BERT HEBBRECHT AUTOMATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERT HEBBRECHT AUTOMATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.934.892

Publication

12/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegqing ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 AUG. 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHAffliffeE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen ofi vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand,i deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

;i Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen; en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks ofi onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, eni de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in, binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

DUUR.

_

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111»11 1111

II

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : BERT HEBBRECHT AUTOMATION

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Heerweg Zuid 40

9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal gehouden op dertig juli tweeduizend veertien! Ivoor mij Meester LIEVE DEBRABANDERE, notaris met standplaats Melle, dat door: q De heer HEBBRECHT Bert Armand Ivo, zelfstandige, geboren te Gent op vijfi augustus negentienhonderd zevenenzestig, thans ongehuwd en geen verklaring vani wettelijke samenwoning afgelegFI, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Heerweg-Zuid 40.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidl opgericht onder de naam "Bert Hebbrecht Automation".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Heerweg Zuid 40. DOEL.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland en voor eigen rekening: -De ontwikkeling, productie, implementatie en onderhoud van sturingsprogramma voor productieprocessen en machines;

-De ontwikkeling, productie,_ implementatie en onderhoud van alle software voor; lindustriële toepassingen;

-De prog rammatie, simulatie en visualisatie voor de optimalisatie van

i; productieprocessen;

-De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoering van allerhande automatisatie-opdrachten;

-Het geven van bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen betreffende alle mogelijk& automatisaties;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van d9 perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshónderd euro (¬

18A00,00). l

Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, elk één/tweehonderdste van het kapitaal van de vennootschap

vertegenwoordigend.

XNSCHRI3VING - VOLSTORTING

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven: .

De heer HEBBRECHT Bert, voornoemd, schrijft in op tweehonderd (200) aandelen die hij aile volledig volstort.

Totaal: tweehonderd (200) aandelen of alle aandelen van de vennootschap, alle onderschreven in geld en aile volledig volstort, hetzij voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, bij toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met ±etel te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vierentwintig juli tweeduizend veertien afgeleverd bankattest dat in het dossier van notaris Lieve Debrabandere zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natvurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering vap de opdracht

van. zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. .

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer HEBBRECHT Bert, voornoemd.

JAARVERGADERING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste hie. van Luik B vermelden: Re_cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod11.1

Ieder jaar op de eerste woensdag van de maand juni om elf uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een zondag of een lwettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende weriklag gehouden op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

" december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft inagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschape9heicl bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wei nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

BIJZONDERE BEPALINGEN

Indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn volgende bijzondere bepalingen van toepassing.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of deze in vereffening is gesteld.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap.

Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping ten aanzien van' deze persoon niet te warden nageleefd.

De enige vennoot oefent de bevoegdhedeh van de algemene vergadering uit en kan deze bevoegdheden niet overdragen.

De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op dertig juli tweeduizend veertien en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien. AANVAARDING MANDAAT STATUTAIR ZAAKVOERDER

De heer HEBBRECHT Bert, voornoemd, verklaart zijn mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De voormelde benoeming geldt voor de duur van de vennootschap. COMMISSARIS(SEN)

De comparanten verklaren dat de vennootschap niet verplicht is één of meer commissaris(sen) te benoemen, gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat deze vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan criteria, opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden bijgevolg geen commissarissen benoemd.

BEKRACHTIGING

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zouden aangegaan zijn in naam van de vennootsphap in oprichting sedert één juli tweeduizend en veertien, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Marijke DE VUYST, boekhoudster, optredend namens de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BO'FIS, met zetel te 9920 Lovendegem, Bilksken 6, met recht tot indeplaatstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lieve Debrabandere

Neergelegd terzelfdertijd : uitgifte van de oprichtingsakte dd 30-07-2014

,

mod11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERT HEBBRECHT AUTOMATION

Adresse
HEERWEG ZUID 40 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande