BENIRO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENIRO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.948.757

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311112*

Neergelegd

19-11-2014

Griffie

0567948757

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BENIRO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op

28/10/2014 (ter registratie neergelegd) dat 1) de heer SCHEIPERS Nickolajevitsj Hermes Caligula

Goldmund, rijksregister nummer 73.03.21-471.65, geboren te Deurne op 21/03/1973, wonende te

9040 Gent, Antwerpsesteenweg 714; 2) de heer DOM Ronan Joanna Bruno, rijksregister nummer

80.12.01-199.80, geboren te Antwerpen op 01/12/1980, wonende te 2018 Antwerpen, Van

Luppenstraat 89; en 3) de heer RATA Bekin, rijksregister nummer 80.04.02-205.85, geboren te

Wilrijk op 02/04/1980, wonende te 9140 Temse, Hemelrijkstraat 42; een coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : BENIRO

ZETEL : 9040 Gent, Antwerpsesteenweg 714.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

- computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten

- het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie

en de toepassing van bijhorende programmatuur (software).

- het analyseren van behoeften en problemen van computergebruikers;

- de activiteit van systeemintegrator

- het beheer van computerfaciliteiten

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- de gegevensverwerking, webhosting, webportalen en aanverwante activiteiten

- de webdesign en reclamebureau in het algemeen

- proces automatisering

- de Projectleiding in de sector van de IT

- de training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software

- de industriële integratie van procestechnologie in een productie-omgeving

- de uitgeverij van programmatuur (software);

- het beheer van databanken;

o Invoeren van datagegevens;

o Volledige en verwerking van datagegevens;

o Creatie en onderhoud van databanken;

o De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële gegevens, ...);

o De opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat;

o Het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Antwerpsesteenweg 741

9041 Gent

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor een bepaalde groep gebruikers;

- de ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen;

- de groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, de verhuur en lease in en van computers, randapparatuur en programmatuur (hardware en software) in multimedia-apparatuur en  software, in elektronische gegevensdragers en in overige elektronische delen en benodigdheden, in papierwaren en kantoor- en schoolbenodigdheden, in foto- en filmapparatuur en in overige optische artikelen en in alle bureelmeubilair, -machines en  materieel;

- het onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

- Alle overige activiteiten in verband met de hardware, software en toepassingen van computers; - Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en -beheer, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, waaronder maar niet beperkt tot actuariële diensten en dergelijke; het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, en dergelijke meer, planning- en projectmanagement; - Het geven van opleidingen, cursussen en seminaries, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het uitgeven van publicaties en cursussen, al dan niet op digitale wijze;

- het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen ;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende goederen beheren. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor financiële Diensten en Markten (FSMA) zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, evenmin deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

- Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. - De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

- Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

- Alles in de meest ruime zin van het woord.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte. Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel gewijzigd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting, respectievelijk terugname van inbrengen.

Het kapitaal werd gedeeltelijk en vooraf volgestort in geld bij de CRELAN, op naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BENIRO, met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, verkozen door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar. Indien er maximaal 2 bestuurders zijn, is iedere bestuurder bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Van zodra er 3 of meer bestuurders zijn is het de raad van bestuur die bevoegd is om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte door iedere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder, die alleen optreedt, behoudens voor rechtshandelingen die een waarde van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) overschrijdt, in welk geval de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd is door de gezamenlijke handtekening van ten minste de helft van het aantal bestuurders. Zelfde beperking geldt niet indien er maar één bestuurder in functie is.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven, op 1 april te 12:00 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31/12 van ieder jaar. WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat het bestuur aanduidt. Er mogen door het bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016. AANSTELLING BESTUURDERS : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om 3 bestuurders aan te stellen en tot die functie te benoemen:

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nick of Time, met ondernemingsnummer 476.127.270 en maatschappelijke zetel te 9040 Gent, Antwerpsesteenweg 714, daarbij vast vertegenwoordigd door de voornoemde heer Nickolajevitsj Scheipers;

" de voornoemde heer Ronan Dom;

" de voornoemde heer Bekin Rata;

die allen verklaren te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze mandaten gelden zonder beperking van duur en zijn onbezoldigd. AANSTELLING VOORZITTER EN GEDELEGEERDE BESTUURDER : De bestuurders beslissen met eenparigheid van stemmen om aan te duiden als voorzitter en gedelegeerde bestuurder : de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nick of Time, vast vertegenwoordigd door de voornoemde heer Nickolajevitsj Scheipers, die verklaart te aanvaarden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

20/02/2015
ÿþOndememingsnr : 0567.948.757

Benaming (voluit) : BENIRO

jr (verkort) :

Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 714

9040 Gent

Onderwerp akte : Rechtzetting

De ondergetekende geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen verklaart hierbij dat; bij de oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENIRO", akte verleden voor zijn ambt op 28/10/2014 (Geregistreerd 7 blad(en), 0 verzending(en) op het 1ste registratiekantoor Gent 1,op 18/11/2014, boek 259, blad 76, vak 3. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00)) de zetel van de vennootschap verkeerdelijk werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch; Staatsblad en dat de zetel van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi "BENIRO" gevestigd is te 9040 Gent, Sint-Amandsberg, Antwerpsesteenweg 714.

Opgemaakt te Gent op 0910212015,

Christof Gheeraert, Geassocieerd notaris.

~.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

muggIllolo

mod S1.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BENIRO

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 741 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande