BELGIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.854.812

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 22.07.2013 13324-0395-012
10/04/2013
ÿþfi mod 11.1

Ltifit"~.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte 1- ~7 y

ut t-l-IE CJ--Frt3A~1x. i

KU PHANDEL

2 9 MARI 2013

111111111111!.11,111111~119<

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0450.854.812

Benaming (voluit) : BELGIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Blokstraat 98

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : RECHTZETTING - VERMINDERING VAN KAPITAAL -- AANPASSING STATUTEN

Uït een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-GIM-Waas op zesentwintig maart tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 9 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

I.t Met eenparigheid van stemmen zet de buitengewone algemene vergadering de statutenwijziging verleden voor ondergetekende notaris op dertig november tweeduizend en zes, recht, waarbij naar aanleiding van een kapitaalvermindering in artikel 5 der statuten vermeld werd dat het kapitaal tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent bedraagt, daar waar dit tweehonderd tweeëntwintigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent moest zijn.

2.: het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderd eenenzestigduizend driehonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent, door terugbetaling aan de aandeelhouders, zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, zodat het kapitaal der vennootschap eenenzestigduizend vijfhonderd euro bedraagt.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur overgaan tot betaling aan de aandeelhouders van het werkelijk gestort kapitaal, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

3.: de tekst van artikel 29 integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van het agenda.

4.: de tekst van de artikelen 5 en 29 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~.. " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1.Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste van het kapitaal.

2.De raad van bestuur kan door de algemene vergadering gemachtigd worden tot het invoeren van toegestaan kapitaal nadat de raad het verslag voorzien door de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen heeft opgemaakt en heeft meegedeeld aan de algemene vergadering.

De aldus toegekende bevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de beslissing in de bijlage tot het Belgisch staatsblad.

Deze bevoegdheid mag één of meerdere malen worden hernieuwd door de algemene vergadering, voor een termijn die niet langer dan vijf jaar mag zijn.

Het aldus toegestaan kapitaal mag vrij, met inbrengen in geld ofwel met inbrengen in natura ofwel door inbrengen van reserves worden volgestort.

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een inbreng in natura die moet worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven.

In het kader van de toegestane bevoegdheid beslist de raad van bestuur met inachtneming van de aanwezigheid- en meerderheidsvoorwaarden voorzien door deze statuten. De kapitaalverhoging waartoe de raad van bestuur beslist, wordt voorgesteld bij authentieke akte met inachtneming van de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Door aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen het kapitaal met het toegestaan bedrag te verhogen, ontneemt de algemene vergadering zich niet het recht een andere kapitaalverhoging te verwezenlijken.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in speciën is het voorkeurrecht voorzien door het wetboek van vennootschappen toepasselijk.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep heeft gedaan op de beleggers, de raad van bestuur beslissen dat derden ja dan neen aan de kapitaalverhoging kunnen deelnemen, ofwel dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op voorwaarde dat deze kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur het voorkeurrecht beperken of opheffen, indien zulks in het belang van de vennootschap is.

3.0nder voorbehoud dat daardoor het kapitaal niet minder bedraagt dan het wettelijk minimumkapitaal, kan de algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te duiden aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst, dat de volgens de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen voor uitkering vatbare bedragen niet mag overschrijven.

De aflossing geschiedt door terugbetaling aan pari aan door het lot aan te wijzen aandelen teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid.

De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehoud aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend uit niet-afgeloste aandelen dat aan de eigenaars van deze aandelen wordt toegekend teneinde het voortduren van het risico te vergoeden, en waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de algemene vergadering.

4.Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien niet alle aandelen volgestort zijn dan kan raad van bestuur het tijdstip voor de bijstorting bepalen. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Indien de aandeelhouder niet volstort binnen de termijn door de raad van bestuur bepaald is een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke rentevoet en blijven de aan die aandelen verbonden rechten opgeschort.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

5.: volmacht te verlenen aan de bvba Accountants- en belastingconsulentenkantoor Jo Vermeulen, met zetel te 9120 Beveren (Vrasene), Puchelstraat 39, vertegenwoordigd door de heer Vermeulen Jo, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de kruispuntbank van ondernemingen.

VOOR s - DEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

40-çP RIS

Dirk Smet, notaris

Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

X.

mod 11.1

Op de laatste blz. van LuiK i3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pérso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 19.09.2011 11546-0223-012
01/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE PECHT3ANK VAN Knr E-4bn'fEL

2 0. 01. 2011

DENC.4.dift4O D E

111111111,11.11.11111,11111111

Ondernemingsnr : 0450.854.812 Benaming

(voluit) : BELGIL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Blokstraat 98, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING bestuurders





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge Op de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2010 werd met éénparigheid van stemmen het ontslag van

volgende bestuurders aanvaard :

- de gedelegeerd bestuurder de heer Van Der Heyden Herman wonende Blokstraat 98, 9170 Sint-Gillis-Waas

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Der Heyden H. BVBA met zetel te Sint-Gillis-

Waas, Blokstraat 98, vertegenwoordidgd door haar vaste vertegenwoordiger Van Der Heyden Herman

Tevens werd met éénparigheid van stemmen benoemd :

- mevrouw Bressinck Nadine wonende Blokstraat 98, 9170 Sint-Gillis-Waas benoemd als gedelegeerd

bestuurder.

- de heer Van Der Heyden Bart wonende Blokstraat 98, 9170 Sint-Gillis-Waas als bestuurder

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Armando papa's BVBA met zetel te Sint-Gillis-

Waas, Blokstraat 98 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Van Der Heyden Bart, als

bestuurder .

Zij aanvaarden hun mandaat.









Bressinck Nadine

gedelegeerd bestuurder

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2009 : BL052819
20/08/2008 : BL052819
05/09/2007 : BL052819
21/12/2006 : BL052819
07/09/2006 : BL052819
03/10/2005 : SN052819
07/10/2004 : SN052819
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0295-012
02/10/2003 : SN052819
18/10/2002 : SN052819
19/09/2000 : SN052819

Coordonnées
BELGIL

Adresse
BLOKSTRAAT 98 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande