BIANCONERI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIANCONERI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.329.462

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0559-010
30/04/2012
ÿþOndernemingsnr : ~ {~S t 3;~ ~

Benaming (voluit) : BIANCONERI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maretak 44 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

f Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op twee april tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1) de Heer Dickschen Johan Fernand Paula, wonend te 9250 Waasmunster, Maretak 44, heeft een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "BIANCONERI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9250 Waasmunster, Maretak 44

2) - De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland de uitbating van een algemene koerierdienst, omvattend onder meer het verzamelen, bewaren, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost,; pakjes en goederen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse vormen van vervoer, namelijk zowel met eigen vervoermiddelen als met openbaar vervoer.

- De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer en de uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit; roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden en die _; van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruling of in het; algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerend, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere! ondernemingen

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van; derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere; vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden,

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (6 18.600,00).

;; Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder;

één/duizendste (1/I.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door de Heer Johan Dickschen, voornoemd, ten,

belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Hiervoor worden hem duizend (1.000) aandelen toegekend.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"AFDELING 2.- Bestuur

r Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot]

telt, gelden de hiernavolgende regels.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1

Ifllll IIIIItl~V II V IIN MIMI

*iaoezoei

bE

B Sta

PLC:--t'i'13W

VAN i6O0:=rR-Ili,Nlt

1 8 APR 21312

D ENQF `Griffiel-D2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 91.1

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

AFDELING 3 : Controle.

Artikel 28.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. »

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweedni7Pnd dertien.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni om tien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Dickschen Johan Fernand Paula (rijksregister nummer 7312.28-153.42), wonend te 9250

Waasmunster, Maretak 44;

dewelke verklaard dit mandaat te aanvaarden.

10) De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één september tweeduizend en negen.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid ins hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1r mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato twee april tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 16.06.2016 16182-0227-014

Coordonnées
BIANCONERI

Adresse
MARETAK 44 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande