BICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.622.228

Publication

14/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 31.01.2013 13025-0221-011
13/12/2012
ÿþ Mod Word 1 t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh aa Be

Ste

in nzzoiz33* Y n







Oudenaarde

0 4 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.622.228

Benaming

(voluit) : BICA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dijkstraat 43, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 03/01/2012 gehouden op de zetel van de vennootschap

De vergadering aanvaardt het ontslag van Dhr. Care! Tom wonende te Geerstraat 7, 9681 Nukerke als zaakvoerder met ingang vanaf 01/01/2012.

De vergadering benoemt Mevr. Dekempe Birthe wonende te Herenhof 2, 9660 Brakel als zaakvoerder met ingang vanaf 0110112012.

Dekempe Birthe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2011
ÿþ Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh

aa

Bei Stat

11111

X11066866"

Oudenaarde

3'0 MEI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : o$- I I.. i g

Benaming

(voluit) : BICA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (9700) Oudenaarde, Dijkstraat 43

Onderwerp akte : Oprichting  Benoeming Zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 24 mei 2011, ter registratie, dat door 1. Mevrouw DEKEMPE Birthe Kaat, geboren te Blankenberge op zeven mei negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9660 Brakel, Herenhof 2 en 2. de Heer CAREL Tom, geboren te Sint-Amandsberg op vijftien december negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9681 Maarkedal (Nukerke), Geerstraat 7, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : BICA

- zetel : (9700) Oudenaarde, Dijkstraat 43.

- doel : De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het

buitenland :

11- Het uitvoeren van alle horeca-activiteiten.

- De uitbating van horeca-instellingen, allerhande drankgelegenheden, café's, restaurants, exotische

eethuizen, snackbars, fast-foodzaken, frituren, tavernes, cafetaria's, tearoom, feestzalen, traiteurdiensten,

hotels, pret-parken, dancings, vakantieverblijven, seminarie- en vergaderzalen.

- Het inrichten en de organisatie van gastronomische weekends;

- Het inrichten van fuiven, concerten, evenementen en optredens van artiesten, dit ailes in de ruimste zin

- De aan- en verkoop van alcoholische en niet-alcoholische dranken, in het algemeen voor consumptie ter

plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés,bars, nachtclubs, privéclubs,

bierhallen, enzovoort...

- De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door

de verkoop van dranken, ook indien inkomkaarten worden verkocht die recht geven op consumpties;

- De uitbating van lunaparken, speelhallen en automatische en niet-automatische ontspanningstoestellen.

- De uitbating van allerhande kantines en catering;

- De bereiding en bedeling van soep;

- De import, export, aan- en verkoop van allerlei horecamaterieel zowel als groot- als kleinhandel;

- Het huren en verhuren, het leasen van aile materieel, installaties, machines en uitrusting die behoren tot

horecasector,

- De verhuring van feestzalen en bijhorende inrichting;

- Het inrichten van allerhande manifestaties, tentoonstellingen, kunstgalerijen, organisaties van feestelijkheden, sportmanifestaties, vrijetijdsbesteding, vakanties en uitstappen, seminaries en allerlei horeca-activiteiten voor eigen rekening of deze van derden;

- De aan- en verkoop, import en export, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen in het algemeen en van alle voedingswaren, frisdranken, bieren, wijnen en sterke dranken in de ruimste zin;

- Het verhuren, in leasing geven en in het algemeen het ter beschikking stellen aan derden tegen vergoeding van alle roerende goederen, het verlenen van deskundig advies, het presteren van technische en administratieve dienstprestaties in verband met alle taken van de horeca en hel ter beschikking stellen van personeel;

- De aan- en verkoop van allerhande tabaksproducten en genotsmiddelen.

2/- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciele of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van adminstratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van managementadviezen, het optreden als consultant voor diverse technische, administratieve, commerciële en logistieke aangelegenheden in ondernemingen.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

3/- Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doe! in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde persoon aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het beheer van alle roerende goederen voor eigen rekening en onroerende goederen en van welkdanige rechten daarop betrekking hebbende, evenals van alle immateriële vaste activa en/of rechten;

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- Het instandhouden, onderhouden, verbeteren van roerende en onroerende goederen, in eigendom, huur of vruchtgebruik aangehouden, en meer in het algemeen van alle goederen die de vennootschap in haar activa heeft.

- De vennootschap mag geenzins aan vermogensbeheer of belegginsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

- De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is vooras bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende aktiviteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle beheers-industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De oprichters verklaren dat alle aandelen waarop werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën zijn gestort ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00) en dat het volledige kapitaal is gestort ten belopen van één/derde. Er zijn geen inbrengen in natura. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200.00).

De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

- bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht. Voor de eerste maal werden als niet-statutair zaakvoerders aangesteld, die verklaarden te aanvaarden, voor een onbeperkte duur : mevrouw Dekempe Birthe en de heer Carel Tom, oprichters voornoemd.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een strijdig belang heeft van vermogensrechtelijke aard, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van drieduizend euro overschrijdt alsmede voor deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en

Voor-

betioûçlen . aan he; Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aankoop van onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen, is het akkoord van alle statutaire zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen.

-het maatschappelijk jaar: loopt van één juli tot dertig juni daaropvolgend. Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een uittreksel uit deze akte tot 30juni 2012.

- de jaarvergadering wordt gehouden op de EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND DECEMBER om 19.00 UUR in de namiddag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht. De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan. Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

-De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend en twaalf.

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het niet-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder niet-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap

de heer Carel Tom, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling tot bestuurder van de vennootschap "RICA" door andere vennootschappen. De heer Carel Tom voornoemd, verklaarde zijn benoeming te aanvaarden.

Voor beredeneerd uittreksel. -

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

"

"

13/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BICA

Adresse
DIJKSTRAAT 43 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande