BELGISCHE VERENIGING VOOR INWENDIGE GENEESKUNDE, AFGEKORT : B.V.I.G.

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE VERENIGING VOOR INWENDIGE GENEESKUNDE, AFGEKORT : B.V.I.G.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.965.081

Publication

28/06/2011
ÿþunOD 2.2

Ondernemingsnr : 0460.965.081

Benaming

(voluit) : Belgische Vereniging voor Inwendige Geneeskunde

(verkort: ; B.V.I.G.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : De Pintelaan 185 - 9000 Gent

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - zeteispecificatie - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 30 maart 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Belgische Vereniging voor Inwendige Geneeskunde, afgekort: B.V.I.G. .

De Franstalige en Engelstalige benamingen en afkortingen luiden respectievelijk als volgt: "Société belge de

Médecine Interné" of "S.B.M.I." en "Belgian Society of Internai Medicine" of "B.S.M.I." .

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te De Pintelaan 185 bus 4K4, 9000 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel de studie, de ontwikkeling, het onderricht en de verspreiding van de algemene

inwendige geneeskunde. De vereniging bereikt dit doel ondermeer door:

-De organisatie van wetenschappelijke vergaderingen en congressen;

-Samenwerking met andere wetenschappelijke verenigingen in binnen- en buitenland;

-Het uitwerken van voorstellen inzake minimale criteria voor de basisopleiding interne geneeskunde,

eventuele richtlijnen voor een verdergezette opleiding interne geneeskunde en postgraduaat algemene interne

geneeskunde, toetsingscriteria voor de interne geneeskunde en algemene interne geneeskunde, met het doel

contacten te bevorderen tussen de stagediensten en de verschillende referentiecentra;

-Het oprichten en onderhouden van een intemetsite.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan

" het doel waarvoor zij werd opgericht.

De voertalen van de vereniging zijn het Nederlands, het Frans en het Engels.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan te allen tijde ontbonden worden.

Op -; 1797?Lsk b!ü a'er'~ t_t,it; s S'E;Y:reodsr' Recto " Piaan" 7n r d :a;! &:! :'8m ve EI'$lïltrtil;, res~'.~e r`pi,.riv. hij ':ar; d.^, rrn7:-,0 .1)r.r.---, ,

lue,,c,:14d de .ereri irc. R: ch1+rg e oi' 8rn.r: e .en f7ar-z " 1 ,den Jenden :e =; ç.ri~,. F" :af~C ~ isërl Vois0' !L'."iQ'rr p' Y;ar'r7;ek.Pr'1 {" }:;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging van de akte ter " riffe _

IIII1IIIIIli II1I III II Ili1 I'II II IE

*11096649

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 5

De vereniging is samengesteld uit effectieve en toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op zes.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden: elke arts of doctor in de genees-, heel- en verloskunde die zijn/haar opleiding in de inwendige ziekten of een deelspecialisme van de inwendige ziekten heeft beëindigd.

Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur. Indien de kandidatuur aan de gestelde voorwaarden voldoet, wordt deze met onmiddellijke ingang toegelaten als lid.

ARTIKEL 8

De jaarlijkse ledenbijdrage wordt bepaald door de raad van bestuur en bedraagt maximaal 300 EURO.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

Wordt als ontslagnemend beschouwd, het lid dat de jaarlijkse bijdrage niet heeft betaald binnen de termijn opgelegd door de raad van bestuur bij de uitnodiging tot betaling.

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vijf en maximum drieëntwintig bestuurders.

Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden. De samenstelling is onderworpen aan volgende regels:

-Maximum vier bestuurders kunnen gekozen worden onder de toegetreden leden op voordracht van de toegetreden leden;

-Maximum zeven bestuurders kunnen gekozen worden onder de leden op voordracht van de zeven Belgische universitaire centra: KUL  UGent  UCL  UA  ULB  ULG  VUB, waarbij elk universitair centrum maximum één mandaat kan invullen voor zover er bestuurdersmandaten vacant zijn;

-Maximum twee bestuurders kunnen gekozen worden onder de leden op voordracht van de Erkenningscommissies Inwendige Ziekten, waarvan één Nederlandstalige en één Franstalige bestuurder;

-Maximum twee bestuurders kunnen gekozen worden onder de leden op voordracht van de niet-universitaire Stagemeesters in de Inwendige Geneeskunde, waarvan één Nederlandstalige en één Franstalige bestuurder;

-Maximum twee bestuurders kunnen gekozen worden onder de leden op voordracht van de Beroepsvereniging van de Belgische geneesheren - specialisten in inwendige geneeskunde, waarvan één Nederlandstalige en één Franstalige bestuurder;

-Maximum zes bestuurders kunnen op eigen initiatief binnen de vereniging worden verkozen onder de leden.

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar en zijn maximaal twee keer herkiesbaar voor eenzelfde periode. Deze regeling gaat in vanaf de nieuwe benoemingen en herbenoemingen na goedkeuring van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

Een bestuurder kan zich op de bijeenkomsten van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, mits verlening van een volmacht per brief, per fax of per email. Een bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen en ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorleggen. De raad van bestuur kan het huishoudelijk reglement te allen tijde wijzigen, maar moet de wijzigingen ter goedkeuring voorleggen aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Tijdens het mandaat als bestuurder kan het mandaat als voorzitter of ondervoorzitter eenmalig twee jaar worden uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van de voorzitter en een andere bestuurder.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 10 lid,

W.VZW

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en alle handelingen die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-de goedkeuring van een huishoudelijk reglement en het goedkeuren van wijzigingen eraan op voorstel van

de raad van bestuur,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1120 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter vande raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en, mils akkoord van de voorzitter, door belanghebbende derden worden ingezien, Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 415e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering heeft op 4 december 2010 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Becaus Ignace, Moorselbaan 164, 9300 Aalst, geboren op 16/0711947, te Gent

Brohee Dany, nue de Gozée 706, 6110 Montigny-le-Tilleul, geboren op 0810211951, te Baudour

Buysschaert Martin, place de la Chapelle, 1950 Kraainem, geboren op 09/04/47, te Brugge

Clement Jan, Kapucijnenvoer 35, 3000 Leuven, geboren op 19/7/42 te Kortrijk

De Baere Herman, Zwartzustervest 47, 2800 Mechelen, geboren op 17/12/38, te Aalst

De Schepper Bart, Groeninghetei 149, 2550 Kontich, geboren op 16/06/1952 te St-Niklaas

De Vriese An, De Pintelaan 185, 9000 Gent, geboren op18106/68, te Dendermonde

Heller Francis, rue Ferrer 159, 7100 Haine Saint-Paul, geboren op 16107142, te Haine St-Paul.

Knockaert Daniel, Herestraat 49, 3000 Leuven, geboren op 24/11/49, te Wervik

Krzensinski Jean-Marie, rue Grand Fosse 31, 4130 Esneux, geboren op 01/03/56, te Seraing

Lameire Norbert, De Pintelaan 185, 9000 Gent, geboren op 14/03140, te Petegem a/d Leie

Lefebvre Chantai, avenue Hippocrate 10, 1200 Brussel, geboren op 02/01/57, te Lubumbashi

Moreau Jean-Desiré, rue Albert 16, 7540 Kain, geboren op 03/11/1931 te Namur

Soupart Alain, clos de L'Equateur 20A, 1180 Brussel, geboren op 01/06/55 te Ukkel

Unger Jacques, rue Marconi 142, 1180 Brussel, geboren op 16/01/1948 te Ukkel

Van Durme Paul, Jan Van Rijswijklaan 186, 2020 Antwerpen, geboren op 02/01/47, te Brussel

Vandewoude Maurits, Universiteitsplein 1, 2610 Antwerpen, geboren op 5/07/1952, te Deume

Veikeniers Brigitte, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, geboren op 16/12/56 te Tienen.

Vogelaers Dirk, De Pintelaan 185, 9000 Gent, geboren op 14/10/55 te Leuven

De algemene vergadering heeft op 4 december 2010 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Moorkens Greta, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem, geboren op 13/02/1959, te Schoten. Van Laethem Yves, Rue Haute 322, 1000 Brussel, geboren op 09/03/1953, te Willebroek

De algemene vergadering heeft op 4 december 2010 tot bestuurders herbenoemd:

Decaux Guy, Route de Lennik 808, 1070 Brussel, geboren op 27/02/1951, te Antwerpen Lacor Patrick, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, geboren op 12/10/1958, te Wilrijk

De raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Decaux Guy, Route de Lennik 808, 1070 Brussel, geboren op 27/02/1951, te Antwerpen Lacor Patrick, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, geboren op 12/10/1958, te Wilrijk Moorkens Greta, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem, geboren op 13/02/1959, te Schoten Van Laethem Yves, Rue Haute 322, 1000 Brussel, geboren op 09/0311953, te Wiilebroek

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

" De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: Van Laethem Yves, Rue Haute 322, 1000 Brussel, geboren op 09/03/1953, te Witlebroek Ondervoorzitter: Moorkens Greta, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem, geboren op 13/02/1959, te Schoten Penningmeester: Decaux Guy, Route de Lennik 808, 1070 Brussel, geboren op 27/02/1951, te Antwerpen Secretaris: Lacor Patrick, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, geboren op 12/10/1958, te Wilrijk

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van de voorzitter en een andere bestuurder.

De voorzitter en de secretaris hebben echter een afzonderlijke volmacht op administratief vlak, alsook hebben de voorzitter en de penningmeester een financieel afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 20.000 Euro.

Te Ge t,op30maart2 1,

ves

V. aethe , - orzi tter

--~~O{).1F. ülí: Recto .;r: ialeci^.riipi?viL: van de i:ls;r;~,1-;11 r,~;ar:b ~~wtZi! ;n dry.: {iei,~,';tt " nt" _:,;

F:S:v~'.~.u.~; : ~. " ??rC~11ti::.{;< r Cii ~:'ll':j ,o f'Jíi:c ii~_-ií.0 t?t) aanzien.ri~} îlerí,ln3} t:" _aliC'_íJe1t5r'.nt)!={Ii?{:

Verso ("` : ífi,'dI_: ~,..

Coordonnées
BELGISCHE VERENIGING VOOR INWENDIGE GENEESKU…

Adresse
DE PINTELAAN 185, BUS 4K4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande