BEWEAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEWEAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.747.732

Publication

31/07/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

. 1 t , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : SS ,tj 3t.

Benaming(voluit) BEWEAR

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Patotterijstraat 9 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 16 juli 2014, nog te

registreren, blijkt dat:

1 De heer VAN LAERE Laurent Caroline Gustaaf, geboren te Lokeren op 19 januari 1982,

rijksregisternummer 82.01.19 169-20, wonende te 9250 Waasmunster, Lijsterstraat 11.

2. Mevrouw DAYE Alexia Aimée Nicole Isabelle, geboren te Schaerbeek op 25 mei 1984,

rijksregisternummer 84.05.25 206-67, wonende te 9250 Waasmunster, Lijsterstraat 11.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BEWEAR".

STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BEVVEAR".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9250 Waasmunster, Patotterijstraat 9.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

-Aankoop en verkoop, huur en verhuur, groot-en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon bij de

verkoop van alle kledij, schoeisel, juwelen, accessoires, promotionele items;

-Ontwerpen en vervaardigen van alle soorten kledij;

-Het onderhoud en de herstelling van aile kledij, zowel persoonlijke ais werkkledij;

-Het uitvoeren van retouches zowel op nieuwe als op reeds gedragen kledij;

-Bedrukking van elke confectie en elle andere materialen;

-Productie van eigen kledij en recuperatie van kledij dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden.;

-Het verlenen van diensten en adviezen betreffende online media in de meest ruime zin van het woord, alsook het verkopen van diverse online media;

-Het geven van opleidingen en organiseren van seminaries;

-Het geven van lessen, opleidingen, cursussen en allerhande andere fysieke trainingen en therapieën;

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van aile aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie;

-De onderneming in onroerende goederen, welke onder mee omvat:

-De aan-en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard: het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder' aile vormen van aile onroerende goederen van aile bestemmingen;

-Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

-Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende:

goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1!1111l111.1,11jj111,122111 QItIf11111If

.1-(tCHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 JULI 20111

AFDELING DENDERMONDE

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

-Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden van gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en aile andere soorten gebouwen.

-Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

-Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm.. In het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

-Het ter beschikking stellen van personeel.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

-Het verhuren van allerhande roerende goederen.

-Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opnemen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in besteken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitiever oplevering.

-De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom

-De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

-Die alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris, of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheeld of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnumnner toegekend,

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van maart om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemm en.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die \malice bij authentieke akte moeten worden verleden.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-wins een bedrag van ten minste van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke b a|| inzake untbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

In geval van vereffening wordt door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). GEMEEN RECHT

Voor \hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op O september 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien (2016), overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de htopen000n|Ukheid zal bezitten en dat

de vennootscha slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met to esi van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte end deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

SLÓTBEPAUN8EN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VAN LAERE Laurent Caroline Gustaaf, ongæhuwd, wonende te

9250 Waasmunster, Lijsterstraat 11,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c het mandaat van de zaakvoerder vast te steDen voor onbepaalde duur.

d, het mandaat van de zaakvoerder niet te wangoæden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&Ay met zetel te 9100 NlæuvNkorkon4Naas.

Kwakkelhoekstraat 9; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen,

aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de B,T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Notaris Frank Muller te Stekene op 16juli 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte

FRANK MULLER

NOTARIS

Po&mIcim55

9190 S/xkxna

TeL 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

° Vôop

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEWEAR

Adresse
PATTOTTERIJSTRAAT 9 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande