BELRENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELRENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.639.536

Publication

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 08.04.2013 13086-0588-011
21/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0471.639.536

Benaming

(voluit) : BELRENT - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAPELLENSTRAAT 59 TE 9280 DENDERBELLE (LEBBEKE) (volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 31 december 2012.

10 Werd kennis genomen van de vereffeningrekeingen die door de vereffenaar werden voorgelegd. De vennoten hebben de rekeningen unaniem goedgekeurd.

2° Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar, zijnde de heer Van Keer Flip, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 110, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3' Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de CVBA Belrent - in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan.

Het verdeelplan werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op datum van 24 december 2012.

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer Van Keer Flip, voornoemd.

5° Volmacht werd verleend aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonenregister.

Voor ontleend uittreksel,

VAN KEER Flip,

vereffenaar

Gelijktijdig neergelegd:

1° afschrift van de notulen

2° goedkeuring van het verdeelplan door de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde dd.

24 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod MINÉ 77.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

III lui ll IIIi i1i i1l 111 V1

*13011660"

Vc behc

aar

Beti Staa

i4

.~s-a--~-

10/02/2012
ÿþ Mod wad 11.1

-W1 -W1F ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ol;it FiC RECHTi~~" ,'~li( VAN KOOPHANDEL

bel

a1

Be

Sta

01. 2012

DENDERdifflDE

*iao3si9~"











Ondernemingsnr : 0479.639.536

Benaming

(voluit) : Beirent

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellenstraat 59 te 9280 Denderbelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar -- invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de bestuurders - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar - aanpassing van enlof wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 21 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Belrent", met zetel gevestigd te 9280 Denderbelle, Kapellenstraat 59, ondernemingsnummer 0471.639.536, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen ;

Punt 1 : Wijziging boekjaar - overgangsbepalingen:

-Het boekjaar van de vennootschap vangt voortaan aan op 1 oktober van ieder jaar, om te eindigen op 30 september van elk daaropvolgend jaar. Beslissing om artikel 11 van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.

-Beslissing dat als overgangsmaatregel het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2011, wordt verlengd en zal afgesloten worden op 30 september 2012.

Punt 2 : Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding - staat van actief en passief afgesloten per 31 oktober 2011 - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en invereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarin het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 oktober 2011.

-Vervolgens voorlezing van het verslag van Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 31 oktober 2011, opgesteld op 12 december 2011 en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"7. CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van Belrent CVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 83.089,95 en een netto-actief van EUR 61.665,39.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft,

Perk, 12 december 2011 (getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor".

-Erkenning door de leden van de vergadering hierbij elkeen een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben. Voormelde verslagen en staat van activa en passiva zullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-Nà grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris Sven Heyvaert dat de vennootschap alle wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing, nà kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 3 : Ontslag en kwijting aan de bestuurders van de vennootschap:

-Ontslag aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurders en kwijtingverlening voor het door hen tot op 21 december 2011 gevoerde bestuur.

-Voor zoveel als nodig verduidelijking door deze vergadering dat de bestuurders actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap.

-De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de (gedelegeerd)bestuurders zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde (gedelegeerd)bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat voor wat betreft de periode tussen 21 december 2011 en het definitief worden van hun ontslag.

Punt 4 : Aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar:

-Beslissing om de hiernavolgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stelten, met name: de heer VAN KEER Flip Adolf Richard, geboren te Dendermonde op 27 november 1971, rijksregisternummer 71 11 27 235 38, identiteitskaartnummer 590-6475504-04, echtgenoot van mevrouw Inge Kindt, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 110.

-Zo de bevoegde Rechtbank van Koophandel weigert over te gaan tot de bevestiging van de benoeming of homologatie van voormelde aangestelde vereffenaar, voorstel door de vergadering om de hiernavermelde persoon als vereffenaar te benoemen, met name:

Mevrouw KINDT inge Jo, geboren te Dendermonde op 11 augustus 1972, rijksregisternummer 72 08 11 240 28, identiteitskaartnummer 590-6825492-16, echtgenote van de heer Flip Van Keer, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 110.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede Jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Punt 5 : Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de invereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coördinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL 1. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar naam luidt "BELRENT". Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden."

B) De bestaande tekst van artikel 3 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de

volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL 3. DUUR

De vennootschap bestaat met ingang van 21 december 2011 enkel nog voor haar vereffening."

C) De eerste zin van artikel 11 van de statuten wordt vervangen door de hiernavolgende zin :

"Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend

jaar".

Punt 6 : Volmacht:

s

.w

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde persoon,' met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, RPR Dendermonde, BTW BE 0479.812.775 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

- Bevestiging benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

- Verslag bedrijfsrevisor en verslag bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 19.07.2011 11317-0184-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 25.08.2010 10446-0543-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.07.2009 09462-0285-013
16/07/2009 : DE056811
08/07/2008 : DE056811
04/07/2007 : DE056811
03/07/2006 : DE056811
28/06/2005 : DE056811
26/11/2004 : DE056811
16/06/2004 : DE056811
02/07/2003 : DE056811

Coordonnées
BELRENT

Adresse
KAPELLENSTRAAT 59 9280 DENDERBELLE

Code postal : 9280
Localité : Denderbelle
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande