BERO HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : BERO HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.728.781

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrich-tingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van li-centies, octrooien, merken en dergelijke;

8) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

9) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin; De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maat-schappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle on-dernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder dient beherende vennoot te zijn. Gewone zaakvoerders mogen al dan niet vennoot zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennoot-schap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een col-lege.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd door de comparanten benoemd tot gewone zaakvoerder en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering: de heer DE LAET Frankie Isidoor, wonende te 9150 Kruibeke, Rozenstraat 22.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder(s) zal / zullen tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Zij zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergade-ring samenkomen om één of meerdere statutaire of gewone zaakvoerders te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de vennoot die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc. Indien de betrokken vennoot in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit, zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoor-diging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennoot-schap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt DUIZEND euro (¬ 1.000,00) met

een nominale waarde van EEN EURO (¬ 1,00).

Het kapitaal werd volledig onderschreven door inbreng in geld, zoals blijkt uit een attest van

deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

De stille vennoot heeft al haar verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of

op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt

plaats op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum

van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf tweeëntwintig december tweeduizend veertien tot eenendertig

december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op

voorstel van de zaakvoerder(s).

Elk aandeel is op dezelfde wijze dividendgerechtigd met dien verstande dat voor de berekening van

het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ( pro rata participationis )

b) de op dat aandeel gedane volstorting ( pro rata liberationis ); en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ( pro rata temporis ).

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KPMG FIDUCIAIRE te 1030 Brussel, Bourgetlaan 40 en al zijn aangestelden, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de btw, de nodige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

17/02/2015
ÿþmcd 11.1

LuIk_.B;w ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : BERO HOLDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 13 bus 0303

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig december tweeduizend veertien, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "BERO HOLDING", gevestigd te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 13 bus 0303, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0507.728.781, onder meer beslist heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJF MILJOEN NEGENHONDERD-DRIEËNTWRITIGDUIZEND NEGENHONDERDACHTTIEN EURO (¬ 5.923.918,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (e 1.000,00) op VIJF MILJOEN NEGENHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERDACHT 13J'N EURO (E 5,924.918,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door= verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in speciën.

De comparanten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de wijze van intekening en met het feit dat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven,

2. artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN NEGENHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND NEGEN-

HONDERDACHTTIEN EURO (E 5,924,918,00) en is verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen zonder

vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLED SENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 1 111 il 1.1ll1l~n ~uu

*2 033*

Ondernemingsnr : 0507.728.781

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 5 FEB. 2015

Griffie

23/04/2015
ÿþmod 11,1

* , h

'Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

__.. na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

13 APR, 2015

Griffie

swaps

Ondernemingsnr ; 0507.728.781

Benaming (voluit) : BERO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 13 bus 0303

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op één april tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd1 op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de yen-noten van de gewone commanditaire vennootschap "BERO HOLDING", gevestigd te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 13 bus 0303, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummers, 0507.728.781, onder meer beslist heeft :

1. het ontslag goed te keuren dat met onmiddellijke ingang werd aangeboden door de zaakvoerder, de heer DE

LAET Frankïe Isidoor, wonende te 9150 Kruibeke, Rozenstraat 22. t~

2. De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te benoemen tot statutair zaakvoerder : de heer UIJL Leen-::

dert, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 13 bus 0303.

Artikel 11 van de statuten wordt na de derde alinea aangevuld met volgende bepaling

"Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap : de beer UIJL Leendert, behe-

rende vennoot, voornoemd.

Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet on-h

tijdig is en in de opvolging kan worden voorzien."

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingslo-

ketten en bij de diensten van de btw, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechts-;

vorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG FIDUCI

AIRE" te 1030 Brussel, Bourgetlaan 40,'met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BERO HOLDING

Adresse
ADRIAAN BROUWERSTRAAT 13, BUS 0303 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande