BELET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 634.879.648

Publication

17/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II

Il



15 18568"



WEERG LEGÎF

Q G r.06. 2015

17g rlitigeNK VAN

KCOpPliA^'EDEL TF GFN"T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : O D2V. ee . bli$

Benaming

(voluit) : BELET

(verkort) "

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : NEDERKOUTER 66, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 27 juli 2015 zijn volgende oprichters samengekomen:

1.DOBBELS Jules, Louis, nationaal nummer 89.10.31 285.45. geboren te Tielt op 31 oktober 1989, Belgische nationaliteit.

2.DOBBELS Ludo, Maurice, nationaal nummer 61.06.23-413-26. geboren te Tielt op 23 juni 1961, Belgische nationaliteit.

Teneinde conform het Wetboek van Vennootschappen, de Vennootschap onder Firma "Belet"

op te richten en hiervoor navolgende statuten aan te nemen.

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap. ook al heeft één enkele vennoot deze getekend.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid krijgen vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I  Naam  duur -- zetel -- doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht ais vennootschap onder firma onder de naam BELET.

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een vennootschap onder firma aan, afgekort V.U.F.

De vennootschap heeft een handelsactiviteit tot doel en heeft derhalve een handelsrechtelijk karakter.

ln aile akten, facturen. advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande. moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Vennootschap Onder Firma" of door de afkorting "V.O.F.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen

.._ de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Aeeto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering stenomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld. De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, de ernstige geestesziekte of de onbekwaamverklaring van één of meer Vennoten maakt aldus geen einde

aan de Maatschap, tenzij anders is bepaald in de Statuten.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Nederkouter 66.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bi( eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kant zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszeteis, agentschappen en bilhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het

nodiq acht« bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 4

De vennootschap heeft als doel in België of in het buitenland :

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, eventueel in deelneming met derden volgende activiteiten te ondernemen:

a)ln- en uitvoer, groot- en kleinhandel in het algemeen alsook de vertegenwoordiging in aile wijnen, likeuren, blaren, champagnes, geestrijke dranken, horeca-materiaal, boeken, glazen, fantasie- en geschenkartikelen, olijfolie en verschillende soorten azijnen en kruiden in alle mogelijke vormen.

b)Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger in alcoholische dranken alsook om het even welke goederen.

c)het bedrijven van alle horeca-activiteiten en meer bepaald het uitbaten van hotel, restaurant, bar, tearoom. drankgelegenheid, taverne (snack-café), cafetaria, feestzalen, traiteur. de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten. Kortom het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca. De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die eventueel ter plaatse verbruikt, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, drive-in restaurants, pizzeria's, tearooms, ijssalons, warmwafelkramen en hamburgerrestaurants.

d)De terbeschikkingstelling en verhuur van allerhande ruimten, materiaal, producten, benodigdheden en toebehoren, dienstip voor organisatie en uitbating van voorgaande activiteiten.

e)Het onderzoek. de ontwikkeling, de vervaardiging, commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

,fiBegeleidinq van de adviesverlening aan derden inzake het inrichten en uitbaten van horeca-en aanverwante bedrijven.

g)Handelsbemiddeling in goederen.

h)Organisatie van congressen en beurzen;,

j)Administratie, consultancy en managementactiviteiten

j)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten. zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie. de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en. in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

)Het aanleq_gen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking_tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop. de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

13Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming.

relet beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

gilet verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur. aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van dezelfde onderneming.

o)De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of van de aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking_ van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle vuilzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

HOOFDSTUK Il  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het vermogen dan de vennootschap bedraagt duizend vijfhonderd (1.500,00) euro en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- De heer Jules DOBBELS duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485,00) euro voor negenennegentig (99) aandelen.

- De heer Ludo DOBBELS vijftien (15,00) euro voor één (1) aandeel.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat het door hen onderschreven aantal aandelen volledig is volstort.

Artikel 6

De aandelen zijn steeds op naam.

in de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend.

" de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen:

" de gedane stortin+en"

" de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden. zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leppen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten.

In geval van agio op nieuwe aandelen, moet het volledig gestort worden hij de inschrijving.

De aandelen waarop In geld wordt ingeschreven. moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uit+ eoefend " edurende een termin van minstens vi'ftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bil aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Wanneer bil het verstri'ken van de termin voor uitoefenin+ van het voorkeurrecht blï kt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigde tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomend voorkeurrecht eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de aandelen waaro " niet werd in " eschreven zoals ho " er vermeld kunnen andere personen slechts inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van drie/vlerden van het kapitaal.

Artikel 9

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene ei " enaars toebehoren of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de " erechti " den " een overeenstemrnin " bereikt worden dan kan de bevoe " de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een effect in pand gegeven is. zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen. bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruikertbehoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Artikel 10

Overdracht bit leven

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal deze ten gunste van de andere vennoten een voorkooprecht moeten naleven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkooprecht moet worden uitgeoefend binnen de 30 dagen na kennisgeving per aangetekende brief van de overdracht.

Bij verzaking aan dit voorkoo " recht zal de nieuwe vennoot bi' een " ari " held moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen door de andere venno(o)t(en), voor een prijs gelijk aan het breukdeel dat dit aandeel vertegenwoordigt in het vermogen van de vennootschap, toegepast het bedrag van het netto-actief van de vennootschap op datum van de afsluiting van de laatst goedgekeurde jaarrekening. ln dit geval dient deze overnamepriis aan de overdrager te worden betaald binnen de twee maanden volgend op het aangetekend schrijven waarbij laatstgenoemde de andere venno(o)t(en) verzoekt om betaling.

- Overdracht in.evol " e overii'den:

Ingeval v n overdracht van het aandeel van een vennoot aan zijn erfgena(a)m(en) of legataris(sen) zal (zullen) de nieuwe venno(o)t(en) bil eenparigheid moeten aanvaard worden door de (aile) overige venno(o)t(en). Indien de nieuwe venno(o)t(en) niet aanvaard word(t)(en), is (zijn) de overige venno(o)t(en1 verplicht dit aandeel over te nemen, voor een prijs gelijk aan het breukdeel dat dit aandeel vertegenwoordigt in het vermogen van de vennootschap, toegepast het bedrag van het netto-actief van de vennootschap op datum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de afsluiting van de laatst goedgekeurde jaarrekening. In dit geval dient deze overnamepriis aan de erfgena(a)m(en) of legataris(sen) te worden betaald binnen de twee maanden volgend op het aangetekend schrijven waarbij laatstgenoemde(n) de andere venno(o)t(en) verzoekt om betaling.

Artikel 11

Bij elke overdracht van aandelen door een vennoot aan een derde partij, waarbij desgevallend het voorkooprecht zoals uiteengezet in artikel 10 hierboven niet werd uitgeoefend, wordt door de vennoot die voornemens Is zijn aandelen over te dragen (de "Overdrager") aan een derde Partij een volgrecht verleend te voordele van de andere venno(o)t(en), en dit op de hiernavolgende wiixe.

De Overdrager verbindt er zich derhalve toe om, in geval de voorgestelde overdracht van aandelen plaatsvindt, zijn aandelen enkel over te dragen aan de kandidaat koper op voorwaarde dat deze laatste ertoe bereid is en zich ertoe verbindt de aandelen van de overige venno(o)t(en) die dit wensen. mee over te nemen aan dezelfde prils en voorwaarden ais waartegen hij de aandelen van de overdrager wenst over te nemen.

Binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de mededeling van de venno(o)t(en) dat het voorkooprecht overeenkomstig artikel 9 niet werd uitgeoefend of. bil gebreke aan deze mededeling, zullen de venno(olt(en) die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend, de overige vanno(o)t(en) per aangetekend schrijven inlichten van hun intentie om hun aandelen aan de kandidaat koper over te dragen. Het volgrecht geldt voor iedere vennoot naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd en kan enkel uitgeoefend worden voor het geheel van de participatie van elke vennoot. Een gedeeltelijke uitoefening van het volgrecht is dus niet mogelijk.

HOOFDSTUK 111  BESTUUR

Artikel 12

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, heeft hij de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Min er 2 of meer zaakvoerders dan vormen zii samen een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Artikel 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ln en buiten rechte geldig vertegenwoor-Idiod door de enige zaakvoerder, dan wei, indien er een college van zaakvoerders is aangesteld door elke zaakvoerder individueel.

In al de akten moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 14

Statutaire zaakvoerders worden benoemd in de statuten en kunnen, behoudens in geval van gerechtelijk ontslag. slechts ontslagen worden met unanimiteit van de stemmen, waaronder de instemming van de zaakvoerder zelf.

Het ontslag van de statutair zaakvoerder heeft van rechtswege de ontbinding van de vennootschap voor gevoig, behoudens indien de statuten een opvolgingsregeling hebben voorzien in geval van beëindiging van het mandaat van de statutair zaakvoerder.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders met unanimiteit der stemmen of bil gewone meerderheid of bij drie vierde meerderheid.

Artikel 15

Tot statutaire zaakvoerders wordt benoemd;

De heer Jules Dobbers;

De heer Ludo Dobbels

Die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 16

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen.

HOOFDSTUK lV  TOEZICHT

Artikel 17

iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hii kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een algemene vergadering van de vennoten. gewone algemene vergadering genoemd. wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om

16.00u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten. die samen de helft van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. Aile vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vàôr de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en beslissen over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden! maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 19

De algemene vergaderinq_is bevoegd om te beraadslagen en te beslissen ter zake van:

de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de

vennootschapsvordering tegen

-de zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

" de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Behoudens indien de beslissing een statutenwijziging betreft, waarvoor in elk geval unanimiteit onder de vennoten vereist wordt, neemt de algemene vergadering alle beslissingen bij gewone meerderheid, mits aanwezigheid van minstens 3/4 van de stemmen

Artikel 20

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende laar. Het eerste boekjaar loopt van 22 juli 2015 en eindigt op 31 december 2016.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten. en maken de zaakvoerders de inventaris op.

Artikel 21

a o .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI -- ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap op gelijk welk moment

ontbonden worden bil unanieme beslissing van vennoten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten-vereffenaar(s). aangesteld overeenkomstig artikel 184 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de netto-winst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens de respectieve aandelenverhoudingen onder de vennoten. Het eventueel netto-verlies zal in dezelfde verhouding worden verdeeld onder de vennoten.

OVERGANGS- EN SLOT BEPALINGEN

A.Bekrachtiginq verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting  Artikel 60 Wetboek van vennootschappen

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. aile verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds 1 januari 2015. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

B. Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekiaar niet vast onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodatgeen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

C.Biizondere gevolmachtigden

De verschijners en de hierbij benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde_persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht wordt verleend om alle inschrijvingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen. de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akte te tekenen, met name: de Naamloze Vennootschap Titeca Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met ondernemingsnummer RPR Gent afdeling Kortrijk 882.371.584 voor wie optreedt de heer Missinne Fabian, kantoorhoudend op hetzelfde adres.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELET

Adresse
NEDERKOUTER 66 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande