BETON EN RECYCLAGE CENTRUM, AFGEKORT : B.R.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETON EN RECYCLAGE CENTRUM, AFGEKORT : B.R.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.932.936

Publication

17/05/2013
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

07ME12013

Griffie

U

*130755 3*

Ondernemingsnr : O 533. 9 39 , 93G

Benaming

(voluit) : BETON EN RECYCLAGE CENTRUM

(verkort) : B.R.C.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ohiostraat 203 bus 2 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutern op 26 april 2013, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam' "BETON EN RECYCLAGE CENTRUM", afgekort B.R.C., opgericht is geworden met als vennoten:

1.De heer VAN LANGENHOVE Yves François Alice, geboren te Gent op 16 september 1974, nationaal nummer 740916 377 81, echtgenoot van mevrouw Sabbe Amelie Geraldine Alice, wonende te 8790 Waregem, Roger Vansteenbruggestraat 40.

Eigenaar van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COBUILT, met zetel te 9700 Oudenaarde, Achter de Wacht 28.

Ondernemingsnummer 0502.804.349, BTW nummer BE0502.804.349.

Opgericht ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Floris Ghys te Kluisbergen op 22 januari 2013,, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 7 februari 2013 onder referte 13023806. Waarvan de' statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder de heer WANNIJN Wim, geboren te Kortrijk op 31 oktober 1976, nationaal nummer 761031 027 30, echtgenoot van mevrouw Rogge Elke Chris Eduarda, wonende te 9700 Oudenaarde, Achter de Wacht 28.

Eigenaar van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

1. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Ohiostraat 203 bus 2.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

2. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Alle welkdanige verrichtingen die verband houden met algemene aannemingen van bouwwerken, grondwerken, weg- en rioolwerken, waterleidingwerken en alle werkzaamheden die binnen de sfeer van de bouwkunde vallen alsook de aankoop, de verkoop, het verwerken in het groot en het klein,

- De in- en uitvoer van alle bouwproducten en aanverwante artikelen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van deze producten in de ruimste zin van het woord, alsook van alle handelingen van burgerlijke, commerciële , industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals ten titel van voorbeeld het aankopen, verkopen, verhuren, vervreemden en vestigen van alle zakelijke rechten, beheren, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- Grond en Slopingswerken

- Breek- en zeefactiviteiten van inerte materialen en grond en beton- en recyclageactiviteiten

- Aannemen en verhandelen van afval, alsook het mogelijks verwerken van deze afvalstoffen tot secundaire grondstoffen.

- Het uitbaten van een afvalcontainerdienst en de verwerking van afval ; alles in de meest ruime zin van het woord. Hieronder verstaat men onder meer: het verhuren en plaatsen van afvalcontainers, het ophalen van afvalcontainers. Het verwerken of laten verwerken van allerhande afval.

- Het uitbaten van afvalcontainerparken voor derden

- Onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg, het uitvoeren van alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen alle vervoer te land , te water en in de lucht en alle activiteiten die verband houden met de opslag en overslag van alle goederen, onder meer afvalstoffen, recyclagematerialen, al dan niet giftig, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanasen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Detailhandel in tweedehandse motorvoertuigen en motorfietsen, meer bepaald de categorie "oldtimers"

de voertuigen meer dan 25 jaar oud.

- Alle activiteiten daaromtrent die niet vallen onder de reglementering van de algemene motorvoertuigen:

* De activiteiten waarvoor het gebruikelijk en redelijk is dat hiervoor geen beroep wordt gedaan op een vakman die voldaan heeft aan de ervoor bepaalde bekwaamheidseisen, omdat de activiteiten bijkomstig en van kleine omvang zijn_

* De motorvoertuigen die sinds tenminste 25 jaar in gebruik zijn genomen, die in overeenstemming met de bepalingen van het algemeen reglement op de technische eisen waarvan de auto's, hun aanhangwagens, hun onderdelen en hun veiligheidstoebehoren moeten voldoen, vrijgesteld zijn van sommige bepalingen op het gebied van de technische controle.

* De volgende onderhoudswerkzaamheden : het monteren van de banden, omwisselen van wielen, vervangen van velgen, ruiten of ruitenwissers, het reinigen, het plaatsen of vervangen van brandblusapparaten.

* Alle werken die noodzakelijk zijn bij het takelen, bergen of de hulpverlening onderweg of ten huize van de klant.

- Het opzetten, bestuderen, promoten en uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en alle aanverwante toepassingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het beheer van deelnemingen in gelijk welke vorm, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; ze mág in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren;

- Het beheer van een onroerend vermogen voor eigen rekening en voor rekening van derden; ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen verrichten en dit zowel wat het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom betreft;

- Het bemiddelen bij aan- en verkoop van deelnemingen, onroerend goed, schepen en roerende goederen tegen Commissie;

- Het beleggen en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook, inclusief edele metalen;

- De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en exploitatie, in gelijk welke vorm, van alle handelsfondsen en alle roerende en onroerende goederen en rechten;

- Verhuring en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties;

- Alle licenties, brevetten en merken nemen en exploiteren; alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en

technieken valoriseren;

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

- Het stellen van borg in voordeel van derden en in het voordeel van aandeelhouders en het verstrekken van

pand hiertoe;

- Het uitgeven van obligaties op naam of aan toonder binnen de beperkingen van de wet;

- Het verstrekken van leningen;

- Het beheren van roerend vermogen;

- Het verlenen en vragen van advies, verstrekken van alle dienstverlening in verband met bedrijfsleiding van derden in de meest ruime zin.

- De participatie in vennootschappen die al of niet gelijkaardige activiteiten ontwikkelen en die kunnen bijdragen tot de versterking van de positie van de vennootschap zowel financieel, commercieel als technisch, Deze participaties kunnen zowel in binnen- als in buitenland genomen worden.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

- Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- Voor eigen rekening: het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermcgen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

ri

(4 4

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Aan -en verkoop , in -en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, of in het kort: tussenpersoon in handel.

- Bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven docr aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het laten bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het huren en verhuren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen tegen vergoeding voor de goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen tegen vergoeding of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

3.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 26 april 2013.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

4. Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van zesduizend tweehonderd euro(¬ 6.200,00) volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- De heer Van Langenhove Yves voornoemd, die een som gestort heeft van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COBUILT', voornoemd, die een som gestort heeft van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZENDTWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank met nummer BE65 0688 9696 5996, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 april 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaarden de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

5.De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben 'slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

7.Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen. Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging.

De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

De algemene vergadering die over een afstand van aandelen moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen.

De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

De beslissingen zullen door een bij de post aangetekende brief ter kennis van de belanghebbende gebracht worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van toestemming zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen aan de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel elf hiervoor.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen aan deze terugkoop deelnemen.

De verdeling zal dan geschieden in verhouding tot het getal aandelen dat elke vennoot bezit.

De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen overnemen dan gezegd pro rata.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vinden artikels 237 en 344 van het Wetboek Vennootschappen toepassing bij overlijden van de enige vennoot.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

bij het overlijden van een vennoot zullen de erfgenamen van de overleden vennoot moeten aanvaard worden mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Wat de erfgenamen en legatarissen betreft, die nog geen vennoot zijn, deze zullen moeten aanvaard worden, mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist voor afstammelingen in rechte lijn.

Indien de vennootschap slechts twee leden zou tellen, zal bij het overlijden één hunner, en zo deze geen afstammelingen in rechte lijn nalaat, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten ter kennis gebracht worden, door een bij de post aangetekende brief, binnen de maand na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten, dan wordt binnen de maand na het overlijden door de zaakvoerders een algemene vergadering van de vennoten bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden ter kennis gebracht door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding - weigering welke zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van artikel elf en twaalf hiervoor.

De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel elf.

8.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aangesteld door de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

rf&

aº% " ' à. º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De handtekeningen van twee zaakvoerders is vereist voor volgende beslissingen:

-aankopen en/of investeringen voor een bedrag van hoger dan twintigduizend euro nul cent (20.000,00 E); -aankopen van onroerende goederen en/of aangaan van leningen allerhande.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

7.De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de tweede donderdag van de maand juni om elf uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en vijftien.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

8.Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar start op 26 april 2013 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

9. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder een inventaris opgemaakt samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van de zaakvoerder op de wijze voorzien door de wet.

10. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

ledere zaakvoerder, vennoot en gebeurlijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN:

De comparanten verklaren dat zij in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen als promotoren van de vennootschap in oprichting vanaf 1 februari 2012 onderhandelingen gevoerd hebben met de vennootschap "DC Real Estate", met zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 12, over de mogelijke aankoop van het perceel grond, volgens titel ten kadaster sectie A, nr. 14031X, 1404,W en 1404/Z (en thans ten kadaster gekend Sectie A, nr. 1403/L/2),1406F, 1408M, 1406N alsook grond onder sectie A nrs 1412P, 14121N2 en 1412/B/2.

Zij verklaren dat zij in hun hoedanigheid van promotor van de vennootschap in oprichting ex artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen op 27 februari 2012 aan de vennootschap "DC Real Estate" met zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 12 een aanbod geformuleerd hebben om voornoemde percelen grond te verwerven.

De comparanten verklaren dat de vennootschap in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle rechten, alsook alle verbintenissen in het kader van de onderhandelingen over de voorgenomen verwerving van voornoemde percelen grond en in het kader van het op 27 februari 2012 geformuleerde aanbod om voornoemde percelen grond te verwerven, overneemt die voor rekeningen en in naam van de vennootschap In oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari 2012, waaronder de

overname van alle rechten en plichten tegenover de vennootschap "DC Real Estate', met zetel te Brussel, Gachardstraat 88 bus 12, voortvloeiend uit de onderhandelingen, het op 27 februari geformuleerde aanbod om voornoemde percelen grond te verwerven en de mogelijke aankoop van de percelen grond, volgens titel ten kadaster Sectie A, nr. 14031X, 14041W en 1404/Z (en thans ten kadaster gekend Sectie A, nr. 14031L12),1406F, 1408M, 1406N alsook grond onder sectie A nrs 1412P, 14121N2 en 1412/B12 en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BETON EN RECYCLAGE CENTRUM", afgekort "B.R.C.", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door twee zaakvoerders.

b) dat ais gewone zaakvoerders worden aangesteld, die verklaren hun mandaat te aanvaarden:

1. De heer VAN LANGENHOVE Yves voormeld.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `COBUILT, voornoemd, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger de heer WANNIJN Wim voormeld, die verklaart zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COBUILT, te aanvaarden.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerders onbezoldigd is.

VOLMACHT

De zopas benoemde zaakvoerders verlenen bij deze voor onbepaalde tijd, volmacht aan Accountants en Belastingsconsulenten Moore Stephens Verscheiden waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Laken, Esplanade 1 bus 96 of aan één van haar lasthebbers, te samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte v6âr registratie, akte neergelegd ter registratie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

rf&

Voor-áehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0260-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 13.06.2016 16175-0466-010

Coordonnées
BETON EN RECYCLAGE CENTRUM, AFGEKORT : B.R.…

Adresse
OHIOSTRAAT 203, BUS 2 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande