BERG & DAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERG & DAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.776.035

Publication

30/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

" Het verstrekken van informatie en het organiseren van seminaries, cursussen, colloquia of opleidingen.

" De vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tradingactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook de import, export en distributie van goederen.

" Het leveren van media- en informatiediensten.

" Het ontwerpen, ontwikkelen, uitgeven, commercialiseren van en investeren in interactieve media.

" De analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software.

" De productie en uitbating van websites, web applicaties, interactieve formats en mobiele applicaties, in de meest ruime zin.

" Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, ontwikkelde procédés en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

" De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

" Het uitgeven van tijdschriften, gidsen en boeken.

" Het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving, het aanhouden en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze entiteiten.

" Het waarnemen of laten waarnemen van alle leidinggevende, bestuurs- en vereffeningsfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele overeenkomst of benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van leidinggevende, bestuurs- en vereffeningsmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders of door enige andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden, al dan niet in eigen naam, voor rekening van de vennootschap.

" Het handelen of optreden als gevolmachtigde of agent voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden, en dit in de ruimste zin.

" Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichting, aankoop, verkoop, verhuur, ruilen, het laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het toestaan van leningen en haar vermogen als waarborg geven bij wijze van persoonlijke of zakelijke zekerheidsstelling (inclusief maar niet beperkt tot hypotheken op onroerende goederen en pand op haar eigen handelszaak), en dit zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden (waaronder niet-verbonden derden).

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking geheel of ten dele zouden kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een

fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

1) De heer VAN DAMME Aelbrecht, voornoemd onder 1), heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

2) De heer VAN CAUWENBERGE Stijn, voornoemd onder 2), heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en alle aandelen in geld werden afbetaald ten belope van afgerond drieënvijftig komma éénennegentig procent (53,91%).

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij ING BELGIË N.V., met zetel te Brussel, is in totaal een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

De duur van dit ambt is niet beperkt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor krachtens de statuten van de vennootschap of het Wetboek van Vennootschappen enkel de algemene vergadering bevoegd is. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende donderdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

Overgangs- en slotbepalingen

1. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien, zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend zeventien.

2. Benoeming zaakvoerders:

Werden aangesteld als zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde tijd:

a) de heer VAN DAMME Aelbrecht voornoemd;

b) de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid  TEIKO , met zetel te 1050 Brussel, Avenue Louise 523, met ondernemingsnummer 0818.706.526, opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laarne op 18 september 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 september daarna onder nummer 09137280, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger te weten: de heer VAN CAUWENBERGE Stijn voornoemd.

Beiden hebben verklaard hun mandaat te aanvaarden.

3. Volmachten:

Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AdFiBoDeM , met zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Luc De Meyer, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de machten verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., tegenover het Sociale Verzekeringskas, alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

4. Overname van verbintenissen:

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, heeft de algemene vergadering beslist bij

toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen

welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 15 juni 2015.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

" Éénsluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie)

Coordonnées
BERG & DAM

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG-ZUID 808, BUS 324 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande