BENICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.758.368

Publication

05/08/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0842.758.368 Benaming

(voluit) : Benica

(verkort) :

IVE

*131 2205*

i

bE

13 St

I

"

:? JULI 2u13

;C71I" le rf°r"nrN-i.

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Varenstraat 6 9180 Moerbeke-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering, gehouden op 11 juni 2013 werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar Heidestraat 52 te Moerbeke-Waas,

Antheunis Benny te)

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 26.07.2013 13352-0338-010
19/04/2012
ÿþ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0842.758.368

Benaming

(voluit) : Benica

(verkort)

UIIIIUII III IIUIIll 1I

*13076636*

bel

ar

Be Sta.

NEERGELEGD

- 6 -04- 2911

KcappNáD~~k~£ CENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 6 9180 Moerbeke-Waas

(volledig adres)

Onderwem. akte ; Wijziging zaakvoerderschap

Op de buitengewone algemene vergadering van Benica bvba op 28 maart 2012 werd beslist Antheunis

Steven, woonachtig Varenstraat 6 te 9180 Moerbeke-Waas toe te voegen waardoor een college van

zaakvoerderschap ontstaat, met ingang van 1 april 2012.

Antheunis Benny

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1E1111111111

behouder *12024278*

aan het

Belgisch

Staatshl ac





7 Ondernemingsar : ®?,;-12_ _ 5~ " 3

Benaming

(voluit) : BENICA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke, Varenstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Luc Roegiers, Notaris met standplaats te Wachtebeke, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS" met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, blijkt dat er op 9 januari 2012 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "BENICA", waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt

1.Oprichters: 1.De Heer ANTHEUNIS Benny Ivonne Maria, geboren le Koewacht (Nederland) op 9 december 1962, nationaal nummer 62.12.09 413-24, uit de echt gescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, en wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Varenstraat 6, volstort ten belope van 3.720,00 E.

2.De Heer ANTHEUNIS Steven, geboren te Sint-Niklaas op 25 december 1987, nationaal nummer 87.12.25 143-48, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, en wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Varenstraat 6, volstort ten belope van 2.480,00 E.

2.Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam : "BEN ICA".

3.Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9180 Moerbeke, Varenstraat 6.

4.Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Grond- en graafwerken in de brede zin van het woord.

Tuinaanleg, voorbereidingen en onderhoud.

Aanleg van terrassen, opritten en toebehoren.

Afbraakwerken.

Diverse kleine loonwerken in de landbouw.

Kweken en cultiveren van planten.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een

patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze.

" belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant

doel.

- De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar

vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief

. de eigen handelszaak.

Op de .aatste blz. van Luits B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

6.Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen en wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volgestort ten belope van 6.200,00 ¬ .

7.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook ai zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8.De jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-lvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van juni om negentien uur dertig.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene verga-'dering worden bijeengeroepen, om over een, wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de

jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de

commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepa-'len, in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

" 9.Het boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal " aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

11. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het voistorte deel van het totaal van de inbrengen in geld vóôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 001-6545114-18 bij BNP Paribas Fortis te Moerbeke-Waas.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat door de notaris, bewaard wordt, overeenkomstig de voorschriften van artikel 224 Wetboek van Vennootschappen.

12. Overgangsbepalingen:

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zijn bijeengekomen in een eerste vergadering,

doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie

van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegen-'heid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshan-delingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 januari 2012.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd :

De Heer ANTHEUNIS Benny Ivonne Maria, geboren te Koewacht (Nederland) op 9 december 1962,

nationaal nummer 62.12.09 413-24, en wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Varenstraat 6, die verklaart deze

" opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

. c) De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe

uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Luc Roegiers, Notaris

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte dd 9 januari 2012

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0120-012

Coordonnées
BENICA

Adresse
HEIDESTRAAT 52 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande