BERCU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERCU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.075.373

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 26.06.2014 14210-0343-012
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 27.05.2013 13130-0018-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 26.06.2012 12205-0351-014
05/08/2011
ÿþr Mod 2.0

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

veaergelegd ter grilhe von rechtbank vr.n koctsn_,ndd

Brugge  a te Oosten

op 26 JULI 20-11 -~

Griffie -~!~~

~ I I

voc)/ AA

i>ehou(

aan h Belgis Staatst





*iiiziava*



Ondernemingsnr: 0404.075.373 Beraming

(voluit) . BERCU

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hunckevlietstraat 2, B-8433 Sint-Pieters-Kapelie (W.-VI.)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van gewone algemene vergadering dd 30.05.2011

De vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen en dit voor een periode van 6 jaar nl. :

- De Heer Geert Bulcke , wonende te Hunckevlietstraat 2 te 8433 Sint-Pieters-Kapelle , wordt herbenoemd als bestuurder en als gedelegeerd-bestuurder, die aanvaardt en dit vanaf heden. Tevens wordt de Heer Geert Bulcke herbenoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur voor een periode van zes jaar, die

aanvaardt. y

- Mevrouw Lena Bulcke , wonende te Nauterkensstraat 2j(te 9880 Aalter. wordt herbenoemd als bestuurder,

die aanvaardt en dit vanaf heden.

Beide mandaten zijn onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Geert Bulcke

Gedelegeerd bestuurder

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2015
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

NEERGELEGD

111111411111 n n

Griffie Rechtbank KoophandQ1 10 'ART 2015

Gent Afdeling Oostende

ggWier

Ondernemingsnr : 0404.075.373 Benaming (voluit) : BERCU

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hunckevlietstraat 2

8433 Middelkerke (Sint Pieters-Kapelle)

Onderwerp akte : NV: DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING  VERPLAATSING ALGEMENE VERGADERING  HERBENOEMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERCU", waarvan de zetel gevestigd is te; 8433 Middelkerke (Sint-Pieters-Kapelle), Hunckevlietstraat 2, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 30 december 2014, welk proces-verbaal werd geregistreerd op het eerste, registratiekantoor te Veurne, tien bladen, geen verzendingen op 7 januari 2015, register 5, boek 0, blad 0, vak 119, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00 EUR). De adviseur-ontvanger; (getekend) Rudi Rycx, Adviseur, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 4 december 2014 betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormeld bijzonder verslag van de raad van bestuur en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende. Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap uit te breiden door de in de agenda vermelde activiteiten waardoor het doel van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt:

"I. Algemene Activiteiten

A. Technische studiën en ingenieursactiviteiten

De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort. De industriële vormgeving.

B. Aile activiteiten van landbouw, jacht bosbouw,

De teelt van granen en andere akkerbouwgewassen.

De teelt van oliehoudende zaden en vruchten, waaronder aardnoten, sojabonen, koolzaad en

andere.

De aan- en verkoop van veevoerders.

Het houden en fokken van paarden en vee.

Het houden van een paarden- en hondenpension.

Net uitbaten van accommodaties voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het "

verschaffen van maaltijden.

Het verschaffen van overige logies voor kortstondig verblijf.

Alle activiteiten met betrekking tot hoevetoerisme.

De exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en manèges.

C. Het geven van opleiding en-trainingen,-jongeren_-en-volwassenenvorming in hef algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

et

mod 11.1



Psychologische hulpverlening, waaronder de opvang van hulpbehoevende en zieke personen en het houden van consultaties,

D. De activiteiten van voetverzorgster, pedicure en podologe in de meest ruime zin, ook als

medische verzorging. Het verzorgen van de voeten alleen om het uiterlijk van de mens in stand te houden of mooier te maken, ook wanneer voor de verzorging geen tussenkomst of voorschrift nodig is van een arts of een beoefenaar van een paramedisch beroep.

De activiteiten van schoonheidsspecialiste. Het verzorgen van het menselijk lichaam, alleen om het uiterlijk van de mens in stand te houden of mooier te maken. Deze zorgen omvatten ook het epileren en de semi-permanente make-up, het versieren, verlengen of modelleren van teen-of vingernagels, het plaatsen van kunstnagels, het grimeren, het masseren van het menselijk lichaam, cosmetische massage en het masseren dat gebruikelijk is in een schoonheidssalon.

ll. Beheer van een eipen onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

lil. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen , onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overnamen, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen of ondernemingen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) om het te brengen van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) naar tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR).

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld door de bestaande aandeelhouders, overeenkomstig hun huidig aandelenbezit.

Deze inbreng in kapitaal ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) wordt volstort als volgt: - door mevrouw Buicke Lena, voornoemd, ten belope van honderd vijfentwintig euro (125,00 EUR); - door mevrouw Claus Christel, voornoemd, ten belope van negenenveertigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (49.875,00 EUR);

Dit totaal bedrag staat ter beschikking van de vennootschap door storting of overschrijving op een bijzondere rekening met nummer BE47 0017 4515 4480 bij BNP Paribas Fortis, kantoor Nieuwpoort-Bad, geopend op naam van de naamloze vennootschap Bercu, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 december 2014, dat aan mij, notaris, overhandigd werd, De ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~._

mod 11.1

verbinden en pas van zodra de instrumenterende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van het proces-verbaal,

Derde beslissing

De vergadering stelt eenparig vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éënivierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap vast te stellen op 20 juni van elk jaar om 20 uur, zelfs indien deze dag een zon- of feestdag is in de zetel van de Vennootschap.

Als gevolg van voormelde beslissing zal de eerstvolgende statutaire vergadering gehouden worden op 20 juni 2015 om 20 uur,

Vijfde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de volgende personen te (her)benoemen tot bestuurders van de vennootschap, en dit voor een periode van zes jaar:

- de heer BULCKE Geert, wonende te 8433 Middelkerke (Sint-Pieters-Kapelle), Hunckevlietstraat 2, die tevens herbenoemd wordt tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- Mevrouw CLAUS Christel, wonende te 8433 Middelkerke (Sint-Pieters-Kapelle), Hunckevlietstraat

2,

- Mevrouw BULCKE Lena, wonende te 9880 Aalter (Lotenhulle), Nauterkensstraat 22.

Zesde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen óm voormelde artikelen van de statuten aan

te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de raad van bestuur

om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de

statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 12.05.2010 10115-0590-015
26/04/2010 : DE068572
15/05/2009 : DE068572
28/07/2008 : DE068572
12/07/2007 : DE068572
30/05/2007 : DE068572
06/07/2006 : DE068572
07/07/2005 : AA068572
25/03/2005 : AA068572
15/07/2004 : AA068572
23/07/2003 : AA068572
23/07/2002 : AA068572
10/10/2001 : AA068572
06/10/2001 : AA068572
11/01/2000 : AN068572
07/01/2000 : AA068572
01/01/1996 : AN157867
01/08/1990 : AN157867
25/07/1987 : AN157867
25/07/1987 : AN157867
01/01/1986 : AN157867
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0396-016

Coordonnées
BERCU

Adresse
ZIJPSTRAAT 94 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande