BENJAMINNEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENJAMINNEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.368.075

Publication

03/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 77.1

`Lüik.B; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MINUS

1

Ondernemingsnr : J ~i R. 36 6 0-Î-5

Benaming

(voluit) : BENJAMINNEKE

(verkort)

r

r n7FPfr ~?EC`-lTP1~A!K

VI~N KOOPHANDEL

21 NOV, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Petrus Van Bavegemstraat 4 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 8 november 2013, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen 1 verzending te Dendermonde I op 14 november 2013. Boek 126 blad 72 vak 12. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50). Getekend de Ontvanger ai. K.Daman", blijkt dat:

1.De heer LINDEN Dominik, Rosina, Gaston, penitentiair bewakingsassistent, geboren te Dendermonde op

negenentwintig oktober negentienhonderd zeventig, wonende te 9200 Dendermonde, Kerkhofweg 20 (rijksregistemummer 70.10.29-211.71) in huwelijk met Mevrouw Joos Ingrid, hiemagenoemd onder het stelsel van scheiding van goederen, bij akte verleden voor notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op acht oktober tweeduizend en twee;

2.Mevrouw JOOS Ingrid, Omer, Sophie, arbeidster, geboren te Dendermonde op dénendertig mei

negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9200 Dendermonde, Kerkhofweg 20 (rijksregistemummer 65.05.31-

310.63) in huwelijk met de heer Linden Dominik, voornoemd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam

"BENJAMINNEKE". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Petrus Van Bavegemstraat 4.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

en in naam en voor rekening van derden,het uitbaten van groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop, in- en

uitvoer van en het vervaardigen van en in:

-zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis, bakkerij, groenten en fruit;

-traiteurafdeling;

-alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische;

-alle voedingswaren, conserven, diepvriesproducten, snoep;

-speelgoed, papier- en rookwaren en tabak;

-audio, video- en fotoartikelen; alle textielproducten, schoeisel en lederwaren; -parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, wasproducten; -alle artikelen in electro en non-electro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen; -alle soorten meubelen;

-tuingereedschap;

-dierenartikelen;

-bloemen en planten;

-aile andere artikelen in hout, metaal of andere kunst- of natuurstoffen;

-de uitbating van een verbruikzaal en eetgelegenheid in de meest ruime zin.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur, alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel outillering en uitrusting. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of on rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt: Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Linden Dominik, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tienduizend euro (E 10.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van zesduizend zeshonderdvijftig euro (E 6.650,00) en waarvoor hem tien aandelen (10) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw Joos Ingrid, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van honderd euro (¬ 10.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volstort ten belope van zesduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 6.650,00) en waarvoor haar tien aandelen (10) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van dertienduizend driehonderd euro (E 13.300,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, agentschap Dendermonde met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op heden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen afléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens and ersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vernield in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de anderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde dinsdag van de maand juni

om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schrittefijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één januari tweeduizend dertien in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan véer haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni in het jaar

tweeduizend vijftien.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS.

Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-de heer Linden Dominik, wonende te 9200 Dendermonde, Kerkhofweg 20, (rijksregisternummer 70.10.29-

211.71), voornoemd,

-Mevrouw Joos Ingrid, wonende te 9200 Dendermonde, Kerkhofweg 20, (rijksregistemummer 65.05.31-

310.63), voornoemd

die hun mandaat uitdrukkelijk aanvaarden.

BIJZONDERE VOLMACHT,

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Van der Perre Marc,

wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van

indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die

verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van

personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-bankattest







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/08/2015
ÿþ MoaWodiii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bt iu

B

St







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 7 JULI 2015

Griffie

AFDFt ING DFNDERMONDF

Ondernemingsnr : 0542.368.075

Benaming

(voluit) : BENJAM1NNEKE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Petrus Van Bavegemstraat 4 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

In de bijzondere algemene vergadering dd 30/06/2015 werd het ontslag aanvaard van Linden Dominik. Het gaat in op 1 juli 2015. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

I. Joos

Zaakvoerster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvroordiaer+

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BENJAMINNEKE

Adresse
PETRUS VAN BAVEGEMSTRAAT 4 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande