BENOVE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENOVE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.464.058

Publication

27/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f111111111.1ï11.11111f11,1fIlifill

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

14.1 *r-T (r"-)

16 Mn ?Mit

RECHI,Griffe VAN' i

leCOPHANrIEi (i t.:Nr

Ondernemingsnr : 0836.464.058

Benaming (voluit) : BENOVE CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Maaltemeers 65

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

I:Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 13 mei 2014 door meester Fabienne CLAEYS BOÛÛAERT,I geassocieerd notaris te Gent (voor registratie), dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA "I3ENOVE CONSULTING", met maatschappellike zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 65, volgende beslissingen heeft genomen:

- Na kennisname van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 3 april 2014 tot uitkering van een (tussentijds) bruto-dividend in het kader van artikel 537 W.I.B, voor een bedrag van E 74.828,93: verhoging van het maatschappelijk kapitaal met ZEVENENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERDZESENVEERTIG EURO VIER;; CENT (E 67.346,04), om het te brengen op 85.946,04.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd!

met toepassing van artikel 537 W,I.B., zonder creatie van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd volgestort ten belope van 67.346,04.

De inbreng in geld werd gestort op een bijzondere rekening met nr BE47 7440 4100 0980 op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op 8 mei 2014.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaert

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- Afschrift akte kapitaalverhoging

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.10.2013, NGL 28.11.2013 13672-0406-011
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.10.2012, NGL 03.01.2013 13003-0082-011
25/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303406*

Neergelegd

23-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :  BENOVE CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 65

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op twintig mei tweeduizend elf, dat door:

De Heer VERBEKE Benoit Pierre Patrice, geboren te Kortrijk op 17 januari 1963, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 65.

Echtgenoot van Mevrouw TORCK Ann,met wie hij gehuwd is onder het wettelijk huwelijksstelsel blijkens huwelijkscontract, verleden voor notaris Jean-Pierre LOONTJENS, destijds te Mechelen, op 31 maart 1989, ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaart.

* Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "BENOVE CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 65.

* De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het verlenen van diensten op het domein van de informatica met name de verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten.

2. Opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen.

3. Het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op de software- en informaticatoepassingen.

4. Het verlenen van advies en consultancy op het vlak van de informaticatechnologie en  toepassingen.

5. Begeleiden van implementaties van nieuwe informaticatoepassingen.

6. Begeleiden van de veranderingsprocessen bij het implementeren van nieuwe informaticatoepassingen, waarbij de focus gelegd wordt op de optimalisering van het proces maar ook op de verandering van de fysieke werkorganisatie.

7. Het verlenen van advies en consultancy met betrekking tot de volgende gebieden uit het bedrijfsbeheer van ondernemingen : produktie, kwaliteitsbeheer, onderhoud, logistiek, controlling.

8. Outsourcing van informatici.

9. Alle studie-, teken-, consultancy-, en programmatiewerk voor elektrische en niet-elektrische systemen en de ontwikkeling van hard- en software.

10. Handel in hard- en software van computersystemen en hun aanverwanten.

11. Alle vormen van vervaardigen, het uitrusten en het automatiseren van machines onder al hun aspecten.

12. Het vervaardigen en ontwerpen van automatisatiesystemen.

13. Het onderhoud van alle voorgaande installaties.

14. Het programmatiewerk voor de ontwikkeling van hard- en software

15. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

16. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, consultancy en / of commercialisatie van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen

17. De activiteiten van systeemintegrators

18. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord

0836464058

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

19. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

20. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

21. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

22. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

23. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

24. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

25. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

26. De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeeigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

27. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

28. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

* De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600

EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichter.

* Het kapitaal is slechts voor twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00) volgestort. De volstorting zal door de vennoten geschieden op eerste verzoek van de zaakvoerder.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening bij de Bank van de Post, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door de Post.

De zaakvoerder(s) hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

* Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: de heer VERBEKE Benoit, wonende te 9052 Gent, Maaltemeers 65 die verklaart te aanvaarden. Hij is niet-statutaire

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder en heeft elk alleenoptredende algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. Het is onbezoldigd tot 30 juni 2011.

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste maandag van de maand oktober om 16 uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden tot die datum.

* Het eerste boekjaar begint te lopen vanaf heden en eindigt op dertig juni tweeduizend

twaalf.

De zaakvoerders stellen de uitkeerbare winst vast, conform de wet.

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

- vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

- een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt aangewend.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BENOVE CONSULTING

Adresse
MAALTEMEERS 65 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande