euro (¬ 539.926,00) en waarvoor als vergoeding drieëntwintigduizend vierhonderd vijfenveçrtig (23,445) nieuwe aandelen op zijn naam worden ingeschreven;

- door mevrouw Vandefonteyne Godelieve, ten belope van vierenzeventig euro (¬ 74,00) en waarvoor ais vergoeding drie (3) nieuwe aandelen op haar naam worden ingeschreven;

hetzij dus in totaal ten belope van vijfhonderd veertigduizend euro (E 540.000,00).

Alle nieuwe aandelen behoren vermogensrechtelijk toe aan de huwgemeenschap VANDERBEKE VANDEFONTEYNE.

De voorzitter verklaart dat hiermee de kapitaalver-hoging volledig is onderschreven.

De vergadering verklaart en erkent dat door gemelde inbreng de kapitaalverhoging, door elk van de aandeelhouders volledig werd volstort.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans één miljoen veertigduizend euro (E 1.040.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestigduizend honderd achtennegentig (60.198) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering

dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst:

"I-let geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen veertigduizend euro 1.040.000,00),

en wordt vertegenwoordigd door zestigduizend honderd achtennegentig (60.198) aandelen op naam zonder nominale waarde.

De overdracht van de aandelen is vrij overeenkomstig en binnen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle aandelen hebben stemrecht."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 29 september 2014;

- verslag van het bestuursorgaan m.b.t. de doelswijziging, met bijhorende staat van activa en passiva;

- verslag van de revisor m.b.t. de doelswijziging;

- verslag van het bestuursorgaan m.b.L de kapitaalverhoging in natura;

verslag van de revisor m.b.t. de kapitaalverhoging in nature;

gecoördineerde statuten.

filjlagenlifj het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013 : OU036646
23/12/2014 : OU036646
09/11/2012 : OU036646
18/07/2012 : OU036646
19/01/2012 : OU036646
16/01/2012 : OU036646
17/01/2011 : OU036646
27/11/2009 : OU036646
10/11/2008 : OU036646
19/03/2008 : OU036646
05/11/2007 : OU036646
19/12/2006 : OU036646
28/11/2005 : OU036646
15/07/2015 : OU036646
17/02/2005 : OU036646
17/11/2004 : OU036646
21/05/2004 : OU036646
03/05/2004 : OU036646
16/02/2004 : OU036646
27/10/2003 : OU036646
18/12/2002 : OU036646
08/05/2002 : OU036646
16/03/2001 : OU036646
02/12/2015 : OU036646
20/05/1999 : OU036646
01/01/1993 : OU36646
01/01/1992 : OU36646
05/01/1990 : AN151077

Coordonnées
BEKINA

Adresse
BERCHEMSTRAAT 124-126 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande