BELAMCO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELAMCO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.989.147

Publication

17/06/2013
ÿþ 11111





r-Liteâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

0 6 J1iN1 2013

DENDERMONDE

Grlrrl~

Mod POF 11.1





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 34 22 ay -

Benaming (voluit) : Belamco

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Statieplein 28 bus 8, 9200 Dendermonde, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Lambrecht Bert , wonende te Statieplein 38 bus 8,

9200 DENDERMONDE NN 87.02.28-163.62

Lambrecht Luc, wonende te Wegglevoerdenstraat 9,

9200 DENDERMONDE NN 62.04.04-157.74

Verklaren hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Statuten

1. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming: Belamco

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van 20,00 EUR.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters:

1 door Iembrecht Bert voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 1.800,00 EUR in ruil voor 90 aandelen;

2 door Lambrecht Luc, , voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 200,00 EUR in ruil voor 10 aandelen;

Artikel 2:



Op de laatste 611 van Luik 6 vermelden : Recto : Fiaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Lte G$ a - vervolg 1.400 POF 11.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Statieplein 38 bus 8, 9200 DENDERMONDE . De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in liet land worden overgebracht.

Artikel 3:

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfwaardering, managementadvies, supply chain management, change management, crisis management, operationeel management, project management, business process management, marketing, communicatie, public relations, telemarketing, organisatie en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het verlenen van administratieve prestaties, system administration,

computerservices, software ontwikkeling, website,SEO, online research, e-business advies.

Rekrutering personeel, coaching persoonlijke vaardigheden, algemene organisatie, planning coordinatie, supervisie en headhunting

Het verstrekken van advies op bedrijfseconomisch en financieel vlak, het verlenen van diensten in management, in het algemeen en in het bijzonder, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk - doch niet uitsluitend - op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersfuncties kan de vennootschap zich Iaten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hatzii van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lult Ii - vervolg ASod PPF 11.1

rekening van de vennootschap.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door

deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het participeren in ondernemingen, het verstrekken van financieringen en het uitvoeren van studie- en adviesopdrachten met het oog op het nemen van participaties, alleen of gezamenlijk, in ondernemingen en het uitvoeren van opdrachten ter herstructurering van ondernemingen in het algemeen. Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel9:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale nominale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. De nominale waarde van ieder aandeel is vastgelegd op 20,00 EUR. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 2.000,00 EUR.

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van één april tot 31 maart , op het einde van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Slot- en overRangsbermlireen

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard

ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te haren lasten worden gelegd,

op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behpuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

wegens baar oprichting ongeveer 1.200,00 EUR bedragen

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Benoeming van niet: statutair zaakvoeders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Lambrecht Bert , voornoemd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 juli 2013 en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien .

Volmacht: kbo/administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan De Meester Consultants , kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Leopold 11-laan 64 bus 2 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten.

Opgesteld te Dendermonde op 04 juni 2013 in twee exemplaren waarvoor een per partij en 4 extra exemplaren voor de diensten van het ondernemingsloket, belastingen en registratie.

~

( - vervolg

Mod POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

13/04/2015
ÿþf."-Dp

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffieyen de akte

GRIFFIE RECHTRANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 1 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griitie

Ondernemingsnr : 0534.989.147

Benaming

(voluit) : Belamco

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Statieplein 38 bus 8 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

r

11011111811)1,119111111

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang van 1 maart 2015 de maatschappelijke zetel

overgebracht naar:

Paardekop 7 - 9240 Zele

De zaakvoerder,

Bert Lambrecht

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELAMCO

Adresse
STATIEPLEIN 28, BUS 8 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande